Opinie o naszych produktach


123...158 Następna »

Opinia

Robert dnia 15.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jest super.

Materac pocket z kokosem Morfeusz na stelażu

ARTUR dnia 12.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo dobry zestaw materaca ze stelażem - sen na min jest wyśmienity . pozdrowienia dla sklepu - szybka realizacja

Opinia

Agata dnia 11.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia moje oczekiwania.Polecam ten produkt.

Ocena twardej strony 5 i miękkiej 4 (zdradziecka bestia)

Rafał dnia 11.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Na twardszej stronie materaca śpi się jak na razie fantastycznie ale bardziej miękka strona jest do niczego. Odkąd przełożyliśmy z żoną materac na miękką stronę śpię mocno jakby mnie ktoś zatłukł i ciągle spóźniam się do pracy. Także miękkiej strony nie polecam.

opinia

Dorota dnia 09.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam, mamy materac już ponad miesiąc i jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam.

opinia

Marian dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super, obsługa miła i nienaganna

MATERAC POSEJDON

MARIA dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dostawa zrealizowana bardzo sprawnie. Była możliwość kontaktu z pracownikiem - bardzo kompetentnym i miłym, jak również z przewoźnikiem! Materac bardzo wygodny, spełnia nasze oczekiwania.

Materac sprężynowy kiesz.

Kamila dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Produkt zgodny z opisem. Materac spełnia w znacznej części oczekiwania, chociaż bóle kręgosłupa nie minęły, jak u innych osób oceniających produkt.

Materac Tytan

Piotr dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super bardzo jesteśmy z żoną zadowoleni. Na początku trudno było się przyzwyczaić, był bardzo twardy ale teraz nie zamienilibyśmy go na żaden inny!

Zakup materaca nawierzchniowego z kokosu i lateksu Ate

Grażyna dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Nakładka sprawuje się bardzo dobrze. Położyłam ją na materac już znacznie zużyty dla poprawienia komfortu spania. Świetna sprawa przedłużająca życie używanego materaca przy niewielkim wydatku. Przesyłka sprawnie zorganizowana i bez problemów.

W końcu mam sny...

Alicja dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Trochę za długo czekałam na transport, ale juz sama obsługa miła. Materac wygodny, zgodny z opisem, zachęca zawsze do spania:)

Zadowolony kllient

Janina dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Mimo opinii, które wskazywały, że materac jest ciut za twardy, w naszej ocenie, po miesięcznym używaniu stwierdzamy, że absolutnie nie. Śpi się bardzo dobrze. Nie wiem jak do tej pory mogliśmy bez niego żyć.

opinia o produkcie

Monika dnia 08.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam Bardzo długo szukalismy materaca odpowiedniego dla nas. Jest bardzo wygodny choć pierwsze dni wydawał się nieco za twardy. Na chwile obecna jest bardzo wygodny i się wysypiamy polecam zważywszy na atrakcyjna cene.

materac Erato

Kamila dnia 04.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac sprawdził się w 100%,córcia (4 lata) śpi jak suseł. Gorąco polecam!!!

Materac piankowy KLIO

Ada dnia 03.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Moje dzieci już po jednej nocy spania na materacach zauważyły różnicę ....na plus. Starsza córa bardzo sobie chwali i twardość i wygodę.

materace pocket tytan

Beata dnia 02.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiłam 2 szt, dla siebie i dziecka. To najlepszy wybór jakiego ostatnio dokonałam. W końcu się wysypiamy i budzimy bez bólu kręgosłupa. Wysyłka natychmiastowa, obsługa bardzo miła, jedyny minus to fioletowy pokrowiec. Strasznie się kosmaci i kolor dużo jaśniejszy niż na zdjęciu. Poza tym rewelacja.

Hypnos 180x200

Rafał i Pati dnia 02.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo fajny, wygodny. Jednak dla nas okazał się za twardy. Dolegliwości z kręgosłupem się nasiliły. Ale to co wyróżnia firmę materace-dla-ciebie spośród konkurencji to możliwość wymiany i szybka dostawa ;) Wymiana bez problemów.

zakupione materace nawierzchniowe memory taleja

Alina Furtak dnia 02.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam, jestem bardzo zadowolona z zakupionych materacy, poprawiły znacznie jakość snu i wypoczynku. W trakcie realizacji pow.zakupu spotkałam się z miłą i fachową obsługą. Życzę dalej powodzenia w zdobywaniu rynku !

Materac pocket kokos z lateksem Ares Plus

Magdalena dnia 02.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super i w bardzo przystępnej cenie! Polecam!!

komentarz

katarzyna dnia 02.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super szybka dostawa Towar godny polecenia

123...158 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność