Opinie o naszych produktach


123...152 Następna »

opinia materaca Ceres

Wioleta dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystkie zalety materaca sprawdziły się podczas użytkowania. Zarówno dla dziecka jak i osoby dorosłej,komfort spania czy odpoczynku na tym materacu-rewelacyjny. Polecam wszystkim.

Opinia

Bożena dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jakiś czas temu zamówiłam materac piankowy memory Erato.Aby dowiedziec się czegoś więcej o produkcie zadzwoniłam do konsultantki.Otrzymałam odpowiedzi na moje wszystkie pytania. Materac został dostarczony w termini, bez uszkodzeń.Jestem zadowolona z produktu, który spełnił moje oczekiwania. Jest miękki i dobrze się na nim śpi.Dziękuję za miłą i fachową pomoc. Także przy wnoszeniu, co było dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam Bożena

materac

Maciej dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jest fajny, polecam

materac

Jerzy dnia 20.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super

opinia o sklepie

Adam dnia 20.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Przede wszystkim sklep oferuje świetne jakościowe produkty w niewygórowanych cenach. Ponadto świetna obsługa klienta, bardzo dobry kontakt elektroniczny/telefoniczny. Najbardziej jednak podoba mi sie to że materace można testować i wymienić jesli nie bedzie nam z jakichs powodów odpowiadał. Dodatkowo jesli zdecydujemy sie na wymianę materaca na tańszy model, to sklep zwraca nam różnicę w cenie a jedyny naszym kosztem to koszt kuriera 80 zł (stan na lipiec 2014). Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Materac jest cudny!

Ania dnia 18.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetnie sie lezy na materacu. Czuje jakbym lezala na wodzie czy w powietrzu. Dotykam cala powierzchnia ciala jego plaszczyzne. Maz przeestal sie budzic kilkakrotnei w nocy. Jestesmy zadowoleni:)

materac Morfeusz

Aleksander dnia 18.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Krótko - SUPER

Jak ptasie mleczko

Anka dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Czuję się jak na chmurce, jest dla mnie idealnie miękki. Rozmawiałam z panią z infolinii. Zadała kilka pytań, przedstawiła warianty, nie wciskała, nie wpychała. Zdecydowałam się na ten i śpi się super.

ok

tomek dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

wszystko ok

Rewelacja :)

Agnieszka dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

MAterac estetycznie i bardzo starannie wykonany. Dzieciątko śpi na nim fantastycznie. Mimo, że był robiony na niestandardowe wymiary czas realizacji był tak krótki, że nie chciałam otworzyć drzwi kurierowi upierając się, że to niemożliwe aby przesyłka już była :D

Materac z kokosem

Barbara dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Produkt zgodny z opisem na stronie. Materac bardzo wygodny, śpi się wspaniale, odpowiednio twardy, produkt godny polecenia.

Ok

Ania dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Zadzwoniłam na infolinię i polecono mi ten ochraniacz na materac. Faktycznie, jak syn się moczy, to nie przecieka póki co . Przesyłka i obsługa na dobrym poziomie.

materac

Małgorzata dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo fajny materac. Najlepsze jest uczucie, kiedy zagłębiasz się w nim dzięki piance memory, mimo jego twardości. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Polecam

Marta dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Z usług firmy korzystam po raz drugi, i po raz drugi się nie zawiodłam, mimo iż tym razem musiałam wymienić zamówienie, panie w biurze obsługi były bardzo pomocne w załatwieniu sprawy- właściwie uszyto dla mnie nowy materac na miarę ;p polecam gorąco

Materac Tytan

Władysław dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny towar. Super materac. Nareszcie można się wyspać. Jest twardy lecz bardzo wygodny. Polecam.

Opinia

Michał dnia 15.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zamówienie dotarło na czas. Towar wysokiej jakości. Polecam!

opinia

Renata dnia 14.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Na razie jestem bardzo zadowolona. Materac spełnił moje oczekiwania. Mam nadzieje , ze posłuzy przez kilka lat.

Materace na zamówienie

Jarosława dnia 14.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace były robione na zamówienie i myślałam, że termin dostawy będzie się ciągnął. Spotkała mnie niespodzianka, bo zamówienie złożyłam na początku tygodnia, a dostawa dotarła w piątek. Materace są idealne dla osób w rozmiarze XXL. Budzę się wyspana i nic mnie nie boli. Nie są ani twarde, ani miękkie. W sam raz. Mój mąż zawsze narzekał na poranne bóle kręgosłupa, a obecnie nic nie mówi na ten temat. To był bardzo dobry zakup:)

Materac piankowy memory z lateksem

Bogumiła dnia 14.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac. W końcu budzę się bez bólu kręgosłupa. Można się rewelacyjnie wyspać. Polecam dla wszystkich z problemem w okolicach lędźwi. 100% satysfakcji.

Opinia

Małgorzata dnia 14.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiony u Państwa materac SUPER!!!

123...152 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność