Opinie o naszych produktach


123...170 Następna »

to jest wymagane pole

Mirosław dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pokrowiec ok, jednak łapie "kulki" z prześcieradła. Dzięki temu mam spokój gdy dziewczyna wybiera je ręcznie jak rodzynki z sernika.

matetac piankowy

paulina dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest fantastyczny. Jestem bardzo zadowolnona zarówno z usługi jak i z jakości materaca.

Bardzo dobra decyzja

Dariusz dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witajcie, bardzo dobry materac, nie za miekki, nie za twardy - po prostu idealny. do spania w kazdej pozycji. Budzimy sie mega wyspani!! pzdr d

Warto kupić

Grażyna dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szczerze polecam, mimo wielu obaw przed zakupem. Łóżko dobrze i starannie wykonane. Jak na taką cenę nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze się sprawować.

Materac Nemezis z pokrowcem Medicott

Damian dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolony z produktu. Użytkuję go 4 miesiąc i nie mam zastrzeżeń. Żadne łóżko nie zastąpi porządnego materaca. Twardy jak trzeba :)a jeśli chodzi o pokrowiec to polecam taki który można prać w 60 st. C. my wybraliśmy Medicott. POLECAM

materac

ela dnia 20.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac spełnia moje oczekiwania. Cena bardzo przystępna, kontakt ze sprzedającym be zastrzeżeń. Czas dostawy, tak jak na stronie. Polecam !

materac Apollo

Greg dnia 19.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

kupiłem go trzy lata temu i jestem dalej zadowolony . Bardzo ważny jest też stelaż . Przez dwa lata używałem źle dobranego i kupiłem w końcu taki jak jest tu polecany do tego typu jako pierwszy , jednak w Ikei za mniejsze pieniądze . Zmieniło to jeszcze bardziej komfort , teraz to naprawdę bardzo wygodne spanie .POLECAM

Luksusowy!

Jacek dnia 18.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo wygodny. Uwielbiam to lekkie zatapianie się w piance visco. Twardość dla nas idealna- super materac POLECAM! Jacek K.

materac wysokoelastyczny z welna Kora

Elzbieta dnia 17.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac jest super, corka, ktora wczesniej miala bole kregoskupa teraz nie ma tego problemu. Pierwszej nocy tak dobrze jej sie spalo, ze 2 budziki rano dzwonily i zaden jej nie obudzil, wstala wypoczeta.

zaskoczenie

Michał dnia 17.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pomimio niezbyt pochlebnych opinii odnośnie transportu zdecydowałem się na zakup materaca i tutaj bardzo miło zostałem zaskoczony, ponieważ materac został dostarczony po 7 dniach od dokonania wpłaty, kontakt z przewoźnikiem bardzo dobry. Sam produkt spełnia moje oczekiwania, doboru dokonałem na podstawie opinii klientów którzy zakupili materac pocket z kokosem obustronnym Tytan, twardość i wielkość 140x200 jest odpowiednia do spania dla dwojga osób, z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep. Pozdrawiam

Opinia materac

Anna dnia 17.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest extra, twardy i i idealny dla mojego kręgosłupa:)

opinia

MartaDz dnia 17.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac jest super długo szukałam aż w końcu znalazłam tak twardy jak chciałam.Mogę polecić w 100%.Jestem zadowolona:)

opinia zakupu materaca

Anna dnia 17.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dziękuję za prawidłową realizacje mojego zamówienia. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Materac bardzo wygodny. Spełnił moje oczekiwania.

11-latek mówi "super-wygodny"

Maciek dnia 16.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłem ten materac w parę miesięcy temu dla 11-latka. Oczywiście sam też go przetestowałem. Zarówno mój syn jak i ja mamy bardzo pozytywne zdanie o spaniu na tym materacu. Syn przestał narzekać na bóle pleców, które czasami zgłaszał wstając rano po spaniu na poprzednim materacu. Na pytania jak mu się śpi, ciężko wyciągnąć więcej poza określeniem "super-wygodny". Jeżeli chodzi o mnie, to kiedy położyłem się po raz pierwszy na nim, byłem bardzo mile zaskoczony, jak materac dopasował się do mojego ciała. Uginał się tylko tam i tylko tyle, ile było trzeba. Jak na materac o podwyższonej twardości (H3) sprawia wrażenie mimo wszystko miękkiego. Nie wiem, co jeszcze mógłbym pisać o materacu, więc dodam tylko, że spanie na nim sprawia, iż przestaje się o nim myśleć, co w praktyce oznacza - jest dobrze :) Uważam, że to był dobry wybór i polecam go innym użytkownikom. Pozdrawiam

Łóżko z płyty Teja z pojemnikiem

Jadwiga dnia 15.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

łóżko spełniło moje oczekiwania. Jest solidnie wykonane i pięknie prezentuje się w mojej niewielkiej sypialni. Mam jednak trochę kłopotu z podnoszeniem stelaża - idzie mi to bardzo opornie - ale ogólnie udany zakup

Minos

Piotr dnia 15.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jesteśmy mega zadowoleni z materaca. Śpi się rewelacyjnie w każdej pozycji! Polecamy serdecznie!

Super Materac

Monika dnia 14.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

śpi się idealnie, fajna jakoś, no i dostaw, obsługa na poziomie, gorąco polecam

Materac

Paweł dnia 14.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Moja opinia jest jednoznaczna, jeżeli macie Państwo pieniądze na taki materac to naprawdę nie ma co się zastanawiać. Materac kupiłem w tej firmie za niewielkie pieniądze porównując inne firmy , i jest wręcz jak dla mnie IDEALNY. Twardość jest super, rozmiar pasuje na moje łóżko , dokupiłem pościel w innej firmie i jest teraz cudownie, śpie na nim jak zabity.

Świetny materac!!!

Mariusz dnia 14.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Trochę zwlekałem z opinią materaca (test) same Plusy.Śpi się wyśmienicie materac godny polecenia tak jak Sklep (zakup przez internet czyli w ciemno) świetny kontakt i doradztwo,kurier extra(okolice krakowa).Polecam.

materac pocket z kokosem Tytan

Elżbieta dnia 14.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacyjne materace, pasują idealnie. Transport i kontakt ze sprzedawcą również nienaganny. Polecam zarówno produkt jak i firmę!!!

123...170 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność