Opinie o naszych produktach


123...165 Następna »

Materac piankowy z kokosem Kalliope

jOLA dnia 29.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam ten materac synowi w maju. Po kilku miesiącach użytkowania mogę z czystym sercem napisać, że nie popełniłam błędu wybierając akurat Kalliope. Dziś zastanawiam się nad zakupem kolejnego materaca w tym sklepie, tym razem dla zbolałego kręgosłupa. Materac sprawuje się nienagannie, twardość wystarczająca. Nawet ja się na nim wysypiam. Polecam i sklep i materac.

materac

Marcin dnia 25.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo fajny. Co prawda okres jego używania jest dość krótki bo około tygodnia ale jestem zadowolony z tego zakupu. Zastanawiając się nad zakupem tego materaca wahałem się nieco bo nie widziałem go na żywo. Jednak stwierdzam że mogę polecić zakupy w tym sklepie. Jedyne co mogę powiedzieć in minus to... przesyłka a konkretnie termin jej dostarczenia. Otrzymałem sms od sklepu że materac został przekazany firmie kurierskiej natomiast kurier zadzwonił po tygodniu a przywiózł materac po blisko dwóch tygodniach od daty otrzymania smsa ze sklepu. Czyli minus nie dla sklepu a dla kuriera.

Paszek

Henryk dnia 25.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Nie mam zastrzeżeń, spełnia swoje zadanie. Na razie jest OK!

materac memory Taleja

Agnieszka dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac bardzo wygodny, mięciutki, bardzo dobrze się śpi. Polecam

Materac pocket memory z kokosem Hypnos na stelażu

Cezary dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia wszystkie wymagania . Poprawa jakości snu zauważalna , ponadto ulga w bólach kręgosłupa. Jestem bardzo zadowolony z zakupu . Kontakt ze sprzedajacym i dostawa bez zarzutu.Polecam!

Polecam

dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

polecam

Polecam

dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo polecam.Obsługa miła i szybka.

polecam

dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo polecam materac.Wygodny, odpowiednio twardy i wygodny - super sprawa . Wygląda na solidny. Obsługa miła i szybka.

Super materac

dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo polecam materac.Wygodny, odpowiednio twardy i wygodny - super sprawa . Wygląda na solidny. Obsługa szybka i miła, Zamówiłam materac na wymiar i dokładnie się zgadzały. Bardzo dziękuję.

opinia

Wacława dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny. Bardzo wygodny, twardy, nie odczuwam już bólu pleców. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, dostawa błyskawiczna

Super materac!

Kamila dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

To pierwszy taki nasz materac na duże łózko gdzie róznica wagi między mną a partnerem to 30 kg i odrazu strzał w dziesiątke. Wygodny, dwustronny i naprawdę moje problemy z bolacym górnym odcinkiem kręgosłupa skonczyły się. Szczerze polecam!

Idealne

Anna dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Od niespełna miesiąca użytkujemy materace, co do wygody i doskonałej twardości przekonaliśmy się po pierwszej nocy. Ogromny plus to ściągane pokrowce. Polecam, nie budzimy się "połamani" a wyspani, bardzo wygodne.

Materac super

Maria dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super.

opinia

Ilo dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca. Calkowicie spelnił moje oczekiwania.

Ok!

Karolina dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac taki, jakiego oczekiwałam, średnio twardy, wygodny. Szybka przesyłka. Polecam!

świetne materace za niewygórowaną cenę.

Daniel dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace kupiłem kilka tygodni temu. Polecam wszystkim którzy po nocy przespanej na miekkim materacu budzą się jak połamani.

Póki co materac jest super

Aleksandra dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Używam go krótko (miesiąc? dwa?), ale jest OK. Jest twardszy niż egzemplarz, który testowałam w salonie (prawdopodobnie kokos "wyrabia się" w miejscu, gdzie się najczęściej siada), ale takiego twardego materaca szukałam. Porządną opinię można będzie wystawić przynajmniej za 2-3 lata, gdy będzie wiadomo jak zachowa swoje właściwości po dłuższym użytkowaniu.

opinia

Kasia dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac super, gorąco polecam, jestem z niego bardzoo zadowolona!

Opinia

Ula dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace bardzo wygodne. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Plastuś

Dano dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacyjny materac. Opinii na jego temat jest wiele - same pozytywne tak więc nie będę się powtarzał - podtrzymuję wszystkie pozytywne opinie.

123...165 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność