Opinie o naszych produktach


123...190 Następna »

Opinia

Anna dnia 03.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac został dostarczony na miejsce. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu.

Polecam

Piotr dnia 03.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam ten produkt. Nie jest to atrakcyjna cena ale jakość przynajmniej jak narazie przez parę dni użytkowania od odbioru bardzo dobrze. Mam nadzieję że posłuży długo.

Multipocket memory Perseusz

Jerzy dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wykonany na wymiar, komfort, wygoda spania , jest nieporównywalny w sensie pozytywnym w stosunku do poprzednich podłoży My z żoną zbliżamy się do 70 lat, odczuwamy różne bóle kręgosłupa i te materace są wybawieniem dla nas. Świetnie dopasowują się do ciała, nie chce się z nich wstawać! Gorąco polecany

Materac Multipocket memory Perseusz Dormia wykonany na wymiar 185x155cm.

Jerzy dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Multipocket Memory to niesamowity komfort spanie ostatnie lata mieliśmy strasznie problemy z spaniem, budziliśmy się żona się w nocach z bólem kręgosłupów, byłyśmy nerwowi przez brak spanie. Od kiedy mam Perseusza śpię jak dziecko, Teraz mogę się wyspać. Mamy żoną po blisko już do 70 lat a, co z tym się wiąże kłopoty z kręgosłupem. Na tym materacu to się naprawdę odpoczywa, pełna wygoda, żałujemy, że wcześniej nie wpadliśmy na ten pomysł zamówienia materaca, Materac był zamówiony i wykonany , ma wymiar, tak jak dokładnie chcieliśmy. jesteśmy zadowoleni u usługi oraz z życzliwości obsługi podczas kontaktów z nami. Polecam

5

Grzesiek dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Fajny materac. Dość twardy,wygodny.Wysyłka szybka. Obsługa miła. Pozytyw.

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Ewa dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca. Przywieziony w idealnym stanie, podwójnie ofoliowany, itp. - trudno było ten materac wydłubać z tych zabezpieczeń :) Po prostu polecam

Prześcieradło z gumką Salus

Jerzy dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Prześcieradło jest przyjemne w dotyku, dopasowuje się do materaca, nie ściąga się i nie fałduje. Gatunkowo dobre. Zamierzam kupić następny komplet.

Ocena

viola dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam materac arles w prezencie dla rodziców. Mama ma problemy z kręgosłupem. Są zadowoleni i dobrze im sie na nim śpi. po prostu mieli za twardy materac. A materac nawierzchniowy arles zdał u nich egzamin na 5!

Materac pocket memory z kokosem Hypnos Plus

Przemysław Sz.czecin dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jest to mój drugi zakup w tym sklepie. Zakupiony dla mamy z problemami kręgosłupa, twierdzi że śpi się doskonale, nic nie boli, wstaje wyspana i wypoczęta.Poprzednio użytkowała rozkładaną wersalkę która z racji wieku straciła swoje walory a użytkując łóżko -jeśli będzie mi wolno zarekomenderować zakupione w Zaczarowanej sypialni, z tym materacem jest nie do porównania nawet z nową wersalką. Naprawdę polecam sklep MDC jak i ich produkty. Mamuśka prosiła dopisać że "nic nie gniecie , nic nie pije w boki czy plecy, śpi śpi od wieczora do rana, wstaje nie obolała, rześka, wypoczęta" Naprawdę polecam sklep Materace Dla Ciebie, zakup czas oczekiwania jak i dostawa bez zarzutu, do materaca dołączono dwie podusie które uzupełniają sypialnie. Dziękuje i pozdrawiam zespół MDC PS. niedawno koleżanka z pracy też zakupiła w MDC materac dla siebie na wymiar i myślę że będzie zadowolona z produktu.

Materac piankowy 160x200 kokos z lateksem Eos

Marcin dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac 160x200 kupiłem w lutym,więc śpimy na nim od niedawna. Zakup uważam za bardzo udany. Mój poprzedni sprężynowy po trzech latach stał się za miękki. Był wysoki i zrobiły się w nim duże dołki. Kupiony Eos jest dla mnie ekstra. Jest cichy, nie wydaje żadnych odgłosów, pianka równo podpiera, nie zapada się. Wybraliśmy wersję niską i materac jest lekki. Bez problemów się go podnosi, czy odwraca. Można to zrobić z dzieckiem. Na początku miałem wątpliwości, bo wkład kokosowy jest tylko z jednej strony, a nie z dwóch. Ale teraz widzę, że to zaleta. Najpierw zaczęliśmy spanie na stronie miększej z pianką, a potem na twardszej z kokosem. Można w ten sposób regulować sobie stopień twardości i przyzwyczaić się spokojnie do spania na twardszym. Wysokość 14cm w niczym nie przeszkadza. Ważę 91kg i nie ma mowy od dobijaniu do płyty łóżka czy stelaża. Sam zakup bez żadnych problemów, miły kontakt telefoniczny i dobra komunikacja. Czytelna konstrukcja strony internetowej. Bez wątpliwości polecam. Natomiast 24ro godzinny termin realizacji, to tylko marketing. W rzeczywistości otrzymuje się materac w domu w 4-5 dniu. Nam to zupełnie nie przeszkadzało. Takich zakupów chyba nikt nie robi na szybko, tylko sprawdza się różne oferty. Z pewnością można polecić producenta i sklep "Materace dla Ciebie". Produkt, jego cena, obsługa i przebieg transakcji bardzo dobry. Nawet kierowca, który przywiózł mi materac, to bardzo sympatyczny młody chłopak. Na razie same dobre wrażenia oby tak dalej. Polecam. Marcin z Tarnowa

materac bonelowy z kokosem

róża dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Magerac jest super! Bardzo szybka realizacja zamówienia, komfort spania - rewelacja!!!! Gorąco polecam.

Materac

Dariusz dnia 02.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo dobry i w pełni spełnia nasze oczekiwania. Pozdrawiam

materac

Sławek dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

co prawda mamy materac miesiąc, ale mogę powiedzieć że zakup był udany, materac jest wygodny, nie odczuwam tak bólu w plecach jak przedtem, dobrze się śpi. Sklep też stanął na wysokości zadania, bez kłopotu z dostawą, czekałem dwa tygodnie. Polecam.

5

Dorota dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac, od tygodnia na nim śpimy i wreszcie się wysypiamy!

Materac na 5 gwiazdek

Małgosia dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac zgodny z opisem, dobrze wykończony, z odpowiednich materiałów. Mimo braku znajomości tematu przy wyborze odpowiedniego materaca trafiłam idealnie. jest średnio twardy, gruby po porostu świetny. Poduszki za złotówkę są najlepszym dopełnieniem! Polecam

opinia

Mariola dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac, który zakupiliśmy u Państwa w pełni zaspokoił nasze oczekiwania - jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z jakości jak i z ceny zakupionego materaca.

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Jolanta dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kilka dni na przetestowanie materaca jest zbyt krótkim okresem. Drobna uwaga: spakowano 2 materace (2 odrębne zamówienia) razem. Dostarczenie zamówienia na 5 z plusem: miło i w terminie.

Tytan

Rafał dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobrze wszystko dobrane, świetnie

materace

Lidia dnia 01.03.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam!Z zakupionych materacy jestem b.zadowolona,wstaję wypoczęta i wyspana polecam innym

Opinia

Anna dnia 28.02.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac dokladnie taki jak w opisie, transakcja bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona i polecam.

123...190 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądzmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja wróci do oferty już w marcu.
Przepraszamy za utrudnienia.