Opinie o naszych produktach


123...172 Następna »

opinia

Katarzyna Towpik dnia 28.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac nawierzchniowy z lateksu spełnił wszystkie moje oczekiwania.Pomijajac jego estetykę , której nie można nic zarzucić,okazał się niezwykle wygodny .Uczynił skórzaną kanapę z funkcją spania wcześniej za twardą cudownym legowiskiem , z którego nie chce się wstawać. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie mimo że wymiar podałam nietypowy ,również dostawa punktualna . Gratuluje.

ok

anita dnia 27.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

dostawa w miarę szybko, ale kołdra miekka, ciepła, aż nie chce się rano wychodzić z łóżka :)

Rewelacja

Irena dnia 27.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam razem ze stelażem Raisa, super razem funkcjonują. Materac dobrze pracuje, a do tego jest wygodny. Super się śpi.

Łóżko Bali

Adam dnia 27.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Klasyczne łóżko w przystępnej cenie. Sprawuje się dobrze.

Super komplet

Kasia dnia 26.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pościel jest mięciutka i delikatna dla dziecka. Szybka wysyłka. Polcam!

Materac Wysokoelastyczny Forte Visco Lux twardy

Joanna dnia 26.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z tego zakupu. Materac okazał się świetnym wyborem. Jest dość drogi, ale na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Dobrze dopasowuje się do sylwetki i podpiera kręgosłup. Do tego ma bajeczny pokrowiec!

Materac LAILA

Anna dnia 25.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac zakupiłam miesiąc temu.Jak dotąd nie mam zastrzeżeń,śpi się bardzo wygodnie.Jedyne czego żałuję to to,że nie dopłaciłam do innego pokrowca na materac.Ten,który jest w standardzie nie jest najlepszy,kulkuje się.Niestety cena materaca była dosyć wysoka dlatego zrezygnowałam z dodatkowej dopłaty za lepszy pokrowiec.Ogólnie polecam materac,a zwłaszcza osobom z problemami z kręgosłupem,poranne wstawanie jest o niebo przyjemniejsze.Mam nadzieję,że to samo będę mogła napisać po dłuższym użytkowaniu.

Podziękowania - wzorowa obsługa

Małgorzata dnia 25.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dzieci twierdzą, że materace są super. Transakcja przebiegła wzorowo. Tym bardziej, że jeden z materacy musieliśmy wymienić na dłuższy, ze względu na nasz błąd w zamówieniu. :)

Łóżko Grenada

Jerzy dnia 25.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Fajne łóżko. Polecam!

Materac piankowy z kokosem Kalliope

Sebiatan dnia 25.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Towar idealnie zapakowany. Materac pasuje do łóżka piętrowego i super się na nim wysypia.

Materac Silver Active 160x2000

Bogusław dnia 25.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Produkt spełnił oczekiwania. 5+ Cenna wysoka ale warto

Materac jest Za JE Bi StY :)

Dawid T dnia 24.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Nie będę rozpisywał się za mocno, ponieważ od czasu realizacji jestem w szoku, ze materac może być tak wygodny i można tak wygodnie spać, wysypiając się jak dziecko... Polecam w zestawie z poduszką Mito, na samą myśl że dziś znowu położę na niej głowę działa na mnie kojąco :D Duży plus również za realizacje zamówienia :) Pozdrawiam!

materac

Renata dnia 24.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Na materacu leży mój nieprzytomny mąż jak się wybudzi- pewnie się wypowie

Hypnos Plus

Adam dnia 24.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo fajny. Spełnia moje oczekiwania.

MATERAC POSEJDON

ROBERT dnia 24.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

MATERAC REWELACJA , DŁUGOŚĆ 220 ZŁOŻONA NA ZAMÓWIENIE , PO 5 DNIACH REALIZACJI MAM GO W DOMU ....POLECAM

Kołderka

Joanna dnia 23.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kołderka puchata i przyjemna. Szybka wysyłka!

Fajny pomysł na prezent

Kinga dnia 23.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam mojemu chrześniakowi w prezencie na urodziny. Pościel zdaje egzamin. Jest wysokiej jakości.

Opinia

Stanisław K. dnia 23.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac ma dobrą twardość, do tego bardzo starannie wykonany. Śpi się wygodnie, mam nadzieję że z czasem nie straci właściwości.

dobry wybór!

janusz dnia 23.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego materaca. Bardzo dobrze dopasowuje się do ciała. Co ważne już po chwili czuje się ciepło w kontakcie z materacem.

Łóżko Teja

goss dnia 23.11.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

wszystko ok, polecam

123...172 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność