Opinie o naszych produktach


123...131 Następna »

Pokrowiec Dormia - opinia

Bożena dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo solidny pokrowiec. Gruby, ciepły, miły w dotyku. Do tego bardzo efektownie wygląda. Po praniu nic się z nim nie stało. Z czystym sumieniem polecam.

apollo

alex dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac bardzo wygodny, twardość mi odpowiada (ważę ok.55kg), realizacja zamówienia zamknęła się w 5 dniach.

dobry, ale twardy

Rajmund dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony z zakupu. Materac spełnił moje oczekiwania, zależało mi na materacu z warstwą kokosa ze względu na moje problemy z kręgosłupem. Jednak gdy moja żona położyła się na nim dla niej był za twardy - dla niej kupiliśmy Erisa ;) Polecam osobom lubiącym twarde materace.

materac Tytan

Tadeusz dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dla mnie strzał w 10. Spałem dotychczas na niedostosowanych do mojej wagi materacach i przyzwyczaiłem się do bólu kręgosłupa. Telefonicznie uzyskałem informację, że ważąc ponad 100 kg powinienem wybrać twardość H3 i polecono mi Tytana. Okazał się zbawieniem, bardzo wygodny, choć twardy. Polecam!

Fajny, ale...

Ela dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac kupiliśmy już jakiś czas temu. Ogólnie bardzo fajny, ale miał być średnio twardy, ale przez lateks jest trochę bardziej miękki niż myślałam. Czasami po wstaniu bolą mnie plecy, ale o wiele rzadziej niż przy poprzednim. Ogólnie polecam, ale sama jakbym mogła, zamieniłabym na materac bez lateksu.

Zakup materaca EUROS z latesem i wełną owczą

Anna dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Oboje z mężem jesteśmy z zakupu tych materacy bardzo zadowoleni. Zakupiliśmy dwa szerokie na 80 cm każdy- zamiast jednego 160cm,ażeby lżej było je odwracać i korzystać z obu stron. Są bardzo wygodne i wspaniale się wysypiamy. Realizacja zamówienia szybka i bardzo profesjonalna. Dziękuję bardzo! Anna

materac dla pary

Olga dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Chcieliśmy z mężem kupić 2 materace, ponieważ jest duża różnica między naszą wagą. Pani z infolinii doradziła nam zakup materaca o dwóch stopniach twardości co było dla mnie zupełną nowością. Zdecydowaliśmy się właśnie na materac Reja i Kronos. Super sprawa dla par, każdej z osób jest teraz wygodnie. Fajnie, że nie ma linii łączenia-materac jest wykonany z całości. Świetnej jakości produkt, polecam!

serdecznie polecam

Anna dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Błyskawiczna realizacja zamówienia.Polecam.

opinia

Grzegorz dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pierwszy materac ktory kupilem i na pewno nie zaluje.Spi sie super i jest bardzo wygodny-godny polecenia.Ciezko mi porownac z innymi modelami ale Apollo daje rade :)

polecam

Bolesław dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Solidny. Lubię twarde materace i ten spełnił moje oczekiwania co do tej kwestii. Pozytywnie zaskoczyła mnie szybka realizacja zamówienia. Nie żałuję swojego wyboru. Możecie liczyć na polecenia z mojej strony.

super materac

Darek dnia 17.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super materac. Bardzo wygodny

Bardzo zadowolona

Alicja dnia 17.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Ze względu na opiekę nad niepełnosprawnym członkiem rodziny używałam do tej pory prześcieradeł z gumkami na narożnikach . Prześcieradła te oceniłam średnio dobrze. Po dłuższym użytkowaniu robią się sztywne ,pękają. Nie nadają się do dalszego użytkowania. Ostatnio zakupiłam to z jerseju,które tutaj jest w sprzedaży . Jestem bardziej zadowolona z tych przescieradeł.

Morfeusz

Bart dnia 17.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac sprawdza się bardzo dobrze, jednak według mnie nie powinien być opisany jako średnio twardy i twardy, tylko twardy i bardzo twardy. Mimo tego świetnie się na nim śpi, z obu stron.

nowość

Bartek dnia 16.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na Państwa firmę. Przy okazji chciałem podziękować za przemiłą obsługę. Długo szukałem odpowiedniego dla siebie materaca. Zależało mi na macie kokosowej-dużo dobrego słyszałem, mój ortopeda również polecił-lecz nigdzie nie znalazłem materaca dwustronnego, gdzie po obu stronach była by ta warstwa. A tu w nowościach niespodzianka :) Polecam

Materac z kokosem

Aleksander dnia 16.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam tą firmę. Pozdrawiam

materac

Alina dnia 16.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac jest wspaniały ,jestem bardzo zadowolona

polecenie

Berenika dnia 15.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zamówione przez nas łóżko jest bardzo solidne, świetnie wygląda - bardzo stylowe, a przede wszystkim proste do zmontowania - bez problemu poradziliśmy sobie sami. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

najwyższa jakość

Kostas dnia 15.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko wygląda niesamowicie, jest bardzo efektowne. Do tego zakupiliśmy materac multipocket memory Perseusz - w końcu wygoda i komfort snu. Polecam usługę wniesienia i montażu. Lampki LED w zagłówku - super pomysł. Jesteśmy zachwyceni. Cena naprawdę atrakcyjna!

Perseusz

Karolina dnia 15.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Oglądałam produkty tej firmy w salonie we Wrocławiu. Interesował nie materac, który w końcu polepszy mój komfort snu i pomoże na bolący kręgosłup. Obsługa poleciła mi przetestowanie materacy sprężynowych-kieszeniowych. Cóż za ulga! Zdecydowałam się na materac multipocket bez wahania. Warto dopłacić i mieć produkt na lata. Pomijając finanse - zdrowie jest przecież najważniejsze. Polecam.

Zeus

Tomek dnia 14.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac - przy pierwszym kontakcie jest twardy. Zgodnie z opisem po jakimś czasie się dopasowuje do śpiącego wiem co mówię użytkujemy go rok. Śpi się bardzo wygodnie. Polecam

123...131 Następna »

Materace Dla Ciebie - Technologie i certyfikaty

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność