Opinie o naszych produktach


123...156 Następna »

opinia

Marek dnia 01.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam i polecam zakupy w tej firmie. Materace bardzo wygodne i przystępnej cenie. Szybka realizacja.

morfeusz

JEZRY dnia 01.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

dobry towar w atrakcyjnej cenie, szybko dostarczony

Pani

Jolanta dnia 01.09.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Jestem bardzo zadowolona zarówno z materaca jak i ze sklepu (super opcja wniesienia materaca do mieszkania:)). Na początku wahałam się czy brać materac średnio-miękki czy twardy ...jednak ten jest OK. Jedyny minusik to obicie materaca - wzięłam Dormię - i ogólnie ten pokrowiec wydaje mi się roszkę za luźny co przy braku uchwytów po bokach materaca stwarza male problemy przy oblekaniu prześcieradłem.

opinia

Pawel dnia 31.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny materac i super obsługa przy zakupie, polecam :-)

opinia

Monika dnia 30.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super:)

Materac pocket z kokosem obustronnym Tytan

agnieszka dnia 30.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

twardy tak jak trzeba i jak lubię, polecam super

opinia o zakupie

Hanna Kossowsla dnia 30.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam , naprawdę dobry zakup. Materac jest bardzo wygodny i co ważne stabilny. Uzywam go od ok 2 miesięcy, nie mam problemu z bólem kręgosłupa a dotychczas miałam. Śpimy na nim w piątkę. my dwoje i trzy koty - nikt nie zgłasza pretensji):)): dziękuję

materac

karina dnia 30.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny gorąco polecam. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.

polecam!

mariusz dnia 28.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

szybka przesyłka, materace ok, polecam sklep!

Polecam

Aneta dnia 28.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko zgodne z opisem :) Dziękuję

Max

Zadowolony klijent dnia 28.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac spełnił oczekiwania , jestem właśnie w trakcie następnego zamówienia .

Materac

Sławek dnia 27.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac taki jak w opisie czyli twardy tak jak chciałem. Bardzo dobrze się śpi - polecam ten materac tym co lubią spać na raczej twardych materacach. Miła i fachowa obsługa klienta przez firmę .

Stelaż

Ewa dnia 26.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam i firmę i stelaż. Szybko. miło, profesjonalnie.

Opinia

Sebastian dnia 25.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac Tytan - wydawało się, że będzie za twardy, jednak jest idealny. Polecam, wszystko sprawnie i szybko zrealizowane.

Świetne łóżko i materac

Piotrek dnia 25.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony u Państwa towar spełnił moje oczekiwania..łóżko prezentuje się super a materac jest mega wygodny..krótko mówiąc..zakup w 100% udany.

materac bonellowy z kokosem Artemida

Joanna dnia 25.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupując materac bonellowy,dokonałam najlepszy wybór w kierunku zdrowego snu,poprawienia komfortu sylwetki po całym dniu pracy.Polecam ,to dobry wybór,przesyłka gratis ,co więcej trzeba-korzystać przez lata ;}Pozdrawiam

Materac pocket z lateksem obustronnym Eris

Zbig dnia 25.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac, polecam

materac

Renia dnia 25.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia moje oczekiwania dotyczące spania. Szkoda tylko, że nie ma rączek z boku, aby ułatwić przewracanie go.

Materac

Dorota dnia 24.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szczerze polecam, materac bardzo wygodny. I w ogóle wszystko ok. Firma godna zaufania!

Materac niestandardowy

Roman dnia 24.08.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Realizacja zamówienia szybka i profesjonalna. Dostosowanie się do wymagań klienta. Materac spełnia założone wymogi jest bardzo wygodny a zarazem zajmuje w pokoju niezbyt dużo miejsca. Jestem bardzo zadowolony - polecam.

123...156 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność