Opinie o naszych produktach


123...165 Następna »

materac

Marcin dnia 25.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo fajny. Co prawda okres jego używania jest dość krótki bo około tygodnia ale jestem zadowolony z tego zakupu. Zastanawiając się nad zakupem tego materaca wahałem się nieco bo nie widziałem go na żywo. Jednak stwierdzam że mogę polecić zakupy w tym sklepie. Jedyne co mogę powiedzieć in minus to... przesyłka a konkretnie termin jej dostarczenia. Otrzymałem sms od sklepu że materac został przekazany firmie kurierskiej natomiast kurier zadzwonił po tygodniu a przywiózł materac po blisko dwóch tygodniach od daty otrzymania smsa ze sklepu. Czyli minus nie dla sklepu a dla kuriera.

opinia

Wacława dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny. Bardzo wygodny, twardy, nie odczuwam już bólu pleców. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, dostawa błyskawiczna

Super materac!

Kamila dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

To pierwszy taki nasz materac na duże łózko gdzie róznica wagi między mną a partnerem to 30 kg i odrazu strzał w dziesiątke. Wygodny, dwustronny i naprawdę moje problemy z bolacym górnym odcinkiem kręgosłupa skonczyły się. Szczerze polecam!

Idealne

Anna dnia 24.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Od niespełna miesiąca użytkujemy materace, co do wygody i doskonałej twardości przekonaliśmy się po pierwszej nocy. Ogromny plus to ściągane pokrowce. Polecam, nie budzimy się "połamani" a wyspani, bardzo wygodne.

Materac super

Maria dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super.

opinia

Ilo dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca. Calkowicie spelnił moje oczekiwania.

Ok!

Karolina dnia 23.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac taki, jakiego oczekiwałam, średnio twardy, wygodny. Szybka przesyłka. Polecam!

świetne materace za niewygórowaną cenę.

Daniel dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace kupiłem kilka tygodni temu. Polecam wszystkim którzy po nocy przespanej na miekkim materacu budzą się jak połamani.

Póki co materac jest super

Aleksandra dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Używam go krótko (miesiąc? dwa?), ale jest OK. Jest twardszy niż egzemplarz, który testowałam w salonie (prawdopodobnie kokos "wyrabia się" w miejscu, gdzie się najczęściej siada), ale takiego twardego materaca szukałam. Porządną opinię można będzie wystawić przynajmniej za 2-3 lata, gdy będzie wiadomo jak zachowa swoje właściwości po dłuższym użytkowaniu.

opinia

Kasia dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac super, gorąco polecam, jestem z niego bardzoo zadowolona!

Opinia

Ula dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace bardzo wygodne. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Plastuś

Dano dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacyjny materac. Opinii na jego temat jest wiele - same pozytywne tak więc nie będę się powtarzał - podtrzymuję wszystkie pozytywne opinie.

Materac bonellowy kokos z lateksem Hekate

Adam dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

witam jestem zadowolony z zakupionego materaca; w końcu nie bolą mnie rano plecy po spaniu i w ogóle śpi mi się bardzo dobrze - polecam zakup tego materaca, rewelacja! pozdrowienia

Polecam

Joanna dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materac kupiłam dla rodziców, w końcu wyrzucając zasłużoną wersalkę. Zmiana diametralnie na lepsze (ale starej powygniatanej wersalki nie ma co porównywać). Ciekawe rozwiązanie z dwoma twardościami - można wybrać :) Sklep rewelacja - kontakt, wysyłka. pO prostu miodzio

materac

monika dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny

Materac Ares

Kasia dnia 22.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiłam materac Ares o wym. 180/200.Materac jest bardzo wygodny- twardość idealna zwłaszcza na lateksowej stronie. Niestety po 2 miesiącach użytkowania coś się stało i zrobiło się w jednym miejscu wybrzuszenie (najprawdopodobniej od sprężyny). Firma zachowała się fair i wymieniła materac na nowy. Ogólnie jestem zadowolona zarówno z materaca jak i odpowiedzialności firmy za ewentualne wady.

Materac

Grażyna dnia 21.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac dobrej klasy. jestem w pełni zadowolona

Jak najbardziej

Karolina dnia 20.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

To już drugi zakup w tej firmie i znowu jest w porządku! Ten materac choć o innych właściwościach bo kupiony dla innego odbiorcy spełnił oczekiwania, śpi się dobrze

materace

piotr dnia 20.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jeśli chodzi o materace jak do tej pory jestem zadowolony

Trafy zakup

Roman dnia 20.10.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

wybór jak najbardziej trafy, materac odpowiednio twardy na zmęczony i przepracowany kręgosłup. Polecam w 100%

123...165 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność