Opinie o naszych produktach


123...152 Następna »

Materac i sklep super !!!

Joanna dnia 29.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Multipocket memory Perseusz jest świetny!!! Nawet o takim cacku nie myśleliśmy, dopóki nie zobaczyliśmy iż właśnie ten materac jest w promocji i to prawie 50%. Od razu się zdecydowaliśmy i jesteśmy mega zadowoleni. Materac super, miękkość idealna!!! Kontakt ze sklepem i w trakcie zamówienia super, do tego przesyłka gratis. Mimo iż poduszka do materaca przyszła inna, to dostaliśmy ją po kilku dniach a te złe zostały z nami, tak więc super pozytyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!

Zadowolony

Ireneusz dnia 25.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zamówienie Nr xxxxx dotarło.Jestem bardzo zadowolony-to dobre i estetyczne materace.Jestem przekonany,że będą wygodne i trwałe. Kupowanie u was to duża przyjemność,a Wasza strona to mistrzostwo świata,pozdrawiam!!"

materac tytan

Monika dnia 25.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka.Materac twardy super dla cięższych osób.Polecam gorąco.Poduszki do kompletu też okey.

spanie na zawołanie

Jacek dnia 24.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Spanie jak w bajce i to w dosłownym tego słowa znaczeniu, a poza tym Świetne jakościowe produkty w niewygórowanych cenach,obsługa klienta,dobry kontakt elektroniczny, możliwość zwrotu gdy materac nie odpowiada.

Materac

Mariusz dnia 24.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłem materac dla dziecka. Opis na stronie bardzo dokładny i pomocny w zakupie. Szybka dostawa. Materac dobrej jakości. Polecam!

Krasnoludek

agnieszka dnia 24.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jak i jego nazwa to prawdziwa bajka :) pięknie wykonany a przede wszystkim odpowiedni dla mojej rocznej córy, która uwielbia na nim spać, nie za twardy ani za miękki - po prostu idealny POLECAM wszystkim poszukującym!!!

materac

jerzy dnia 24.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jest taki,jaki chciałem

opinia materaca Ceres

Wioleta dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystkie zalety materaca sprawdziły się podczas użytkowania. Zarówno dla dziecka jak i osoby dorosłej,komfort spania czy odpoczynku na tym materacu-rewelacyjny. Polecam wszystkim.

Opinia

Bożena dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jakiś czas temu zamówiłam materac piankowy memory Erato.Aby dowiedziec się czegoś więcej o produkcie zadzwoniłam do konsultantki.Otrzymałam odpowiedzi na moje wszystkie pytania. Materac został dostarczony w termini, bez uszkodzeń.Jestem zadowolona z produktu, który spełnił moje oczekiwania. Jest miękki i dobrze się na nim śpi.Dziękuję za miłą i fachową pomoc. Także przy wnoszeniu, co było dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam Bożena

materac

Maciej dnia 21.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jest fajny, polecam

materac

Jerzy dnia 20.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super

opinia o sklepie

Adam dnia 20.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Przede wszystkim sklep oferuje świetne jakościowe produkty w niewygórowanych cenach. Ponadto świetna obsługa klienta, bardzo dobry kontakt elektroniczny/telefoniczny. Najbardziej jednak podoba mi sie to że materace można testować i wymienić jesli nie bedzie nam z jakichs powodów odpowiadał. Dodatkowo jesli zdecydujemy sie na wymianę materaca na tańszy model, to sklep zwraca nam różnicę w cenie a jedyny naszym kosztem to koszt kuriera 80 zł (stan na lipiec 2014). Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Materac jest cudny!

Ania dnia 18.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetnie sie lezy na materacu. Czuje jakbym lezala na wodzie czy w powietrzu. Dotykam cala powierzchnia ciala jego plaszczyzne. Maz przeestal sie budzic kilkakrotnei w nocy. Jestesmy zadowoleni:)

materac Morfeusz

Aleksander dnia 18.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Krótko - SUPER

Jak ptasie mleczko

Anka dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Czuję się jak na chmurce, jest dla mnie idealnie miękki. Rozmawiałam z panią z infolinii. Zadała kilka pytań, przedstawiła warianty, nie wciskała, nie wpychała. Zdecydowałam się na ten i śpi się super.

ok

tomek dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

wszystko ok

Rewelacja :)

Agnieszka dnia 17.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

MAterac estetycznie i bardzo starannie wykonany. Dzieciątko śpi na nim fantastycznie. Mimo, że był robiony na niestandardowe wymiary czas realizacji był tak krótki, że nie chciałam otworzyć drzwi kurierowi upierając się, że to niemożliwe aby przesyłka już była :D

Materac z kokosem

Barbara dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Produkt zgodny z opisem na stronie. Materac bardzo wygodny, śpi się wspaniale, odpowiednio twardy, produkt godny polecenia.

Ok

Ania dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Zadzwoniłam na infolinię i polecono mi ten ochraniacz na materac. Faktycznie, jak syn się moczy, to nie przecieka póki co . Przesyłka i obsługa na dobrym poziomie.

materac

Małgorzata dnia 16.07.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo fajny materac. Najlepsze jest uczucie, kiedy zagłębiasz się w nim dzięki piance memory, mimo jego twardości. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

123...152 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność