Materace Wrocław Materace Katowice Materace Warszawa

Opinie o naszych produktach


123...201 Następna »

Poduszka Memory

Michał dnia 27.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny zakup, doskonale dopasowuje się do głowy. Problemy z bólem karku i szyi to przeszłość. Polecam.

Materac bonellowy z kokosem Artemida

TM dnia 26.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry

stelaż Cyryl

Barbara dnia 25.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

stelaż spełnia wszystkie moje oczekiwania, świetny do niewielkiego pokoju, dostawa bez żadnych problemów. Polecam

Zakup materaca

Jolanta dnia 25.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Transakcja bez problemów. Szybka realizacja zamówienia, dostawa w terminie, materac taki, jakiego oczekiwałam, wreszcie mogę się porządnie wyspać.

ok

123 dnia 25.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

raczej twardy materac, póki co sprawuje się w porządku. Szybka transakcja. polecam

Super materac

Justyna dnia 24.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac nie za miękki ani nie za twardy, super pokrowiec. Bardzo dobry!

Korpa

Łukasz dnia 23.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry, wygodny, rewelacyjnie się na nim śpi. Polecam serdecznie Firmę jak i obsługę sklepu, która bardzo dobrze dobiera materace pod wymagania klienta. Serdecznie Polecam

Spełnia zadanie

Miłosz dnia 23.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Nie jest najpiękniejszy, ale solidny i spełnia swoje zadanie.

materac Gumis

Gosia dnia 23.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny, dobra jakość,

opinia

Adam dnia 22.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolony z produtku i obslugi.

dobry zakup materaca

Kuba dnia 22.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac bardzo wygodny taki o jaki nam chodziło. dostawa przez kuriera nie ma chodzenia po sklepach towar na miejscu super

zakup materaca

Leszek dnia 22.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jesteśmy razem z żoną bardzo zadowoleni. Zarówno z samego materaca (śpi się wspaniale)jak i z formy zakupu i dostawy. Materac o nietypowych wymiarach wykonany w ciągu 3 dni i szybko dostarczony. Polecamy.

zbyt twardy

Łukasz dnia 22.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

To nie jest miękki materac. Reszta OK

Bardzo OK

Jarosław dnia 21.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo polecam materac NIKE, jest wygodny dla dziecka o wadze 30 kg i dorosłych o wadze 65 kg. Wszyscy się wysypiają na nim i nikt nie narzeka.

materac

darek dnia 20.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

od kilkudziesięciu dni używam zakupionego materaca w tej chwili jest bardzo wygodny .

Materac pocket z lateksem Eros 180x200

Bożena dnia 19.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest wygodny,cena przystępna. Polecam

polecam

Arek dnia 17.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam serdecznie polecam ten produkt w 100% nasz synek uwielbia na nim spać polecam jak najbardziej przyszłym kupującym solidnie wykonany i najważniejsze świetna cena

opinia

Arkadiusz dnia 16.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac, wygodny, spełnia świetnie swoją podwójną funkcję.

Materac piankowy z owczą wełną Aries

jacek dnia 16.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

dostałem dokładnie to co chciałem, czas realizacji zamówienia nawet krótszy niż się spodziewałem, polecam i sklep i ten produkt

opinia o materacu bonellowym Artemida

Izabella dnia 16.05.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

O jakości materaca można powiedzieć dopiero po jakimś czasie użytkowania, na razie wygląda solidnie i estetycznie, ma odpowiednią twardość, śpię na nim wygodnie. Obsługa zamówienia też w porządku, można by tylko klienta zawiadamiać mailem w przypadku lekkiego opóźnienia związanego z chwilowym brakiem materiału.

123...201 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja wróci do oferty już w marcu.
Przepraszamy za utrudnienia.