Opinie o naszych produktach


123...176 Następna »

OK

Kamil dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jak najbardziej poecam ten sklep świetny kontakt i doradztwo, materac bardzo dobrej jakości wygodny

Materac Penelopa-Odyseusz

Małgorzata dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam zakup tego materaca jest wygodny i solidnie wykonany .Firma rzetelna bardzo dobry kontakt.Szczerze polecam

Super materac- polecam

Małgorzata dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac w pełni spełnił moje oczekiwania i jest jak najbardziej godny polecenia, przesyłka bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu:-)

Materac Tytan

Daniel dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam. Sklep poprosił mnie o wystawienie opinii na temat tego materaca, więc spełniam tą prośbę, choć uważam, że to jednak za krótki okres użytkowania. Wybrałem twardość H3 ze względu na swoją wagę-81 kg i żeby się nie zapadać, ale aż takiej twardości się nie spodziewałem. Pierwszy tydzień spania na tym materacu nie należał do najszczęśliwszych, trudno było się przyzwyczaić. Natomiast w drugim tygodniu sytuacja się poprawiła na lepsze i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Moją uwagę oprócz twardości przykuł ten obustronny kokos, koniecznie chciałem mieć materac z kokosem, nie wiem dlaczego :) Gdybym przespał się jeden dzień na tym materacu na próbę z pewnością wziąłbym jednak twardość H2 i już nie upierałbym się przy tym kokosie ale mam nadzieję, że z czasem okaże się że jednak podjąłem dobrą decyzję. Sklep, przesyłkę oceniam na bdb, materac też chciałbym tak ocenić ale jeszcze dla mnie za wcześnie. W każdym razie nie sugerujcie się podawaną wagą co do twardości materaca.

Super

Celina dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry stosunek ceny do jakości produktu, szybka obsługa. Produkt i sprzedający godny polecenia.

ocena produktu

Helena dnia 21.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny. Spełnił nasze oczekiwania. Polecam (dla osób z wagą 65-70 jest świetny, mimo, że w opisie polecany jest dla osób cięższych.

Super!

karina dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

swietna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

Polecam

Aleksandra dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac kupiłam z myślą o swoim kilkumiesięcznym synku. Materac został wykonany sprawnie, mimo niestandardowych wymiarów. Twardość idealna dla niemowlaka, nie ugina się nadmiernie i nie wypacza. Polecam.

Rewelacja

Agnieszka dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia nasze wymagania i oczekiwania. Wygodny i jak to mąż twierdzi "W końcu sie wysypiam" :) Produkt godny polecenia. Obsługa i realizacja zamówienia bez problemów.

Materac pocket Posejdon

Agnieszka dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materacy. Moje dziecko również. Pierwsza klasa. 100% satysfakcji:)

opinia

Grażyna dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam wszystkich, którzy czytają opinie by pomóc sobie w decyzji, ja też to zrobiłam i zdecydowałam się na zakup materaca bonellowego z lateksem Temida. Jestem po operacji kręgosłupa i dla mnie zakup materaca to b.ważna sprawa, ten który wybrałam,( utwierdzona w wyborze przez telefoniczną konsultację )- polecam. Ten materac to nie tylko idealne miejsce do spania a wręcz zdrowotny relaks.

Materac pocket memory z kokosem Hypnos

mirosław dnia 19.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac godny polecenia - cena jest przystępna ,śpi się wygodnie, idealnie dopasowuje się do sylwetki , rano wstaje się naprawdę wypoczętym . pozdrawiam !

Materac

Marek dnia 18.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jak na cenę bardzo wygodny. Po wymianie ze starego na nowy w końcu można pospać :) POLECAM

opinia

dnia 18.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Transakcja została przeprowadzona szybko i sprawnie. Zakupiony materac jest zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

Materac pocket kokos z lateksem Ares

Waldemar dnia 18.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry stosunek ceny do jakości produktu. Odpowiednia twardość zapewnia dobry sen. Produkt godny polecenia.

Godny polecenia!!!

Paweł dnia 17.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac w pełni spełnił moje oczekiwania i jest jak najbardziej godny polecenia :)

zakup udany

tylda dnia 17.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jakosc odpowiednia do ceny materaca , wygodny zobaczymy po dluzszym uzytkowaniu ,za wysoka oplata za pobraniem 30 zl

Matera pocker z kokosem Morfeusz Plus

Przemek dnia 17.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Z materaca jestem zadowolony co do jakości, terminowości dostawy. Co do wygody - materac od strony H3 (twardej) jest dla mnie trochę za twardy ( kwestia przyzwyczajenia się ) bo wiadomo jak to jest z przerzuceniem się z leżanki na materac. Za to druga strona H2 bardziej przypadła mi do gustu. Jestem w trakcie testowania. Ale jak wiadomo takowy materac nie kupuje się na 2-5 lat a na znacznie dłużej. Wiec biorą pod uwagę lata i przybranie na wadze oraz ubytek czasu dla materaca to mysle ze i strona H3 będzie odpowiednia. Jak najbardziej polecam

AGA

Agnieszka dnia 17.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Poduszkę Memory polecam wszystkim, którzy mają problemy z kręgami szyjnymi, od kiedy śpię na tej poduszce zapomniałam co to ból kręgów szyjnych wreszcie wysypiam się naprawdę wypoczywam spróbujcie POLECAM :) Polecam również sprzedającego szybka sprawna obsługa towar dobrze zapakowany dotarł na czas i pod wskazany adres Dziękuję.

materac

celina dnia 16.12.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

PRODUKT BARDZO ZADAWALAJACY , SUPER SIE SPI .

123...176 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność