Materace Wrocław Materace Katowice Materace Warszawa
Teraz materace kieszeniowe w nowych lepszych cenach. Sprawdź!

Opinie o naszych produktach


123...198 Następna »

twardy materac -godny polecenia

Ania dnia 24.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacyjny, twardy ale mega wygodny. Plecy odpoczywają, śpi się naprawdę dobrze Polecsm

Materace OK ! TRANSPORT MASAKRA !!!!!

Piotr dnia 24.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace są godne polecenia, gdybym dzisiaj miał jeszcze raz kupić materac kupił bym te same produkty. Polecam ! UWAGA - Jest jeden olbrzymi minus! transport materacy!!! Mianowicie dzwoni kierowca i informuje, że będzie o 6 rano, klient prosi o dostarczenie materacy w innej godzinie a kierowca na to: "nie to nie... to materace będą w przyszłym tygodniu" !! jakaś masakra i maksymalne lekceważenie klienta !!!! TRANSPORTU Z TEJ FIRMY NIE POLECAM !! PROSZĘ UWAŻAĆ NA DOSTAWĘ.

Firma "materace DLA CIEBIE" to prawdziwa firma z klasą!!!

Jola dnia 24.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac użytkowany jest w naszym domu od ok. miesiąca. To naprawdę świetny produkt. Po raz pierwszy od kilku lat usłyszałam, jak syn śpi głębokim snem. Zanim kupiliśmy ten cudowny materac syn nie wiedział, co znaczy być wyspanym, a dzięki "Morfeuszowi" najchętniej nie wychodziłby z łóżka. Dla ciekawostki napiszę, że materac osadzony jest na łóżku ze zwykłych palet EPAL i nie dość, że świetnie leży to jeszcze bardzo ładnie się prezentuje, jednak z opinii i zadowolenia syna wynika, że materac swoją wygodą bije inne swoje atuty "na łeb, na szyję" :)) Polecam w 100%. Mimo, że syn waży 116 kg śpi na tej mniej twardej stronie i ta jest idealna dla niego (w Morfeuszu dwie strony materaca przystosowane są do spania - jak komu wygodniej). Napiszę jeszcze, że na początku próbowaliśmy wyszukać materac poprzez wirtualnego doradcę ale ten wskazywał nam inny wybór. Stwierdziliśmy jednak, że musimy poszukać pod kątem większej ilości parametrów, które pomogą w wyborze idealnego produktu. Poczytaliśmy więc opinie użytkowników i dzięki nim natrafiliśmy na trop w poszukiwaniach, a następnie na "Morfeusza Plus", który spełnia oczekiwania syna w 100%. Polecamy z ręką na sercu i serdecznie pozdrawiamy firmę "materace DLA CIEBIE". Kochani! Sen może być naprawdę wielką przyjemnością!!! Zaufajcie firmie!!! :)

Bardzo wygodny materac

Alicja dnia 24.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam gorąco ten materac, świetnie się na nim śpi. Brak negatywnych odczuć.

Materac piankowy z kokosem Kalliope

Piotr dnia 24.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam sprzedawcę i produkt.

Polecam sklep i jego wyroby

joanna dnia 22.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac został przez nas kupiony dla osoby leżącej, jako przeciwodleżonowy. Jak na razie spełnia swoje zadanie. Nie wiem czy nie lepiej niż materac, który mieliśmy poprzednio kupiony w sklepie rehabilitacyjnym. Poza tym duże uznanie dla pracy konsultantów w tym sklepie. jeszcze raz dziekujemy za pomoc i bardzo szybkie i sprawne przesłanie materacy.

materac

Anna dnia 22.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam innym ten produkt. Materac bardzo wygodny, solidnie wykonany. Polecam

Dobry materac

Piotr dnia 21.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materaca używamy jakieś 3 tygodnie i na razie jest dobrze. Twardość dobra, defektów brak. Może za rok lub dwa wejdę tu, żeby dać opinię z długoterminowego użytkowania :-].

Pozytyw

Agarek dnia 20.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac w swojej kategorii cenowej jest bardzo dobry. Mam nadzieje ze po dłuższym czasie użytkowania będę mogła powiedzieć to samo.

Polecam.

Iwona dnia 20.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Sprawnie.Miła obsługa telefoniczna i kurierska.,bardzo szybka przesyłka.Spełnia oczekiwania,bardzo wygodny.Serdecznie polecam.

Podziękowanie

TERESA dnia 20.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac który u was zakupiłam jest bardzo dobry.Jestem zadowolona , a najbardziej z profesjonalizmu PANI która się mną zajmowała i doradziła.

polecam

Toma dnia 20.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny. Polecam dla osób cierpiących na bóle pleców.

Morfeusz Plus

Tom dnia 20.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo dobry wyrób, polecam wszystkim.

Materaz suer, gorzej z dostawą (Kraków)

Agnieszka dnia 19.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest rewelacyjny. Śpi się na nim doskonale. Gorzej było z dostarczeniem materaca: kurier, który miał ponoć umówić się z nami na dogodny termin dostarczenia materaca wysłał wiadomość sms o 23:11, że dnia następnego w południe materac przywiezie. Przyjechał z 1,5 godzinnym spóźnieniem. Zatrzymał się przy naszej ulicy i zadzwonił, żeby mi powiedzieć, że w naszą uliczkę nie wjedzie bo jest za wąska. Chyba miał w planach zostawienie materaca 200 metrów od mieszkania! Wyśmiałam go, wjeżdża śmieciarka i inne auta dostawcze! W końcu podjechał pod blok, wyrzucił materac z auta. Na szczęście na prośbę pomocy wniesienia materaca do garażu zareagował po ludzku - pomógł.

Materac dobry, pianka śmierdzi

Tomasz dnia 19.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materazzo jest OK, tyle że kupując materac piankowy trzeba wiedzieć, że w nowych pianka śmierdzi tak, że głowa boli. Dwa tygodnie wietrzenia i da się spać. Poza tym tip-top.

materac

Elżbieta dnia 19.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko ok. Materac jak na razie dobrze się sprawuje. Wygodnie się na nim odpoczywa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Kurier sympatyczny i kontakt z nim odpowiedni.Polecam zakup.

Materac bonellowy kokos z lateksem Hekate

Michał dnia 18.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolony z materaca. Produkt w 100% zgodny z opisem. Polecam ten sklep i ten produkt.

moja opinia

Paweł dnia 18.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo wygodny a obsługa bardzo profesjonalna polecam

Najlepszy zakup ever!

Magdalena dnia 18.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

- materac dał się lekko wnieść na 4 piętro - pianka visco robi robotę - wysypiam się szybciej, nie bolą mnie plecy - nieważne jaki słoń położy się obok - nie staczam się w jego kierunku - mimo tego, że kosztował prawie 1900zł jest warty każdej złotówki

opinia

Krystyna dnia 18.04.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace jakie zakupiłam są świetne. Niestety firma dostawcza niekompetentna.

123...198 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja wróci do oferty już w marcu.
Przepraszamy za utrudnienia.