Opinie o naszych produktach


123...132 Następna »

materac 8 warstwowy

Anka dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem zachwycona tym materacem kupiłam go dla 2-letniego dzieck i teraz sprzeczamy się z mężem kto go ma usypiac by troszke sobie na nim podrzemac

same plusy

arek dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super materac, szybka dostawa, dobry kontakt - polecam

polecam

ewelina dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac morfeusz bardzo wygodny, spimy juz na nim ponad rok i nie ma zadnych odgniecen. Szybka przesyłka. Polecam

polecam

Małgorzata dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo wygodny, polecam osobom które wybierają świadomie twarde materace

Łóżko z płyty Teja z pojemnikiem

Ania dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetne łóżko, solidnie wykonane łatwe w montażu, plus pojemnik- jestem zadowolona z zakupu. Przesyłka była bardzo szybka wszystko odpowiednio zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem.

Jest spoko

Michał dnia 23.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Mam dyskopatię i potrzebowałem twardego materaca do spania. Ten jest naprawdę spoko a jeżeli wziąć pod uwagę stosunek jakości do ceny to trudno się czepiać. Jeżeli ktoś potrzebuje twardego materaca za rozsądne pieniądze to polecam.

Polecam obsługę i jakość!

Patryk dnia 22.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetna, fachowa obsługa - profesjonalne doradztwo jeśli chodzi o sam materac i dodatki. Szybka i sprawna realizacja - bardzo elastyczny terminowo kierowca (obsluguje woj. pomorskie) i uczynny - wniosl i ulozyl materac.

Super!

dnia 22.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca, warto było poczekać i kupić taki materac !!!

Zefir

Lucyna dnia 22.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z zakupu Zefira (od miesiąca). Owcza wełna dobrze grzeje singlowskie kości ;) Sklep z niezwykle miłą i profesjonalną obsługą - myślę, że to jego duży atut. Materac dotarł na moje łózko w ciągu 4 dni roboczych (super!). Kurier za małą opłatą pomógł go wnieść na IIp. Jedyne co zauważyłam to niewielkie wgłębienie gdzie zazwyczaj śpię (strona zimowa), które się utworzyło już po tygodniu użytkowania. Tym samym materac nie jest już idealnie gładki, ale nie wpływa to na komfort spania.

Materac bonellowy z kokosem Artemida

Grzedorz dnia 21.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac twardy i wytrzymały jak trzeba. Bardzo dobrze się na nim wysypiam. Polecam.

Materac piankowy Erato

Angelika dnia 21.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

To już mój drugi materac Erato. Materace zakupiłam dla swoich dzieci: 7 i 2 latki. Produkt spełnia moje oczekiwania.Materace są wygodne i dobrze wykonane. Obsługa miła i fachowa. Terminowa wysyłka.

Super produkt

dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Sprawdza się idealnie,dobry produkt.Nigdzie nie mogłam dostać takiego kupić.Jestem zadowolona.POLECAM.

opinia

Dagmara dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac jest super. bardzo wygodny. polecam

Idealny komfort snu

dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z zakupu tego materaca.Mam go już pół roku,naprawdę bardzo wygodny.Komfort podczas snu.Sprawdza się w 100% fajnie że mogłam zamówić materac na wymiar ponieważ moje łóżko jest niewymiarowe.Szybka realizacja zamówienia.Polecam innym.

Pokrowiec Dormia - opinia

Bożena dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo solidny pokrowiec. Gruby, ciepły, miły w dotyku. Do tego bardzo efektownie wygląda. Po praniu nic się z nim nie stało. Z czystym sumieniem polecam.

apollo

alex dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac bardzo wygodny, twardość mi odpowiada (ważę ok.55kg), realizacja zamówienia zamknęła się w 5 dniach.

dobry, ale twardy

Rajmund dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony z zakupu. Materac spełnił moje oczekiwania, zależało mi na materacu z warstwą kokosa ze względu na moje problemy z kręgosłupem. Jednak gdy moja żona położyła się na nim dla niej był za twardy - dla niej kupiliśmy Erisa ;) Polecam osobom lubiącym twarde materace.

materac Tytan

Tadeusz dnia 19.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dla mnie strzał w 10. Spałem dotychczas na niedostosowanych do mojej wagi materacach i przyzwyczaiłem się do bólu kręgosłupa. Telefonicznie uzyskałem informację, że ważąc ponad 100 kg powinienem wybrać twardość H3 i polecono mi Tytana. Okazał się zbawieniem, bardzo wygodny, choć twardy. Polecam!

Fajny, ale...

Ela dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac kupiliśmy już jakiś czas temu. Ogólnie bardzo fajny, ale miał być średnio twardy, ale przez lateks jest trochę bardziej miękki niż myślałam. Czasami po wstaniu bolą mnie plecy, ale o wiele rzadziej niż przy poprzednim. Ogólnie polecam, ale sama jakbym mogła, zamieniłabym na materac bez lateksu.

Zakup materaca EUROS z latesem i wełną owczą

Anna dnia 18.04.2014 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Oboje z mężem jesteśmy z zakupu tych materacy bardzo zadowoleni. Zakupiliśmy dwa szerokie na 80 cm każdy- zamiast jednego 160cm,ażeby lżej było je odwracać i korzystać z obu stron. Są bardzo wygodne i wspaniale się wysypiamy. Realizacja zamówienia szybka i bardzo profesjonalna. Dziękuję bardzo! Anna

123...132 Następna »

Materace Dla Ciebie - Technologie i certyfikaty

Newsletter Otrzymuj informacje o naszych nowościach i promocjach

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność