Opinie o naszych produktach


123...182 Następna »

materac

Paweł dnia 29.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny, poduszki rewelacyjne, przesyłka doszła szybko i bez uszkodzeń, polecam tą firmę z czystym sumieniem.

kocyk

łukasz dnia 28.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Koc był prezentem, prezent się spodobał

Materac pocket Posejdon

Misia dnia 27.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry jeśli chodzi o kwestie bólu kręgosłupa. Wydać by się mogło niemożliwe, ale wcześniej wstawaliśmy obolali a teraz problem przestał w zasadzie istnieć. Materac o odpowiedniej twardości do snu. Lekko za mocno sprężynuje i buja się podczas innych aktywności. Trzeba się bardziej napocić lub wpaść w odpowiedni rytm.

materac

Karolina dnia 26.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac super, taki jaki miał być, polecam każdemu kto ma trudności ze spaniem nasza córeczka teraz śpi spokojnie i się wysypia to przede wszystkim jest najważniejsze

opinia

Paulina dnia 24.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

naprawdę polecam!

dobry materac

grzegorz dnia 24.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

od 2 tygodni użytkuję i mogę jedynie powiedzieć, że jest rewelacyjny

alternatywa dla łóżka

Mirek dnia 24.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Nigdy nie pisze opinii o produktach, ale poziom mojego zadowolenia z tego zakupu spowodował, że zrobiłem wyjątek. Materac sam w sobie jest bardzo wygodny, nie odczuwam żadnych bólów kręgosłupa. Ma jednak inną ważną zaletę, dla mnie nie bardzo ważną, że będąc quasi meblem z powodzeniem zastępuje łóżko. Odpadł mi więc problem z zakupem łóżka.

materac piankowy Klio

Anna dnia 24.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Produkt spełnia moje oczekiwania. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie.

Materac Hypnos Plus

Urszula dnia 23.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Od razu materac mnie zachwycił. Porządnie wykonany i estetyczny. Początkowo wydał mi się trochę zbyt twardy, ale to dlatego, że poprzedni materac był miękki. Szybko się do niego przyzwyczaiłam.Teraz jest pełny komfort. Kołdra też super. Polecam

Materac

Piotr dnia 23.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Po dwóch tygodniach używania mamy z żoną bardzo pozytywne odczucia mnie jedynie trochę przeszkadza że lekko się pocę od strony materaca.

materac posejdon

nina dnia 23.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo fajny i wygodny materac. Jestem zadowolona z zakupu.

Rozczarowanie

Pysia dnia 23.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z materaca ale byłam zaskoczona tym że brakuje mi jeszcze 1 obszycia materaca tzn. jak sciągne pokrowiec do prania to mam goły kokos który będzie się kruszył i tracił.

Polecam

Barbara dnia 23.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybka realizacja i bardzo fajny, wygodny materac. Polecam

Materac pocket z kokosem Morfeusz + Profilowana poduszka z pianki poliuretanowej

Angelika dnia 22.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny poduszki także!!! Polecam w 100% POLECAM zakupy :)

Materac Perseusz + łóżko Teja

Maria dnia 21.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac ten użytkuję już od miesiąca, jestem bardzo ZADOWOLONA,a wybrałam go dzięki pomocy doradcy ze sklepu.Łóżko natomiast mogłoby mieć wyższy zagłówek,bo przy tak wysokim materacu bardzo mało wystaje do oparcia poduszki.Łóżko zamówiłam z pojemnikiem i tu mam zastrzeżenia,pojemnik podnosi się ciężko,kołysze się cały stelaż,musi przy tym być druga osoba ponieważ opada, sprężyna nie utrzymuje ciężaru materaca,myślę,że jest za ciężki do tak delikatnego stelaża. Niestety w modelu TEYA nie ma opcji do wyboru,a szkoda!. Pomimo tych uwag POLECAM!!ten sklep. Przesyłka kurierska mimo gorącego okresu świątecznego B.N. w wyznaczonym czasie Pan kierowca pomimo bardzo póżnej pory nie odmówił pomocy. Aha poduszeczki,które były w ofercie promocyjnej SUPER!! Pozdrawiam.

Opinia SABA

Jacek dnia 21.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  3/5

Niestety popsuję dotychczasowe dobre opinie. Łóżko nie jest tak starannie wykonane jak wynika to z poprzednich opinii. W moim łóżku jeden w elementów zaczepowych jest o 1mm źle przykręcony co powoduje, że niedolega poprawnie boczna deska do elementu wezgłowia. Podłożyłem kawałek tekturki żeby się nie „chybało”. Nie zgłaszałem tego w ramach gwarancji bo po okresie 2 miesiecy oczekiwania na realizację mojego zamówienia straciłem zaufanie do firmy i nie chcę przerabiać tego tematu od nowa.

Materac ortopedyczny Feniks

Agnieszka dnia 20.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dla mnie materac super poprostu !!! Ważę 92 kg i ten materac jest dla mnie komfortowy. Może przez pierwsze dwie noce wydawał się twardawy w porównaniu ze starym tapczanem. Teraz jednak to pełen komfort snu i rześkie wstawanie bez żadnych bóli sztywnienia drętwienia czy ucisku...Jestem niską osobą jednak kiedy ułożę się na środku materaca w sensie długości to sprężyny układają się jak należy. Wielką zaletą jest poza konstrukcją i twardością jego dwustronność. Nie dość że z obu stron tak samo twardy to jeszcze umożliwia to jego częste obracanie dla zachowania formy a przy tym ten sam komfort spania.Polecam grubasom z dysfunkcjami kręgosłupa i zaburzeniami krążenia. Jak na moją ocenę Feniks to ideał ! Naprawdę wstaje się nowym ! Pozdrawiam i dzięki za mięciutką poduszkę do kompletu.

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Monika dnia 20.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Co do materaca i sklepu to wszystko w jak najlepszym porządku, materac rewelacyjny, nie za twardy, nie za miękki. Świetnie się sprawdza. Niestety mam jedno zastrzeżenie co do czasy dostarczenia przesyłki przez firmę kurierską.

Multipocket memory Perseusz

dnia 19.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo wygodny materac gorąco polecam !

materac pocket Posejdon

Elżbieta dnia 19.01.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

kupując ten produkt miałam obawy czy to jest dobry wybór-to byłsuper wybór śpi się na tym materacu b. komforowo,polecam

123...182 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądzmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja wróci do oferty już w marcu.
Przepraszamy za utrudnienia.