Opinie o naszych produktach

Pokrowiec Medicott
4/5
Wygląda bardzo ładnie, pasuje idealnie. Pani u której złożyłam zamówienia doradziła mi i poinstruowała mnie naprawdę fachowo i uprzejme. Polecam .
24.09.2021 ,
Opinia
5/5
Jestem zadowolona z zakupu materaca jak również z informacji o produkcie polecam firmę oraz produkty
23.09.2021 ,
Materac Artemida
5/5
Materac jest bardzo dobrze wykonany. Super się na nim śpi. Godny polecenia.
23.09.2021 ,
Materac
5/5
Super materac ,bardzo wygodny i solidnie wykonany! Polecam zwłaszcza na bolący kręgosłup!!
20.09.2021 ,
Materac z kokosem Morfeusz
5/5
Materac bardzo wygodny, rzeczywiście średnio twardy. Kieszenie powodują, ze druga osoba nie odczuwa uciążliwie poruszania się współmałżonka. Minął miesiąc od użytkowania i jestem zadowolona. Mogę polecić materac wszystkim, którzy maja problemy z bólem kręgosłupa i lubią spać na boku.
20.09.2021 ,
Poduszka memory
5/5
Bardzo dobry produkt za rozsądną cenę!
20.09.2021 ,
Materac nawierzchniowy z kokosu Iaso
5/5
Zakup udany, materac nawierzchniowy spełnia swoją rolę tak jak w opisie. Przed dostawą Pani poinformowała że towar wysłany, także konkretni i super zakup. Jesteśmy zadowoleni a mąż w końcu nie narzeka że go plecy bolą
20.09.2021 ,
materac ze stelażem
5/5
Po kilku tygodniach użytkowania mogę stwirdzić; jakość/cena bez zarzutu, spodziewałem się bardziej miękkiego.
20.09.2021 ,
Materac eros z lateksem
5/5
BDB materac, to juz drugi kupiony w tej firmie. Jestem bardzo zadowolona. Materac kupiony 5 lat temu bardzo pasuje mojemu tacie. Kupiony teraz dla córci, też sprawił, że jest zadowolona. Wymiana na większy też bardzo szybka i bezproblemowa. Dziekuje firmie!
19.09.2021 ,
Margrabia
5/5
Bardzo fajny materac, szybka wysyłka, wszystko ok. Jest tylko jeden problem - materac jest tak wygodny, ze ciężko się z niego wstaje. Polecam!
19.09.2021 ,
Opinia
5/5
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
18.09.2021 ,
Materac
5/5
Używam materaca 3 miesiace jest bardzo wygodny. Sklep polecam, kontakt, obsluga na wysokim poziomie. Szybka realizacja zamówienia.
18.09.2021 ,
Bardzo fajny materac i stosunek cena/jakość
5/5
Bardzo fajny materac, odpowiedniej dla mnie twardości, wygodny - ogólnie super. Na tyle na ile porównywałem inne opcje o podobnej jakości (z ikei, jysk, panmateraca oraz kilku sklepów stacjonarnych w Krakowie) - najkorzystniejsza cena. Jeśli miałbym wymienić jakąś wadę, to dotyczy samego pokrowca - naprawdę przydałoby się wprowadzić do oferty pokrowce z "rączkami", które ułatwiają podnoszenie materaca, bez nich jest to bardzo niewygodne (jasne, potrzebujesz robić to stosunkowo rzadko, tym niemniej taki drobiazg znacznie by ułatwił proces, a to nie jest chyba ani specjalny koszt, ani problem, żeby je doszyć) Pomijając jednak powyższe zastrzeżenie polecam i jestem zadowolony z zakupu
18.09.2021 ,
Materac pocket samomasujący z kokosem Modest
5/5
Materac spełnił moje oczekiwania. Towar dobrze zapakowany, szybka przesyłka. Polecam.
18.09.2021 ,
materace
5/5
Materace nie zawiodły moich oczekiwań. Polecam jako bardzo dobry produkt.
18.09.2021 ,
Fantastyczny
5/5
Jestem mega zadowolona materacem choć mam go kilka dni moje dziecko wstaje w końcu wyspana bez żadnych bólów pleców jest ogromnie zadowolonaserdecznie polecam
17.09.2021 ,
Materac
5/5
Materace rewelacyjne
16.09.2021 ,
Lalita strzał w 10
5/5
Polecam wszystkim materace dla ciebie. 30 dniowy okres zwrotu czy wymiany na inny super sprawa naprawdę można dopasować materac do indywidualnych wymagań.
15.09.2021 ,
opinia
5/5
Jestem zachwycona komfortem snu na wybranym materacu. Potwierdziło to już kilka osób które na nim spały. Pięknie dziękuję za obsługę zamówienia i świetny produkt.
13.09.2021 ,
Dobry materac
5/5
polecam ten materac. moglby byc troche grubszy ale tak ogolnie jest dobry
12.09.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo