Częstochowa Katowice Kraków Łódź Nowy Sącz Poznań Szczecin Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...268 Następna »

Materac Sensit H3

Jerzy dnia 02.12.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac dobry,spać na nim chce się w nieskończoność.Wybrzusza się na brzegu z mojej strony, na której siadam jak wstaję.Ważę 110 kg.Muszę rozsunąć suwak pokrowca i zobaczyć co tam się dzieje.

Polecam

Kasia dnia 02.12.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny material, twardosc w sam, polecam. Transakcja I dostawa Benz problems.

Zakup materca Materac Sensit H2

Bogusław dnia 02.12.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony. Wygodny i spełnia oczekiwania.

opinia

Paweł Filanowski dnia 30.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

w skali od 1 do 10 moja ocena to 9

Zakup materacy

Katarzyna dnia 29.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Profesjonalna obsługa, materace wysokiej jakości. Polecam

DZIEKI ZA WSPÓŁPRACĘ

TADEUSZ dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

MYŚLĘ ŻE TO NIE KONIEC. MAM POMYSŁ NA WIĘCEJ TYLKO POTRZEBUJE TROCHĘ CZASU ŻEBY TO ROZWINĄĆ. ŁÓŻECZKO KTÓRE ZROBIŁEM DLA WNUCZKI MUSI ZOSTAĆ PRZETESTOWANE PRZEZ NIĄ Z WASZYM MATERACEM (CHOCIAŻ O NIEGO JESTEM PEWIEN), BARDZIEJ BOJĘ SIĘ JAK JEJ SIĘ SPODOBA ŁÓŻKO. ALE TO JUŻ MÓJ PROBLEM. DO NAPISANIA PO ŚWIĘTACH. POZDRAWIAM.

Łóżko ,,Saba"

Małgorzata dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łatwy montaż, dostawa przed czasem, na dzień dzisiejszy bez zastrzeżen, kolor jaki chciałam.Myślę, że za rok nadal będę zadowolona.

Świetny

Wioletta dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny, lekki i dobrej jakości. Polecam :)

świetny materac

Sylwia dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac nie za miękki i nie za twardy. Akurat dla 2-latka. Bardzo wygodny. Dla niemowlaka byłby chyba trochę za miękki.

Materace Klio 120/200 i 80/200

Joanna dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Minął miesiąc od zakupu materacy z serii Klio i jestem z ich zakupu zadowolona. Komfort spania dzieci się poprawił o 100%.Tak trzymajcie dalej.Dziękuję

Materace Klio 120/200 i 80/200

Joanna dnia 28.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Minął miesiąc od zakupu materacy z serii Klio i jestem z ich zakupu zadowolona. Komfort spania dzieci się poprawił o 100%.Tak trzymajcie dalej.Dziękuję

Zadowolony

Michał dnia 27.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolonym klientem. Materac przyszedł szybciej niż miał i wszystko się zgadza. Polecę Was w przyszłości. Pozdrawiam

Cudowny

Małgosia dnia 27.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac naprawdę porządny, wygodny i przyjemny. Szczerze mówiąc liczyłam na coś miekkszego czytając inne opinie i na początku troche sie zawiodłam, ale jak tylko materac wylądował na łóżku to wstanie z niego było naprawdę trudne, ponieważ był tak wygodny :) martwię sie tylko ze zaśpie do szkoły pare razy, ale co zrobić. Polecam Małgorzata

Zadowolony

TADEUSZ dnia 27.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac bardzo wygodny. Polecam

Materac

Mariusz dnia 24.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry produkt polecam w 100℅

Materac nawierzchniowy

Lenka dnia 24.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry zakup, materac bardzo wygodny. Jedyny minus to dziwny zapach, który później wywietrzał.

materac Ados

Piotr dnia 24.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Przesylka dostarczona szybko i bez uszkodzen. Sam materac swietnie sie sprawdza na twardej powierzchni

Zadowalające zakupy

Olka dnia 23.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko przebiegło zgodnie z umową, nie było niemiłych niespodzianek. Zakup udany. A na materacu śpi się rewelacyjnie.

Zadowalające zakupy

Olka dnia 23.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko przebiegło zgodnie z umową, nie było niemiłych niespodzianek. Zakup udany. A na materacu śpi się rewelacyjnie.

Opinia do materaca Morfeusz

Marcin dnia 23.11.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny, dobrze się na nim śpi. Napewno kupię następny. Pozdrawiam

123...268 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.