CYBER MONDAY
-30% na wszystkie materace!

Opinie o naszych produktach

Zakup poscieli
5/5
Komplet pościeli znakomitej jakosci pięknie uszyta polecam zakup w tym sklepie
25.11.2022 ,
Materac morfeusz
5/5
Materac godny polecenia!
22.11.2022 ,
Mojry H1 15cm
5/5
Materac po miesiącu użytkowania przez córke się sprawdził, twardość jest odpowiednia - czyli miękki.
20.11.2022 ,
Materac
5/5
Zakupiony niedawno materac jest super Nareszczie nie bolą mnie odcinki lędźwiowe Mąz też zadowolony 8 h snu i jesteśmy wypoczęci polecam
19.11.2022 ,
Opinia
5/5
Jestem bardzo zadowolona z materaców nawierzchniowych. Soelniaja moje oczekiwania, poprawiły komfort spania.
19.11.2022 ,
Multipocket z lateksem i kokosem Horus H3
5/5
Zamówione materace są odpowiedniej twardości i dobrej jakości. Bardzo wygodne.
19.11.2022 ,
Opinia
5/5
Bardzo dobre łóżko. Polecam.
18.11.2022 ,
materac Multipocket z pianką HR i kokosem Feniks
5/5
materac bardzo dobrze dobrany dla mnie ,szybka dostawa ,polecam jakość lepsza niż cena
17.11.2022 ,
Materac pocket z kokosem
5/5
Materac otrzymała nie zrolowany -bo tak chciałam.Towar był prawidłowo zapakowany.Z materaca jesteśmy zadowoleni.Kontakt z firmą prawidłowy.
16.11.2022 ,
Idealny
5/5
Materac bardzo twardy. O taki właśnie mi chodziło.
16.11.2022 ,
Wygoda
5/5
Witam. Dziękuję za szybki i miły kontakt oraz realizację. Materac super wygodny. Pozdrawiam
14.11.2022 ,
opinia
5/5
Jestem naprawdę zadowolona z materaca, a właściwie z dwóch, bo kupiłam dwa takie same w rozmiarze 140 i 180 cm. Jest delikatnie twardy( w sam raz). Już pierwszej nocy super mi się spało. Jedynie co mogę polecić to wynieść materac do przewietrzenia na dwór. Niektórzy piszą w opiniach ze śmierdzi. Pierwszy materac, którego nie wietrzyłam na dworze to rzeczywiście śmierdział przez pierwsze dni .Jednak najlepiej wynieść na balkon lub taras. Chciałabym dodać ze kupiłam materac tytan. Jestem wdzięczna za sugestię ze strony konsultantki ponieważ miałam kupić materac morfeusz ( bo poprzednio taki miałam) ,a kupiłam tytan tzn. z dwóch stron ma matę kokosową.
14.11.2022 ,
Opinia
5/5
Materace są świetne kupiłem je za doradztwem państwa bardzo jestem wdzięczny za doradztwo i jestem bardzo zadowolony z materacy jeżeli będę w przyszłości potrzebował materacy na pewno zwrócę się do państwa firmy dziękuję
14.11.2022 ,
Materac Morfeusz
5/5
Materac zakupiłam rodzicom ,są bardzo zadowoleni. Wysypiają się ,bo jest bardzo wygodny i wstają bez bólu pleców. Polecam
14.11.2022 ,
Materac
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego materaca jak i z obsługi sklepu.
14.11.2022 ,
Multipocket memory z kokosem Laila
5/5
Materac odpowiedni, jesteśmy z mężem zadowoleni z zakupu.
14.11.2022 ,
Super materac
5/5
Materac świetny, aktualnie śpię na stronie H2 i dla mnie jest idealna. Śpi się niesamowicie szczególnie po zmianie ze starej kanapy z przerwą na środku. Polecam bardzo.
14.11.2022 ,
Boski
5/5
Super twardy, a przy tym sprężysty i wygodny! Jeśli nie lubicie zapadać się w materac, to właśnie ten którego szukacie.
12.11.2022 ,
Bardzo wygodny materac
5/5
Materac został wybrany z pomocą wirtualnego doradcy i na podstawie opinii - bardzo trafiony wybór. Materac jest wygodny i odpowiedniej twardości.
11.11.2022 ,
Polecam materac Ados
5/5
Materac zamowilam jako nakladke na baardzo twardy materac H4. Sprawdza sie rewelacyjnie! Polecam! Wstaje wypoczeta, nic mnie nie boli :D
08.11.2022 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2022 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo