Outlet
111 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...319 Następna »

materace pocket kokos z lateksem Ares

Ewa dnia 16.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu materacy. Bardzo wygodnie do spania, dobrze śpi się na tym materacu, polecam .

zakup łóżka i materaca

Danuta dnia 16.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z zakupów. Zarówno łóżko jak i materac dobrze spełniają swoja rolę. Wykonane elegancko i estetycznie.Porada w sprawie materaca bardzo dobra i trafiona.

Aries Plus

Paweł dnia 14.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac znakomity! Obsługa wzorowa. Odrobinę zastrzeżeń do firmy transportowej - kilka razy przekładali przywóz

Dobry zakup

Dariusz dnia 13.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolony z zakupów i mam nadzieje że nie długo skożystam z waszych usług bardzo polecam.

Materac Halia

Katarzyna dnia 13.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac oraz wspaniała obsługa i kontakt.Polecam serdecznie!

materac

Krzysztof dnia 12.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo fajny materac, szybko i sprawnie - polecam

Polecam

Łukasz dnia 09.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super obsługa. Doradzono mi optymalny wybór. Szybka i profesjonalna dostawa. Mama (osoba starsza) dla której był materac przeznaczony zachwycona. Polecam.

kupiony materac HEKATE

Kuba dnia 08.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jest super. Wysypiam się wspaniale.

Materac

Justyna dnia 07.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybki czas realizacji , materac dobrej jakości i dobrze wykonany polecam

Materac Nemezis

Piotr dnia 06.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

pierwszy mój nowoczesny materac i od razu kręgosłup ma lepiej. Nawet na bolącym biodrze daje się spać na boku. Trochę ciepły nawet od strony kokosu, ale może jestem za gorący chłopak i za ciężki 109kg. Przez co za bardzo wgniatam się, ale jednak miła wygoda. Strona lateksowa cieplejsza, mam nadzieję że będzie dobra zimą. Mozna by dać podwójny kokos z jednej i cienki kokos z drugiej strony by nieco materac utwardzić. Ale by nie był za twardy.

Polecem

Teresa dnia 06.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac za przyzwoita cene

Materac Perseusz

Monika dnia 05.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Z Materaca jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni. Mimo że na dostawę czeka się długo jednak wygoda materaca wszystko rekompensuje. Śpi się jak na chmurce, koniec wstawania ze zdrętwiałymi częściami ciała ☺️ Polecam gorąco !

Sprawdził się

Katarzyna dnia 05.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, kolejny materac też kupię tutaj.

opina

Krzysztof dnia 05.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materac wygodny i wiadomosci zawarte w opisie są wiarygodne. Odradzam tylko zakup pokrowca Dormia, jest śliska, przescieradła trzeba by do niego przyklejać.

Materac

Aga dnia 05.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny kontakt, szybka realizacja, a materac super spełnia swoją role. Poranne bóle kręgosłupa przestały być odczuwalne

Materac kokosowy opinia

Agata dnia 04.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jest super! Przestał mnie boleć kręgosłup i już nie wstaję rano z bólem pleców.

omega

Marian dnia 04.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Bardzo długi czas dostarczenia.Materac dostałem dopiero po kilku interwencjach

podziękowania

Leon dnia 04.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dziękuję za materac z lateksu Leto. Towar bardzo dobry. Podziękowania należą się też przesympatycznemu kurierowi, który tę przesyłkę dostarczył.

Udany zakup.

Jacek dnia 04.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Moja opinia dotyczy zakupionego materaca Zeus. Towar bardzo dobry, z jednej strony materac bardzo twardy i o taki też mi chodziło, a po odwróceniu średnio twardy. Plusem jest, że w zależności od potrzeb możemy wybrać stopień twardości. Jakość wykonania bardzo dobra, a co do trwałości to się okaże w czasie użytkowania. Ogólnie jestem zadowolony, ale nie dosyt pozostaje po długim czasie realizacji. O ile firma " materace dla ciebie" towar przekazała kurierowi bardzo szybko, to ja go otrzymałem dopiero po siedmiu dniach. Jeżeli ktoś potrzebuje twardego materaca, to bardzo polecam materac ZEUS od firmy Materace Dla Ciebie.

Na reszcie przesypiam noce :0)

Magdalena dnia 04.07.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

To mój drugi materac i drugi genialny zakup. Co prawda pierwszy po 5 latach reklamowałam(reklamacja uznana i załatwiona profesjonalnie), a ten okazał się jeszcze wygodniejszy (pomimo niższej ceny).Ogólnie bardzo polecam i wyroby i firmę. Pozdrawiam

123...319 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.