Opinie o naszych produktach

Super Materac Akadi
5/5
Materac użytkuję już jakiś czas i od tego czasu wysypiam sie wyśmienicie. Kupiliśmy go ze względu na problemy z kręgosłupem żony, powiem krótko: działa. Mnie też męczył ból szyi, ustąpił dosłownie po 3 nocach spania na tym materacu. Jeśli chodzi o wygląd: materac jest solidny, pokrowiec gruby wizualnie wszytko super.
21.04.2021 ,
Pocket z kokosem obustronnym Atlas
5/5
Bardzo udany zakup. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
20.04.2021 ,
bardzo dobry produkt
5/5
bardzo wygodny materac, super sie na nim spi ;) duzy plus za szybka dostawe:)
20.04.2021 ,
Opinia
5/5
Dziękuję za przesyłkę, dostarczona szybko tak jak prosiłam, materac bardzo wygodny taki jaki chciałam. Pozdrawiam
20.04.2021 ,
Dobry zakup
5/5
Materac zamówiony na konkretny wymiar, pasuje idealnie. Od miesiąca używany przez starszą osobę. Bardzo wygodny, Wart polecenia.
19.04.2021 ,
Dzieci zadowolone
5/5
Materac spełnił oczekiwania, kupiłem wraz ze sklejkowymi szczebelkami. Po zwykłej piance duży komfort.
19.04.2021 ,
Materac
5/5
Bardzo wygodny materac, a kierowca bardzo pomocny, pomógł wnieść materac.
19.04.2021 ,
Bardzo wygodny materac, ale również świetna firma!
5/5
W moim starym materacu Morfeusz po wielu latach uszkodziły się kieszenie i z niektórych wypadły sprężyny. Napisałem do producenta z pytaniem, czy da się wymienić same sprężyny, bo szkoda wyrzucać dobry materac (pianki, kokos, były w dobrym stanie, a nawet planowałem samemu dołożyć sobie trochę lateksu - super sprawa z odsuwanymi pokrowcami!). Producent natomiast miał inny pomysł. Od razu z magazynu nadali do mnie nowy materac, a stary zabrali ze sobą (do sprawdzenia co posżło nie tak?). To moim zdaniem pokazuje, że producent stoi za swoim produktem murem i nie działa na zadzie "gwarancja do bramy a potem sie nie znamy". Poleciłem producenta wszystkim znajomym opisując powyższa historię, ale byłbym niewdziecznikiem, gdybym nie napisał też o tym publicznie, na tej stronie. Polecam! Materace są super wygodne, ale mają też świetne, wieloletnie wsparcie.
19.04.2021 ,
Materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
Zakupiłem ten materac przez internet. Używam go od około miesiąca i jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania oraz z wygody. Materac jest odpowiednio wyprofilowany co korzystnie wpływa na jakość snu i kręgosłup, który nie boli mnie już rano ;) Polecam ;)
19.04.2021 ,
Opinia
5/5
Jestem zadowolony z zakupionego materaca. Spełnia on moje oczekiwania
19.04.2021 ,
opinia
5/5
materac Feniks 165X200 jest super wygodny, dostawa bez zastrzeżeń POLECAM
19.04.2021 ,
materac
5/5
Wszystko ok.
19.04.2021 ,
Polecam
5/5
Mimo obawy ponieważ po raz pierwszy spotkalam się z takim materacem dla par gdzie różnica wagi partnerów różni się bardzo i można się wyspać każdy na swojej połowie bez falowania materaca POLECAMY bardzo. Mąż mówi że tylko się kładzie od razu śpi. Przesypia całe noce co ostatnio było mega problemem. Oby tak dalej. Cena była super a czas realizacji ekspresowy. Myślę że na kolejnych zakupach dzięki super doradztwu Materace dla Ciebie napewno się spotkamy. Jeden telefon kompetentne porady i od razu człowiek lepiej funkcjonuje. Kolejnym plusem jest jeszcze to że materac przyjechał nie rolowany i od razu mogliśmy go użytkować. Polecamy serdecznie
18.04.2021 ,
Materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
bardzo dobry i wygodny materac. polecam !!!
18.04.2021 ,
Materac
5/5
Super materac, córka bardzo zadowolona. Polecam.
18.04.2021 ,
5 gwiazdek
5/5
Materace przyjechały zabezpieczone bardzo gruba folią ochronną. Były przewożone niezwinięte. Dzieci są zadowolone wiec ja tez. Polecam i zachęcam.
17.04.2021 ,
Opinia
5/5
Towar zgodny z opisem. Po miesiącu użytkowania wszystko jest ok prz tym jeszcze niska cena. Jeżeli ktoś ma ochotę na droższy model to proszę ale sądzę że wydatek ten jest zbyteczny, lepiej częściej wymienić na nowy i masz ponownie świeżutki materac. Polecam.
17.04.2021 ,
Materac godny polecenia dla osób narzekających na bóle pleców.
5/5
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Matera spełnił swoje zadanie, niwelując nierówności wersalki i prze to znacznie poprawiając jakość snu. Poprzez idealnie dobraną twardość, przyczynił się też do zminimalizowania występujących wcześniej u mnie bólów odcinka krzyżowo- lędźwiowego pleców, pojawiających się nad ranem . Profesjonalne doradztwo i szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam !
17.04.2021 ,
Git
5/5
Wszystko ok. Bez zarzutów.
16.04.2021 ,
Fajny materac w przystępnej cenie
5/5
Materac bardzo wygodny, spełnia nasze oczekiwania. Użytkujemy go juz od ponad miesiąca :-) W zakupie pomógł nam konsultant, doradził modele odpowiadające wadze mojej i męża oraz naszym wymaganiom. Materac w bardzo dobrej cenie (dodatkowo była promocja). Polecam
16.04.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo