Do -30% rabatu na wszystko!
Promocja trwa do 07.07

Opinie o naszych produktach

materac
5/5
świetny matera,c spełnia moje wymagania, poza tym dobre doradztwo
04.07.2022 ,
Multipocket
5/5
Świetny materac, razem z partnerką bardzo nam się podoba. Wymiarowo idealny, podobnie w kwestii twardości. Polecam.
03.07.2022 ,
cockoz
5/5
Elegancko.
03.07.2022 ,
Materac Luxpocket z kokosem Kali 200 x 200, Medico
5/5
Materac idealny, ból pleców zniknął, śpimy na twardszej części i to jest to czego oczekiwaliśmy. Bardzo dobre wsparcie online w wyborze materaca, przesyłka wszystko sprawnie na czas. Polecam
03.07.2022 ,
pokrowiec na materac
5/5
Wysoko oceniam firmę MATERACE DLA CIEBIE. Świetna obsługa konsultantek, niestandardowy pokrowiec uszyto i wysłano bardzo szybko, jeszcze raz dziękuję i szczerze POLECAM.
03.07.2022 ,
Klient
5/5
Zakupiłem materac + dwie poduszki w promocyjnej cenie. Pomimo że wysyłka była szybka to dostawa trwała ok. 2 tygodni od chwili zakupu. Produkt przyszedł zgodnie z oczekiwaniem nie zrolowany i jak na razie jest ok. Jeśli ktoś chce kupić materac w promocyjnej cenie i może chwilę poczekać z dostawą to polecam.
02.07.2022 ,
Opinia i produkcie
5/5
Super materac ze stelażem, super obsługa oraz dostawa.
30.06.2022 ,
Materac nawierzchniowy
5/5
Kupiłam ten materac do używania podczas wyjazdow na biwak. Albo do rozłożenia na bagażniku dachowym, lub po prostu do wsunięcia do zwykłego namiotu biwakowego. Materac bardzo fajny, wytrzymuje intensywna eksploatację. Zwijam bo, składam, upycham, żeby zmieścił się w samochodzie i póki co nie ma żadnych uszkodzeń. Polecam!
28.06.2022 ,
Materac pocket samomasujący z kokosem Modest
5/5
Jestem bardzo zadowolona z materaca.. Mogę gopoleciwszystkim.
27.06.2022 ,
Materace
5/5
Polecam. Szybka realizacja i super produkt.
27.06.2022 ,
Materac piankowy Klio Plus
5/5
Jestem zadowolona z zakupionego materaca ,Poprawia jakość snu .
27.06.2022 ,
Ok
5/5
Ok
26.06.2022 ,
Opinia
5/5
Mogę wystawić Państwu tylko pozytywna opinie. Zmówienie i transport materaca bez zastrzeżeń - możliwości wypróbowania materaca to super propozycja. Materac jest wygodny
26.06.2022 ,
Materac wysokoelastyczny HR z memory Asklepios
5/5
Materac rewelacyjny, polecam każdemu z problemami kręgosłupa i nie tylko. Szybka realizacja polecam materac jaki firmę.
26.06.2022 ,
Materac
5/5
Rewelacja
25.06.2022 ,
Materac
5/5
Dobry produkt. Syn zadowolony!
25.06.2022 ,
Materac pocket z HR Penelopa
5/5
Materac spełnia wszystkie oczekiwania w 150%
24.06.2022 ,
Materace opinie
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, materac bardzo wygodny, spełnia moje oczekiwania, polecam
23.06.2022 ,
Opinia
5/5
Polecam, sprawdza się świetnie. Jakość spania zdecydowanie się polepszyła. Bardzo ma, pomocna i profesjonalna obsługa. Polecam z czystym sumieniem.
23.06.2022 ,
Polecam
5/5
Polecam materac :) fajne jest to że z jednej strony jest twardy a z drugiej trochę mniej :) do wyboru do koloru :)
23.06.2022 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2022 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo