135 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...286 Następna »

rewelacja

Bartek dnia 07.06.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac sprawdza się świetnie. Jest bardzo wygodny, pomimo twardości, nie zapada się i wykonany z materiałów o bardzo dużej jakości.

Fajny materac.

lidia dnia 31.05.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam dla córki, jest zadowolona. Niestety przy kupnie nie zwróciłam uwagi na rodzaj pokrycia i kupiłam to, które wskakuje automatycznia Dormia.Trochę żałuję , bo są lepsze, z większą zawartością bawełny, no cóż, kupowanie wymaga więcej czasu.

Multipocket z lateksem Herakles

Grażyna dnia 22.05.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po 2. miesiącach użytkowania pozytywnie oceniam materac. Jest wygodny i rzeczywiście łagodzi dolegliwości pochodzące od kręgosłupa.

Materac HEKTOR

Elżbieta dnia 17.05.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Długo szukałam odpowiedniego materaca przy chorym kręgosłupie - materac HEKTOR okazał się strzałem w dziesiątkę .Bardzo wygodny , jestem zadowolona . Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu ; szybka dostawa . Sprzedawca godny polecenia .

(Warszawa)

Maria dnia 29.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac doskonały, twardy ale i miękki zarazem. Dzięki twardości nie zapada się pod wpływem ciężaru. Dobrze się leży i śpi. Spełnia oczekiwania. O wysokości 20 cm, dzięki czemu podwyższa łóżko i nie trzeba się zbytnio schylać podczas ścielenia oraz łatwo się wstaje i kładzie. Warto było go kupić.

Horus 140 x 200

Zbigniew dnia 29.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry, stabilny materac. Materac w pełni spełnia moje oczekiwania.

Opinia z zakupu materaca

Aleksandra dnia 26.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłam materac pocket z lateksem Eros na stelażu oczywiście dołączone było pięć nóg.Nie było żdnego problemu z przykręceniem nóg do stelaża.Sam materac Rewelacja!!!POLECAM!!!

Świetny materac w dobrej cenie

Karol dnia 25.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakup materaca Waszej firmy był strzałem w 10! Za niecałe 600 zł dostałem wspaniały, twardy materac, na którym spanie to czysta przyjemność :) Polecam gorąco !

Zadowolona

Sylwia dnia 24.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z łóżka i materaca, są wygodne, solidna konstrukcja łóżka, a co najważniejsze szeroka gama produktów. Przesyłka dotarła przed czasem

Duda

Krzysztof dnia 23.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Profesjonalna obsługa, punktualny kurier. Bardzo wygodny materac

opinia

Alicja dnia 22.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo świetny produkt, polecam wszystkim - zamiast kupować nowe łóżko nakryłam materacem i mam łóżko wyższe - lepiej się wstaje i jest bardzo wygodnie, bo materac jest bez sprężyn- można kręcić się do woli nie przeszkadzając drugiej osobie. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, dostawca miły - kurier OKI. POLECAM ALICJA

.

Adam dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac mega wygodny, jestem bardzo zadowolony, polecam.

Materac wysokoelastyczny

Danka dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

I to był trafiony zakup...teraz wiem,że śpię.Towar dotarł do mnie po 3 dniach od wpłaty,bardzo dobry kontakt z kurierem.Towar zgodny z zamówieniem,dobrze zapakowany. I to co najważniejsze...do zakupu w tym sklepie przekonała mnie możliwość zwrotu lub wymiany materaca do 30 dni czyli czas na testowanie bez żadnych kosztów...oczywiście nie będzie zwrotu. :) Polecam ten sklep

Bardzo dobry materac

Eryk dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materac jest bardzo fajny, przyjemnie się na nim śpi. Ma sporą "pamięć" jeśli chodzi o kształt ciała - niektórym może się to spodobać, innym nie. Materac jest dosyć ciężki. Ogólnie idealnie nadaje się na kanapę jako materac nawierzchni.

opinia

Asia dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, szynka wysylka. Polecam

Wygodny materac

Jolanta dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił nasze oczekiwania , o wiele lepiej sie wysypiamy .Najpierw kupiliśmy materac o dwóch twardosciach - zgodnie z różnicą wagi..ale jednak przy schorzeniach kręgosłupa nawet przy wadze pow.90 kg H3 okazal się za twardy.Materac Eris pogodził nasze potrzeby..jesteśmy zadowoleni.Wymiana odbyla się szybko i bezproblemowo.polecam

Super materac

anna dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac! bardzo dobrej jakosci. bardzo dobrze sie na nim spi.twardy tak jak w opisie produktu.dobre wykonczenia.na prawde dobra jakoc. dodatkowo bardzo szybka wysylka i dostawa na bardzo wysokim poziomie. super obsluga klienta dyspozycyjna i kompetenta! Polecam

naukowy???

Mirosława dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego materaca - wygodny, estetyczny (może trochę za ciężki).

materac

ANNA dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacja

materac

michał dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny i odpowiednio twardy. Przyjemny w dotyku.

123...286 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.