Częstochowa Katowice Kraków Łódź Poznań Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...243 Następna »

łużko kute

Przemysław dnia 04.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko super

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Justyna dnia 04.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać. Szczerze polecam.

Morfeusz - super materac

Wojciech dnia 04.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni.

Solidny

Fifi dnia 02.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materac wydaje się dobrze wykonany i solidny,zobaczymy po dłuższym użytkowaniu,jest wygodny,ma dwie twardości oraz 10 lat gwarancji. Nie odradzam jego kupna

Bardzo fajny materac

HONORATA dnia 02.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Do zakupu materaca przekonała mnie córka i nie żałuję. Materac jest niesamowicie wygodny i jak najbardziej sprawdza się w moim przypadku (jestem po operacji kręgosłupa). Troszkę się obawiałam, że może być zbyt twardy dla mnie, ale jednak okazało się, że jest idealny. Jedyny problem jaki się pojawił po pierwszych paru dniach to taki, że zbyt dobrze mi się na nim śpi i już 3 razy zaspałam do pracy!

Materac Krasnoludek

Maja dnia 02.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo pomocni w doborze materaca. Przesylaka przyszla szybciej niz sie spodziewalam. Wszystko super zapakowane. Jakosc Materaca bardzo dobra. Materaz dziwnie pachnie tuz po otwarciu, ale wystarczy pozostawc go poza folia na kilka godzina i zapach sie ulatnia i niema po nim sladu. Bardzo polecam.

Dobry materac

Beata dnia 01.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny. D9ostawa terminowa. Sklep godny polecenia.

Materac z kokosem :D

Asia dnia 01.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, ale długo na niego czekałam :(

opinia materac Agnus

Robert dnia 01.05.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Produkt zgodny z opisem.Polecam.

Opinia produktu

Roman dnia 30.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Generalnie jesteśmy zadowoleni z jakości produktu-spełnia nasze oczekiwania.Kompleksową opinię raczej możemy wyrazić po około roku użytkowania.

Polecam z calego serca

Jolanta dnia 30.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Swietna firma wspaniala obsluga cudowne loze jestesmy baardzo zadowoleni i wyspani

WASZKIEWICZ

CEZARY dnia 29.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kołdra funkcjonalna,spełniła moje oczekiwania,polecam.

WASZKIEWICZ

CEZARY dnia 29.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił moje oczekiwania,polecam.

polecam

Anka dnia 29.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Transakcja szybka, profesjonalna, dostawa również. Sam materac bardzo wygodny, śpi się na nim rewelacyjnie, doskonale dopasowuje się do kształtu ciała. Polecam.

Materac "Posejdon"

Jarek dnia 27.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam, jest to już mój drugi materac kupiony u Państwa w firmie i jak najbardziej jestem zadowolony. Nie mam żadnych uwag oprócz jednej... Przy następnym zakupie miło mi będzie, gdy otrzymam upust.

Łóżko

Przemek dnia 25.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Proste do złożenia i bardzo wygodne łóżko. Polecam.

Pierwsze wrażenia z użytkowania materaca.

Darek dnia 25.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony z zakupu. Materac jest wygodny i posiada 2 twardości, co dla mnie jest zaletą bo można lepiej dopasować do wagi ciała.

materac

Anda dnia 25.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny materac

Materac memory Erato

Barbara dnia 25.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

MAterac ok, dziecko śpi i bardzo sobie chwali.

Łóżko drewniane Kamila

Tadeusz dnia 24.04.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super produkt. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. POLECAM!!!!

123...243 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.