Opinie o naszych produktach

Materac wysokoelastyczny HR z memory Tumnus
5/5
Jeśli chcesz wygodnie i zdrowo spać - zdecydowanie polecam ten materac + pokrowiec: Medic Plus
03.06.2020 ,
Łóżko drewniane Saba
5/5
Bardzo łatwy montaż ( o ile pasuje stelaż ) , składanie łóżka bez żadnych narzędzi w kilka minut , stabilne i jak dla mnie ładne - zdecydowanie polecam
03.06.2020 ,
zamówienie nr 116009 ( łożko drewniane saba, stelaż regulowany ręcznie Makary , Materac HR z memory Tumnus -wszystko 100x200
3/5
Wczoraj odebrałem łóżko i stelaż, ( materac dostałem 3 tygodnie wcześniej ) stelaż miał być dopasowany do łóżka ( tak zapewniała pani na czacie ) no i niestety stelaż nie pasował do łóżka , ktoś podczas produkcji zapomniał o metalowych łączkach w czterech rogach łóżka ,które to właśnie blokowały włożenie stelażu w ramy łóżka, musiałem obciąć końcówki stelaża ( po ok 2cm na każdy róg ) , dodatkowo mechanizm podnoszenia stelaża był niechlujnie dokręcony i nie blokował podczas podnoszenia - z powodu długiego oczekiwania ( nie mam pretensji , kolejka to kolejka ) ale nie chciałem drugi raz stawać w tej kolejce i wszystko zrobiłem we własnym zakresie za co właśnie zabieram Państwu dwie gwiazdki . ps. powyższą opinię napisałem po to aby Państwo mogli wprowadzić takie działania aby takie błędy nie pojawiały się więcej. Miłego dnia życzę
03.06.2020 ,
materac
5/5
Materac bardzo wygodny w całkiem niskiej cenie. Nie byłam zdecydowana co do zakupu, bo nie byłam przekonania czy kupując przez internet trafię na odpowiedni dla siebie materac. Zdecydowanie trafiłam bardzo dobrze :)
02.06.2020 ,
Materac
5/5
Wszystko OK
02.06.2020 ,
Materac
5/5
Materac jest bardzo wygodny. Nie gniecie sie i szybko wraca do pierwotnego kształtu. Zapewnia naprawde wysoki konfort spania
31.05.2020 ,
bardzo wygodny
5/5
Materac jest wygodny, można to zwinąć, gdy nie jest używany
30.05.2020 ,
Satysfakcja w pełni
5/5
Kupiony materac pocket z kokosem Morfeusz aż nad to spełnił wymagania.
29.05.2020 ,
Materac rewelacja
5/5
Materac rewelacja spełnia swoją funkcję w 100%
29.05.2020 ,
Bardzo dobry materac!
5/5
Twardy jak trzeba! Materac dla prawdziwego mężczyzny, który normalnie śpi w szałasie, a w domu potrzebuje luksusu :)
29.05.2020 ,
opinia
5/5
Super
29.05.2020 ,
Ochraniacz pikowany z mikrofibry
5/5
produkt wart swojej ceny, materac czysty. Jestem bardzo zadowolona.Polecam
28.05.2020 ,
Materac pocket z podwójnym kokosem i lateksem Porto Alegre
5/5
Materac rewelacyjny, bardzo jesteśmy z mężem zadowoleni.Nareszcie wstajemy wyspani i wypoczęci. 100% zadowolenia. polecam
28.05.2020 ,
Materac
5/5
Bardzo fajny wygodny materac, naprawde polecam.
28.05.2020 ,
materac
5/5
Dobry produkt, towar, dostawa, jakość.
28.05.2020 ,
Polecam
5/5
Materac zakupiony m-c temu dla 2 latka syn od urodzenia problemy ze spaniem. Zmian łóżka jak i materaca na wielki + syn przesypia noce i widać że jest mu wygodnie, sama testowałam i potwierdzam wygodę i jakość wykonania materaca oraz pokrowca z pewnością skorzystam jeszcze ze sklepu jeśli zaistnieje sytuacja wymiany na większy a także będę polecać innym.
27.05.2020 ,
materac 4H
5/5
dostawa szybka, materac super.
27.05.2020 ,
Opinia pozytywna
5/5
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego materaca pocket z lateksem obustronnym Eris. Polecam produkt!
27.05.2020 ,
Materac
5/5
Super sklep, materac prze wygodny, kontakt ze sklepem bardzo dobry, bardzo polecam
27.05.2020 ,
Materac Morfeusz
5/5
Materac użytkujemy 2 tygodnie. Komfort spania duży. Przesyłka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Polecam
27.05.2020 ,
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2020 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo