Outlet
151 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...295 Następna »

...

Tomek dnia 20.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest po prostu rewelacyjny.

Przyjemnie :*

Dorian dnia 19.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam Materac Keto, trochę twardawy na początku ale po kilku dniach jest ok.

materac

Dorota dnia 19.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac spełnia oczekiwania, zadowalajaca twardość, bardzo wygodny

Uwielbiam:)

dnia 18.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Mam ten materac od 4 lat i kocham go niezmiennie miłością wielką. Jak mi się zuzyje, to kupię taki sam. Ewentualnie kupie wersje z naturalnego lateksu. Mega wygodny, az sie nie chce wstawac :)

opinia

Stanisława Michalak dnia 18.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

zamówiony materac spełnia wymagania jest bardzo dobry

Materac

Karolina dnia 17.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny,idealny kompromis pomiędzy potrzebami moimi i partnera.Dla osób "z kręgosłupem" -jak najbardziej polecam!:)

Materac nawierzchniowy z kokosu

Przemek dnia 17.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił oczekiwania. Po kilku dniach przynosi znaczną ulgę w bólu kręgosłupa.Do tego super firma. Bez problemów i bardzo szybko wymieniła mi materac testowany na większy docelowy.

opinia

anna dnia 16.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona,polecam

Serdecznie polecam

Michał dnia 16.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac Multipocket memory z kokosem Laila spełnia niemalże wszystkie oczekiwania, zapewnia doskonały sen oraz regenerację nie tylko mięśni ale również nasz szkielet ma siłę na zmagania w kolejnym dniu. Polecam również kołdrę Antygona, która zapewni niespodziewane ciepło nawet w najzimniejsze noce.

materac

Anna dnia 16.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry, zgodny z opisem. Spanie na nim to sama przyjemność.

Materac

Józef dnia 15.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Śpi się wygodnie. Dostawa bez uwag.

konemtarz

Agnieszka dnia 15.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac sprawdza się rewelacyjnie! Jestem bardzo zadowolona z produktu!

serwis

Edyta dnia 14.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystkie etapy zamówienia przebiegały bardzo sprawnie i solidnie-począwszy od konsultanta po kuriera. Materac fantastyczny. Będzie służył zapewne przez długie lata. Zdecydowanie polecam tę firmę.

materac pocket Penelopa i Odyseusz

franciszek dnia 13.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac dla dwojga o roznych ciezarach ciala jest praktyczny,szczeggolnie o sprezynach roznej grubosci drutu,dopasowuje sie do ciala i jest wygodny do spania.Tylko brakuje uchwytow do wyjmowania i przekrecanie materaca na druga strone na lozku po zatym dziekuje

opinia

Ania dnia 13.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny, polecam serdecznie!

Laila

Tomek dnia 13.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko bez zastrzeżeń, materac trochę twardsze niż na ekspozycji. Polecam

pozytywna opinia

Henryk dnia 13.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko sprawdza się bardzo dobrze. Łatwe w montażu. Solidnie wykończone.

Penelopa i Odyseusz

Katarzyna dnia 12.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac

Polecam!

Bernadeta dnia 12.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i obsługi. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Naprawdę polecam.

Polecam!

Bernadeta dnia 12.10.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i obsługi. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Naprawdę polecam.

123...295 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.