90 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...281 Następna »

Materac pocket Posejdon

Andrzej dnia 19.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Miła obsługa klienta, rabat :) dostawa w kilka dni, materac bardzo wygodny, polecam.

Materac nawierzchniowy

Zofia dnia 17.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo jestem zadowolona z materaca nawierzchniowego z kokosem i memory Arles. Jest średnio twardy. Położony na miękkim materacu usztywnia go i nie ugina się już tak pod ciężarem. Ograniczyły się bóle kręgosłupa. Polecam to rozwiązanie dla osób które nie chcą wymieniać niewygodnego materaca. Dostawa szybka i bez uwag. Polecam

Materac

Anna dnia 16.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakup materaca przebiegł bardzo sprawnie. Spełnia on moje wszystkie oczekiwania

Penelopa i Odyseusz

Krystyna dnia 16.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia nasze oczekiwania. Jesteśmy oboje z mężem bardzo zadowoleni.Trafiony w punkt. Cała realizacja ,począwszy od kontaktu z doradcą aż po kuriera wspaniała. Polecamy.

Materac piankowy z lateksem Nike

Anna dnia 15.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem bardzo zadowolona, materac wygodny i chyba to najważniejsze

opinia materaca

Małgorzata dnia 14.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wyjątkowy, zgodny z opisem. Sen na takim materacu tu czysta przyjemność. Cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam.

Oki

Katarzyna dnia 13.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jesteśmy zadowoleni z zakupu, materac wygodny,odpowiednio miękki. Kolor tylko mógłby być biały w całości.

łóżko Hulst

Adam dnia 13.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko drewniane z materacem jest bardzo dobre, materac wygodny, montaż prosty, śpię wygodnie. Szkoda, że obsługa sklepu nie spełniła moich oczekiwań w zakresie stelaża podnoszonego elektrycznie.

Materac pocket z kokosem i owczą wełną Hebe

Konrad dnia 13.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobra jakość towaru.

Materac piankowy z owczą wełną Aries Plus

Płotast Ewa dnia 13.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac na 5+

Naklicka

Wanda dnia 12.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam. Jestem bardzo zadowolona z materaca jak również z obsługi. Pozdrawiam.

materac nawierzchniowy

Piotr dnia 12.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybka dostawa, miła obsługa, materac spełnia nasze oczekiwania.

Opinie o materacu

Stanisław dnia 10.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybka , profesjonalna i miła obsługa , produkt wykonany perfekcyjne , twardość jakiej oczekiwałem. Śpię teraz jak niemowlę. Polecam

Opinia

Joachim dnia 10.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam. Fachowa obsługa z informacją na żadany temat. Szybka realizacja zamówienia.

opinia

Bożena dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam. Fachowa obsluga, Materac dostarczony zgodnie z ustalonym terminem. Materac spelnia moje oczekiwania.

Materac Multipocket z pianką HR Minos Aloe Vera, 180 x 200

Michalina dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny, spełnia w 100 % swoją funkcję. Wysypiamy się, niewyczuwalne kręcenie się osoby obok, dzieki czemu spokojnie można przespać całą noc. Materac wydaje się bardziej twardy niż miękki ale komfort snu rewelacyjny. Kontakt z sprzedawcą super, wysyłka bezproblemowa. Polecam zakupy, warto. Dziękuję i pozdrawiam

Rewelacja

Juliusz dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny.Polecam!!!!

.

Ania dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny materac, idealna twardość.

opinia

Eugeniusz dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac dostarczony zgodnie z zamówieniem i terminowo. Kupiłem go dla wnuczki i jest nim zachwycona. To już kolejny materac kupiony w tej firmie i ze wszystkich jesteśmy zadowoleni. Gdyby było inaczej raczej zmienił bym firmę. E.K.

Materac nawierzchniowy z kokosu Iaso

Mikołaj dnia 09.03.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Fachowa obsługa. Bardzo dobry materac.

123...281 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.