Częstochowa Katowice Kraków Łódź Nowy Sącz Poznań Szczecin Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...251 Następna »

Materac piankowy Klio

Michał i Ania dnia 25.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po kilku miesiącach użytkowania - Wszystko OK. Nadal bardzo wygodnie !

Materac piankowy Klio

Tomek dnia 25.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny dla 5 latka. Dziecko zadowolone więc 5 gwiazdek

materac na łóżko

Jan dnia 24.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Otrzymałem produkt zgodnie ze złożonym zleceniem. Na dostawę czekałem powyżej ustalonego terminu

materac

Darek dnia 22.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam ten sklep,materac jest OK,dobra cena,szybka realizacja.

materac herakles

EWELINA dnia 22.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobrej jakości. Wstaję wyspana i nie dokuczają mi bóle kręgosłupa. Jak dla mnie mógłby być jeszcze trochę twardszy.

opinia o produkcie

Joanna dnia 22.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac zgodny z opisem. Wygodny, dobrze się śpi. Dostawa szybsza niż zapowiadana co stanowi duży plus.

Bardzo dobry

Adam dnia 21.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry

Materac

Justyna dnia 20.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam. Materac bardzo wygodny, super jakoś a cena nie wygórowana w porównaniu z innymi.

materac Tytan

miki dnia 17.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super wygodny,polecam gorąco

Rewelacja!

Wojtek dnia 17.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac Eris jest doskonały, tak samo jak obsługa sklepu oraz kontakt z firmą oraz firmą kurierską współpracującą. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.

Materac pocket memory z kokosem Hypnos na stelażu

Róża dnia 16.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rok temu zakupiłam materac sprawuje się bardzo dobrze, ponieważ mam małe dziecko dokupiłam dzięki tel. radzie Pani z firmy ochraniacz na materac Danika, który można prać w pralce i zabezpiecza materac przed zabrudzeniem i zalaniem jest nieprzemakalny. Na materacu(160x200)śpi się wygodnie jak zmywam podłogę przesuwam go czego z łóżkiem bym nie mogła zrobić. Nogi są solidne. Myślę o zakupie następnego materaca ze stelażem dla dziecka. Obsługa miła, zakup płatny przy odbiorze bez problemu. Polecam

opinia

www.luksusmeble.com dnia 16.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jesteśmy zadowoleni z współpracy.Pozdrawiam www.luksusmeble.com

Opinia

Dominik dnia 16.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pokrowiec przysłany został w przeciągu 1 dnia. Sklep sam skontaktował się ze mną zaraz po złozeniu zamówienia by się upewnić że nie dojdzie do opóźnien.

Materac piankowy Smerf

Daria dnia 15.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry jakościowo, spełnił nasze oczekiwania.

Materac Tytan z kokosem, poduszki, kołdra

Leszek dnia 14.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac godny polecenia, rewelacja, towar dostarczony błyskawicznie, spanie i .... - to sama przyjemność, Polecam, polecam, szczególnie przed zakupem kontakt z doradcą, który dobierze odpowiedni materac, poduszkę do Państwa potrzeb.

Materac TYTAN z kokosem

Leszek dnia 14.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac godny polecenia, rewelacja, towar dostarczony błyskawicznie, spanie i .... to sama przyjemność, Polecam, polecam, szczególnie przed zakupem kontakt z doradcą, który dobierze odpowiedni materac do Państwa potrzeb.

materz nawierzchniowy

Barbara dnia 13.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny, poprawił autentycznie komfort spania. Szkoda, że musiałam aż 8 dni czekać na jrgo dostawę.

Polecam Materac nawierzchniowy z kokosu i memory Arles

Katarzyna dnia 13.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac polecam

Materac pocket kokos z lateksem Ares

Marek dnia 13.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac polecam w 100%

Dostawa materaca.

Adam dnia 13.07.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam.

123...251 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.