Częstochowa Katowice Kraków Łódź Nowy Sącz Poznań Szczecin Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...275 Następna »

podziękowanie

Maria dnia 16.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z doradztwa i realizacji zamówienia , polecam wszystkim korzystanie z usług tej firmy.

Materac

Marcin dnia 16.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dziękujemy przy wyborze materaca.. jest naprawde dla nas. Śpi się bardzo wygodnie. Żałujemy jedynie że ten zakup nie był dużo, dużo wcześniej:)) Pozdrawiamy bardzo serdecznie:))

Materac Horus

Kamila dnia 15.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca Horus, z obsługi a także wywiązania się z terminu realizacji , co do dostawcy - nie najlepszy kontakt jeżeli chodzi o ustalenie terminu dostawy Sam materac dla mnie i męża idealny. Szczerze polecam !

świetna

Kinga dnia 14.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Poduszka warta polecenia, wygodna, porządnie wykonana, dobra jakość

materac

anna Cybulska dnia 14.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Idealnie materac i bardzo mily kontant polecam gorąca i sedecznie dziękuję

Multipocket z pianką HR i kokosem Feniks materac

Gabi dnia 14.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac jest super , uzytkuje go juz prawie 2 miesiące, jestem bardzo zadowolona, wreszcie wstaje wyspana i bez żadnych dolegliwości, polecam

Opinia

Jakub dnia 14.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia moje wymagania, jest bardzo wygodny, to jest to czego szukałem. Polecam :)

Polecam

Jakub dnia 14.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupiony materac w 100% spełnił moje oczekiwania. Gorąco polecam.

Łóżeczko dziecięce - solidne i ładne

Katarzyna dnia 13.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Co prawda wysyłka trochę trwała, ale łóżko jest porządne, ładne, dobrze wykonane i sprawdza się znakomicie. Bardzo dużym plusem są pojemne szuflady w których maluchy mogą trzymać swoje skarby. Chłopaki w wieku 4 i 2 śpią spokojnie i wygodnie. Polecam.

Materac i kołdra

Marta dnia 13.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia moje oczekiwania jest dokładnie taki o jakim myślałam. Kołdra również spełnia swoje zadanie grzeje gdy jest zimno i trzyma to ciepło. Szczerze polecam.

Materac pocket z kokosem obustronnym Tytan

Agata dnia 13.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem w pełni zadowolona z zakupu:) Materac spełnia moje oczekiwania. Jest twardy i bardzo wygodny. Polecam

Materac

Rysiek dnia 12.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  3/5

Materac spełnia swoje zadanie został dostarczony w dobrym stanie bez wad. Jedyna uwaga negatywna to termin dostawy baaaardzo długi. Informacja o zapakowaniu towaru byłą po około 3 dniach od zamówienia natomiast materac dotarł do mnie po około 1,5 tygodnia od informacji o wysyłce.

opinia

Oleg dnia 12.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem bardzo zadowolony z zakupu

Materacnawierzchniowy

Andrzej dnia 12.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dostawa zgodnie z planem. Produkt spełnia oczekiwania. Obsługa w sklepie w Nowym Sączu bardzo dobra i profesjonalna Szczerze polecam

materac morfeusz

ewa dnia 12.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wreszcie skończyły się bóle kręgosłupa przy rannym wstawanie...Polecam ten model

Materac lateksowy

Stanisław dnia 11.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko OK.

Zakup materaca nawierzchniowego Ados - opinia

Stanisław Koryciński dnia 11.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem pod bardzo pozytywnym warzeniem jeśli chodzi o skradanie zamówienia , transport i dostawę do domu. Wszystko odbyło się w przyrzeczonym terminie, nawet nieco wcześniej Uprzejma i kompetentna obsługa przy składaniu zamówienia.Uwzględnienie moich życzeń - wymiary. Transport w określonym dniu, bezpośrednio do domu. Uprzedzenie telefonicznie - wszystko WZORCOWO. Materac w wymiarach i wykonaniu , które zmówiłem! Materaca nie mieliśmy jeszcze okazji w pełni wypróbować bo jest to zapasowy materac dla gości. Myślę , że w pełni spełni nasze oczekiwania. Dzięki i pozdrawiamy Jolanta i Stanisław Koryciński

polecam!!!

Anna dnia 11.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z materaca, z obsługi a także terminowości realizacji i dostawy, dla mnie idealny. Szczerze polecam !

Dobry wybór

Sylwia dnia 10.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię, ponieważ jestem zadowolona z dokonanego wyboru. Po jednej stronie jest w miarę miękka pianka Erato, a z drugiej strony pianka Kleo, czyli średnia twardość (dla mnie idealna). Podoba mi się też właściwe podejście do Klienta.

Dobry sen

Marek dnia 10.01.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wygodny, świetny do spania i leżenia. Bardzo dobra jakość wykonania.

123...275 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.