Opinie o naszych produktach

Materac Morfeusz
5/5
Polecam sklep. Zakupy i współpraca na naj wyższym poziomie. Niebyło problemu z wymianą materacy.
19.09.2019 , Bożena
wzgodny
5/5
Materac wzgodnz. Spi sie dobrye. Jedznie yapach materaca jest niepryzjemnz i sie utryzmuje jakiđ cyas.
19.09.2019 , Marta
Materac bonellowy z kokosem Artemida
5/5
Materac w 100 % spełnienia nasze oczekiwania.Profesjonalna obsluga . Polecam z czystym sumieniem
19.09.2019 , Paulina
polecam
5/5
polecam
15.09.2019 , W
Ok
5/5
Kalliope jest ok
13.09.2019 , Marcin
Wygodne materace
5/5
Materace zgodne z opisem.Dobrze wykonane i wygodne.Jestem zadowolony z zakupu w Waszym sklepie.
12.09.2019 , Zbyszek
Nie spałem komfortowo na nim
5/5
I dlatego wymieniłem go na Multipocket memory z kokosem Laila A na nim śpię komfortowo. Muszę zaznaczyć, że proces zakupu, wymiany był wzorowo przeprowadzony przez firmę.
12.09.2019 , Jędrzej
Opinia o produkcie
5/5
Wszystko sprawnie pierwotnie zakupilem zly materac (moj blad) wymiana poszla sprawnie i bezproblemowo Polecam
12.09.2019 , Bartosz
Opinia
5/5
Zakupiłam 3 materace, jak na razie spi nam sie dobrze. Nie mam żadnych uwag. mam nadzieję, że stan ten bedzie trwal... Uwielbiam po całodziennej pracy połozyc sie na moim materacyku. Dziekuję.
11.09.2019 , Jolanta
Eris z lateksem obustronnym
5/5
Wybór materaca był dla mnie dużym stresem z uwagi na moje problemy z kręgosłupem szyjnym i odcinkiem lędźwiowym przy wzroście 170 cm i wadze 56 kg... Dopiero w tej firmie konsultantka cierpliwie wysłuchała moich pytań i kompetentnie zasugerowała dwa typy materaca i w rezultacie mój wybór padł na materac Eris, który jest średniotwardy i fantastycznie dopasowuje się do kształtu ciała i jego nacisku, jest materacem wskazanym przy problemach z kręgosłupem. Tym bardziej jestem zadowolona, że mój mąż o masie przekraczającej znacznie 80 kg i wzroście 183 cm, też wstaje dobrze wyspany i nie narzeka, że jest dla niego zbyt miękki. Jedyny minus w transakcji, to termin dostawy przez kuriera, ponad tydzień. Na zamówienie zdecydowałam się również dzięki opcji zakupu związanej z możliwością zwrotu lub wymiany po 30 dniach. W tym przypadku po tygodniu wiedziałam, że z niej nie skorzystam i póki co jesteśmy zadowoleni.
11.09.2019 , Beata
A.S.
5/5
Odbiór starego materaca to bardzo cenna usługa, bo nie ma jak pozbyć się tak kłopotliwego przedmiotu. Bardzo dogodny sposób, stary materac odbierany w chwili przywiezienia nowego, nie ma okresu bez żadnego materaca.
08.09.2019 , Antoni
Super materac
5/5
Materac jest wygodny.
07.09.2019 , Bogna
Materac Herakles
5/5
Super sklep bardzo profesjonalna obsługa. Materac zgodny z opisem solidnie wykonany i wygodny.
06.09.2019 , Aneta
Zakup materaca
5/5
Zakupiony materac odmienił nasz komfort spania , polecam wszystkim ten materac Obsługa bardzo miła która bardzo rzeczowo odpowiada na wszystkie pytania
05.09.2019 , Krzysztof
Materac
5/5
Materac spełnił moje oczekiwania, zgodny z opisem. Jedyny minus za długa dostawę.
02.09.2019 , Jacek
materac
5/5
Materac jest bardzo wygodny. Przesyłka dotarła zgodnie z umową . Jestem zadowolony z zakupu i obsługi sklepu oraz firmy kurierskiej.
02.09.2019 , Andrzej
Meterac dla dzieci
5/5
Kupilem dwa materace dla dzieci są dobre i wygaladaja tak jak na waszej stronie. Jedyny minus bardzo dlugo trfał termin od zamówienia poprzez przesłanie zaliczki aż do odbioru towaru w domu od kuriera.
02.09.2019 , Piotr
materace
5/5
Materace spełniają moje oczekiwania, super wygodne! Polecam :) Przesyłka również Ok
02.09.2019 , Barbara
Opinia
5/5
Materac kontynentalny ze stelarzem jest wyśmienity. Procedura zakupu i zamówienia bardzo sprawna. Polecam
02.09.2019 , Małorzata
Materac piankowy z lateksem Krasnoludek - dla dziecka
5/5
To już mój kolejny zakup na stronie Materace Dla Ciebie. Materace dla dzieci doskonałe : jakość / sprężystość / antyalergiczne wypełnienie i pokrycie - wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa klienta również. Polecam !
01.09.2019 , MaGdALeNa
123...344 Następna »
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2019 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo
 
Jesienna Promocja -
wszystkie materace -10% Kod: jesien10
materace multipocket -20% Kod: jesien20
materace luxpocket -30% Kod: jesien30