Opinie o naszych produktach

Materac pocket z lateksem i owczą wełną Euros
5/5
Bardzo wygodny materac. Polecam
14.08.2020 ,
materac pocket z kokosem obustronnym Tytan
5/5
materac spełnia moje oczekiwania,jest wygodny,uklada się pod moim ciężarem inie ulega zniekształceniu polecam go innym
14.08.2020 ,
Opinia o materacach.
5/5
Jak najbardziej polecam , wygodne spanko, nasze zamówienie było nietypowe rozmiarowo, a mimo to szybko zostały uszyte. Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł pochwalić trwałość.,bo wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Dostawa również OK, chociaż kierowcy przydarzyła się awaria.
13.08.2020 ,
Zatorska
5/5
Produkt zgodny z opisem.Jestem bardzo zadowolona. Polecam
11.08.2020 ,
Morfeusz
5/5
Materac Morfeusz spełnia wszystkie moje wymagania . Jestem osobą wysoka ,ważąca 98 kg i na materacu śpię bardzo wygodnie . Od dwudziestu lat mam problemy z odcinkiem lędźwiowym kręgosłupa i po raz pierwszy budzę się bez żadnych dolegliwości. Warte zauważenia jest też to ,że przy obecnych trzydziestostopniowych upałach nic nie lepi się do ciała . Mam nadzieję ,że jakość zastosowanych materiałów idzie tutaj w parze z wykonaniem i komfortem spania , ale o tym przekonam się za jakiś czas .Stosunek ceny do jakości wzorowy.
11.08.2020 ,
Posejdon plus
5/5
Po kilku tygodniach użytkowania materaca jestem z niego bardzo zadowolony. Śpi się wygodnie, miękko i przytulnie. Materac komfortowo sprezynuje i dobrze układa się do ciała. Uważam, że był to udany zakup.
10.08.2020 ,
Polecam
5/5
Materac Sensit H3 testuję już 30 dni. Spanie na nim to czysta przyjemność. Jego twardość dopasowana do wagi użytkownika po wyżej 80 kg jest rewelacyjna. Pomimo mojej wagi 110 kg kładąc się na materacu odczuwam jego twardość ale po kilku sekundach czuję jak materac otula całe moje ciało dopasowując się do jego kształtów. Mam chory kręgosłup ale od 30 dni wstaję wyspany bez bólu pleców i kręgosłupa. Żona kupiła taki sam materac tylko o twardości H2 i także jest zadowolona. Jedną noc zamieniliśmy się miejscami aby przetestować inną twardość materaca ( mając na uwadze możliwość wymiany w ciągu 30 dni) Materac H3 dla żony był za twardy a dla mnie H2 zdecydowanie za miękki- ból kręgosłupa powrócił. Postanowiliśmy że zostajemy przy swoich materacach i nie dokonujemy żadnej wymiany. Ostatnia uwaga. Pianka lateksowa położona na piankę termoelastyczną było strzałem w dziesiątkę. Materac wystarczająco dopasowuje się do ciała a jednocześnie podczas leżenia na nim cały czas daje przyjemne uczucie lekkiego chłodu. Gorąco polecam ten materac dla wszystkich cierpiących na schorzenia kręgosłupa a także dla wszystkich którzy w luksusowych warunkach chcą przespać całą noc
10.08.2020 ,
Wszystko ok
5/5
Porządne produkty, fachowy personel i doradztwo, paczka bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowana. Polecam :)
10.08.2020 ,
Super materac
5/5
To mój drugi materac z serii Morfeusz, tym razem z kokosem, wg mnie jeszcze lepszy niż z pianką, spi się super
10.08.2020 ,
Materac pocket z podwójnym kokosem Zeus
5/5
Wspaniały materac dla naprawde ciężkich osób i dla tych którzy lubią twarde materace które nie odkształcają się łatwo pod wpływem nacisku. Jeszcze nigdy nie miałam tak wygodnego materaca. Jestem zachwycona i cieszę się że wybrałam tą firmę, gdyż materac został szybko i sprawnie dostarczony, solidnie zabezpieczony i teraz mogę spać komfortowo, stabilnie i wyjątkowo przyjemnie. Dziękuję i polecam każdemu kto pragnie komfortu i rozkoszy snu na solidnym i nieziemsko wygodnym materacu ❤❤❤
10.08.2020 ,
Super materac
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Począwszy od pierwszych informacji, które znalazłam na stronie po realizację zamówienia (czas, zabezpieczenie produktu) i obecne użytkowanie materaca. Jest bardzo wygodny. Zgodnie z opisem jest twardy (a mam porównanie z innymi innych firm, które również miały być twarde i nie były..). Bardzo polecam!
09.08.2020 ,
Po pierwszym dniu jest OK
5/5
Czas pokaże, co dalej ;-)
09.08.2020 ,
Materac piankowy opinia
5/5
Materac bardzo dobrej jakości, wygodny, godny polecenia innym. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
09.08.2020 ,
Poduszka Memory Poduszka Memory Profilowana poduszka z pamięcią kształtu o właściwościach ortopedycznych
5/5
wspaniała poduszka , zamówiłam dwie jestem bardzo zadowolona. Podczas snu korzystam tylko z niej nic nie uciska ,nie mam bólu głowy podczas spania. Poduszka układa się do kształtu głowy. Polecam
09.08.2020 ,
Materac nawierzchniowy z lateksu Leto
5/5
bardzo wygodny , nałożyłam go na wysoki materac ,który był za twardy i budziłam się z bólem pleców. Teraz jest ok :).Udany zakup
09.08.2020 ,
Materac powierzchniowy
5/5
Materac jest bardzo dobrym produktem
08.08.2020 ,
Super materac
5/5
Bardzo fajny materac,jest możliwość wyboru twardość ipokrowca, przystępna cena szybką realizacja. Polecam
08.08.2020 ,
lożko
5/5
super produkt, spełnił moje oczekiwania.
07.08.2020 ,
Materac pocket z kokosem obustronnym Tytan
5/5
Materac super wygodny. Polecam osobom o większej wadze. Śpi się super. Jestem bardzo zadowolona. Warto kupić. Dostawa w umówionym terminie.
07.08.2020 ,
Materac
5/5
Materac wygodny, dobrze dobrany do mojej wady kręgosłupa.
06.08.2020 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2020 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo