Opinie o naszych produktach

Nareszcie wygodne spanie.
5/5
Materac Morfeusz jest bardzo wygodny, doceniłam to szczególnie wracając na 1 noc do starego.
25.10.2020 ,
Materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
Produkt wysokiej jakości. Towar zgodny z opisem.
23.10.2020 ,
Materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
Bardzo dobry materac
23.10.2020 ,
Swietny
5/5
Materac na prawdę godny polecenia, szczególnie dla osób mających problemy z kręgosłupem. Wyszukiwarka pozwalająca dobrać materac pod indywidualne preferencje godna pochwały!
23.10.2020 ,
Materac nawierzchniowy
5/5
Materac spełnił moje oczekiwania. Zakup przebiegał szybko i bez problemowo. Niestety dość długi czas dostawy. Firma kurierska bardzo mało elastyczna w kwestii ustalenia terminu dostawy.
23.10.2020 ,
Świetny materac w dobrej cenie
5/5
Jak w tytule, nie mam uwag, to już kolejny materac z Waszej firmy, mam nadzieję, że będzie równie dobry jak poprzednie.
21.10.2020 ,
Opinia Materac piankowy
5/5
Zakup materaca to bardzo dobry wybór. Jest wygodny o dobrze dobranej twardości. Śpi się wygodnie. Materac spełnił wszystkie moje wymagania , jestem bardzo zadowolona z towaru , dostawy i pomocnej przemiłej konsultantki.
21.10.2020 ,
opinia
5/5
Polecam jak najbardziej !!!!
21.10.2020 ,
materac Tyche H4.
5/5
Materac Tyche H 4 użytkuję dopiero 10 dni, ale muszę powiedzieć że jest super! nareszcie wstaję bez bólu pleców. :) Jest bardzo twardy, dla mnie idealny.Poczatkowo zamówiłam materac Porto o twardości H3, jednak okazał się za miękki. Tyche jest bardzo dobry. Jeżeli potrzebujesz twardego materaca - jak najbardziej polecam :) Cały proces wymiany materaca OK.szybko i sprawnie, pan kurier jak przy pierwszej ,tak przy drugiej dostawie i zamianie b.miły i uprzejmy .Dziękuję i poleciłam Waszą firmę .BO JESTEM B.ZADOWOLONA.
20.10.2020 ,
materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
Po roku użytkowania materaca Morfeusz przez dwie puszyste osoby mogę stwierdzić że materac spełnił wszystkie wymagania , jesteśmy bardzo zadowoleni z towaru , dostawy i bardzo miłej i pomocnej konsultantki
19.10.2020 ,
materac
5/5
Po roku użytkowania dwóch puszystych mogę stwierdzić że materac spełnił wszystkie wymagania , jesteśmy bardzo zadowoleni z towaru , dostawy i bardzo miłej i pomocnej konsultantki
19.10.2020 ,
Stelaż Cyryl
5/5
Doskonały zakup. Stelaż bardzo solidny i estetyczny, idealnie wkomponował się w sypialnie. Polecam!
19.10.2020 ,
Materac Ceres
5/5
Jestem bardzo zadowolona z materaca Ceres. Wygodnie mi sie spi. Nie mniej jednak ta warstwa memory moglaby byc grubsza a pianka ciensza. To uwaga dla producenta. Wspaniale mi sie spalo na materacu tylko memory, ale nie ma w Polsce w sprzedarzy.
19.10.2020 ,
Materac Feniks
5/5
Jestem bardzo zadowolona zarówno z materaca jak i całego "procesu" zakupu począwszy od doradztwa, poprzez przesyłkę jak i odbiór starego materaca. Dziękuję
18.10.2020 ,
Super
5/5
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Materac wygodny.
16.10.2020 ,
Materac
5/5
Super materac polecam szybka dostawa
16.10.2020 ,
opinia
5/5
Bardzo wygodny materac.
16.10.2020 ,
Opinia
5/5
Dobry wybór, materac wygodny o dobrze dobranej twardości, dostawa również bez zarzutów. Śpi się naprawdę wygodnie, co ma w moim przypadku bardzo duże znaczenie, bo jestem osobą chorą i przy wzroście 171 cm ważę niecałe 60 kg.
16.10.2020 ,
Materac nawierzchniowy
5/5
Super.
16.10.2020 ,
Bardzo dobry materac
5/5
Wygodny materac. Twardy, ale nie za mocno. Śpi się na nim naprawdę dobrze, człowiek wstaje wypoczęty.
16.10.2020 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2020 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo