Opinie o naszych produktach

opinia
5/5
Polecam ten materac, pianka memory jest przyjemna, że aż chcę się leżeć na tym materacu. +10 do jakości snu. Żałuję, że nie zainwestowałam w niego wcześniej i uważam, że warto zainwestować pieniądze w dobry, soldiny materac.
22.01.2021 ,
Materac
5/5
Polecam firmę i produkt....jest to już moj czwart zakup.
22.01.2021 ,
materac pocket z HR odyseusz
5/5
Materac bardzo dobrze wykonany, nareszcie mogę się wyspać , śpię do samego rana bez przerw. dla mnie dobrany doskonale.
21.01.2021 ,
Materac Asklepios
5/5
Materac bardzo wygodny. Polecam szczególnie osobom starszym z przepukliną kręgosłupa w części lędźwiowej.
21.01.2021 ,
Zakup kocy z mikrofibry
5/5
Towar dotarł szybko, pięknie zapakowany - zgodny z oczekiwaniami. Nawet kolory dokładnie takie jak na stronie internetowej. Szybka dostawa. Polecam!
20.01.2021 ,
polecam
5/5
Ta sofa jest świetna, chętnie kupilam bym tą większą ale mam ograniaczoną przestrzeń, mimo to jestem bardzo zadowolona
20.01.2021 ,
Pan
5/5
Po miesiącu użytkowania mogę stwierdzić, że materac jest bardzo wygodny. Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka dostarczona w wyznaczonym terminie. Polecam.
19.01.2021 ,
Materac pocket z podwójnym kokosem Zeus
5/5
Materac bardzo wygodny, spełnia oczekiwania, polecam
19.01.2021 ,
Materac wysokoelastyczny HR z memory Asklepios
5/5
Bardzo placem . Materac mega wygodny ,dla osoby leżącej 90% czasu w sam raz
19.01.2021 ,
Pozytyw
5/5
Super materac dla starszej otyłej osoby .... Przemiła i profesjonalna obsługa Polecam
18.01.2021 ,
Ocena materaca krasnoludek
5/5
Materac spełnia moje oczekiwania a jestem wymagająca.Bardzo polecam dla dziecka ,myśle ze warto go kupić.Jest to udany zakup dla mojej wspaniałej córeczki.
18.01.2021 ,
Ocena materaca krasnoludek
5/5
Materac spełnia moje oczekiwania a jestem wymagająca.Bardzo polecam dla dziecka ,myśle ze warto go kupić.Jest to udany zakup dla mojej wspaniałej córeczki.
17.01.2021 ,
Multipocket z pianką HR Minos
5/5
Materac rewelacyjny. Śpi się świetnie. Dostawa na czas !
17.01.2021 ,
Opinia materac 160x200
5/5
Śpie na materacu od 3tygodni,spełnia na razie moje oczekiwania w 100%. Rano wstaję bez bólu kręgosłupa. Polecam
17.01.2021 ,
Wygodny materac
5/5
Super sprzedawca, świetny produkt. Polecam!
16.01.2021 ,
Dobry materac za dobrą cenę
5/5
Materac dla osób raczej lubiących twardsze materace
15.01.2021 ,
Super Materac Nemezis
5/5
Materac spełnia moje oczekiwania w 100%. W końcu wstaję wyspany i bez bólu pleców. Ekstra wygodny, twardość odpowiednia dla mnie. Super. Polecam!
14.01.2021 ,
R E W E L A C J A
5/5
jak w tytule - rewelacyjna! polecam5/5
14.01.2021 ,
sofa Rest
5/5
Serdecznie dziękuję za sprawną realizację mojego zamówienia. Sofa jest rewelacyjna. Pozdrawiam.
14.01.2021 ,
ok
5/5
dobra sofa
13.01.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo