135 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...289 Następna »

Idealny

Mateusz dnia 18.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Obsluga klienta, dowoz, sam materac - idealne; dzisiaj nie wyobrazam sobie spania na czyms innym

materac penelopa i odyseusz

Gabi dnia 16.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac jest genialny. Nie moglismy trafic lepiej z mezem, gdyz odpowiadaly nam rozne twardosci materaca. Takiego jeszcze nie widzialam nigdzie:) Polecamy bardzo.

łóżko i materac

Stefania dnia 16.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko Felicja o wymiarach 100 × 200 jest dla mnie bardzo wygodne. Bardzo dobrze wykonane, kolor złoty antyczny doskonale pasuje do wystroju pokoju. Materac też jest wygodny.

5+

Ola dnia 16.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

5+

Materac

Benia dnia 15.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super spanie.

Materac Leto

Aga dnia 15.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zamawiając materac nawierzchniowy Leto byłam nie do końca przekonana o jego zaletach,ale wszystkie moje obawy zniknęły po pierwszej nocy spędzonej na nim:).4 centymetry grubości a śpi się REWELACYJNIE i kręgosłup rano nie boli!!

Materac Sensit H3

Urszula dnia 14.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bez zastrzeżeń, personel bardzo miły i pomocny, czas realizacji zgodny z wcześniej podanym.Idealny kontakt. Profesjonalne odpowiedzi.

stelaz Nestor materac Tytan

Krystyna dnia 14.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakupilam stelaz Nestor, geste listwy, umocnione paskiem. Materac Tytan - wspaniale sie spi, wreszie nie wstaje obolala. Polecam !

Materac morfeusz

Adam dnia 13.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

witam, polecam sklep, obsługę, terminowość, zakupiony materac okazuje za twardy:) ale to nie wina sprzedającego a zły mój wybór:( Pozdrawiam.

opinia

Manuela dnia 13.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wygodny, towar zgodny z opisem . Polecam!

materac

ANNA dnia 12.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac został bardzo szybko dostarczony,zgodnie z umową. Produkt jest wysokiej klasy,bardzo dokładnie wykonany. POLECAM!!!

opinia

Beata dnia 12.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Mój wybór materaca podyktowany był podpowiedzią doradców i był to trafny wybór! Materac jest bardzo wygodny,spełnia nasze oczekiwania. Wreszcie się wysypiamy. Polecam stu procentach!

Materac Perseusz

Kasia dnia 12.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny.

Super kołderka

Alina dnia 07.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Mam kołderkę dopiero 2 tygodnie. W upały sprawdziła się rewelacyjnie. Myślę, że gdy upłyną 4 pory roku, to będę mogła wydać na jej temat rzeczowa opinię :-)

Super materac

Tomasz dnia 07.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Matarac pierwszej klasy. Śpi się rewelacyjnie. Naprawdę polecam

opinia

Jan dnia 07.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry. Jestem masywną osobą o wadze w okolicy 135kg i zakupiłem ten konkretny materac. Śpię na nim od miesiąca i musze przyznać że jest idealny. Bardzo wygodny i co najważniejsze cudownie się na nim śpi

Materac nawierzchniowy z kokosu i memory Arles

Elżbieta dnia 07.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia oczekiwania pod względem wygody, odpowiedniej twardości jak i wykonania. Polecam

łóżko "Ryga"

zbyt dnia 06.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem zadowolony z zakupu. bardzo ładne i funkcjonalne łóżko, prosty montaż, jakość wykonania i wykończenia nie budzi zastrzeżeń. wygodnie się śpi (materac co prawda kupiony od innego producenta,ale to nie ma znaczenia). szuflada o dużej pojemności spokojnie mieści komplet pościeli.

Apollo Plus na 6+

Michal - Kielce dnia 06.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wykonany solidnie z dobrych materialow. Super ekstra wygodny nie za twardy nie za miekki, sprawuje sie rewelacyjnie, wybor doskonaly. Dziekuje serdecznie i polecam kazdemu

Polecam

Robert dnia 04.08.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny. Szybki transport - materac otrzymałem w przeciągu trzech dni. Dziękuję

123...289 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.