Outlet
175 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...301 Następna »

opinia

Katarzyna dnia 16.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

obsługa fachowa i bardzo miła, doradzono mi bardzo fajny materac. Polecam

materac

Andrzej dnia 16.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac za nieduże pieniądze. Świetny kontakt i wysoka kultura.

materac

gosia dnia 15.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac super,zgodny z opisem. przesyłka dotarła szybko, sprawnie,sklep godny polecenia!!

Materac

Irmina dnia 15.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac, bardzo wygodny i jakosciowy, obslucha byla szybka, wygodna; sympatyczna i pomocna. Polecam

opinia

Lesław dnia 15.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac nawierzchniowy z kokosu,który zakupiłem jest rewelacyjny.Używam go ponad miesiąc i bardzo dobrze się wysypiam.Zapomniałem o bólu kręgosłupa. Naprawdę polecam każdemu kto ma problemy z bólem kręgosłupa i oczywiście wysypianie to podstawa samopoczucia na cały dzień.Firma solidna i ma bardzo dobre produkty.Ocena szóstka.

Opinia dotycząca materaca nwaierzchniowego Arles

andrzej dnia 14.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry zakup - spanie na nim jest zupełnie inne, zdecydowanie lepsze niż na materacu podstawowym. Jego wewnętrzna twardość jak i miękkość zewnętrzna to jest to daje inny wymiar snu. Polecam...

Materac Feniks

SZYMON dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac cudowny. Kregoslup w koncu odpoczywa i rano budzimy sie z zona wypoczeci a nie jak do tej pory z bólem plecow. Dziekujemy serdecznie za pomoc przy doborze materaca Panu z salonu w Krakowie na ul. Zakopianskiej. Warto kupic bo warto lepiej sie czuc.

materac z kokosem

Katarzyna dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pełen profesjonalizm materac zgodny z opisem i oczekiwaniami . Jedyny minus to zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę. Ogólnie od dnia zamówienia do dnia otrzymania towaru to miesiąc.

ok

Mariusz dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Miękki materac i się nie wygniata

100% zadowolenia

Krzysztof dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Firma w stu procentach profesjonalna, tak jak i ich produkty.

Apollo Plus

Michal_UK dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Posiadam dwa materace Apollo Plus (200x200 & 160x200) - produkt rewelacyjny, bardzo dobre wykonanie, wysoka jakosc, spi sie komfortowo wygodnie, produkt doskonaly i bez uwag, polecam serdecznie kazdemu, materac w sam raz nie za miekki i nie za twardy. kupowac smialo - nikt nie bedzie rozczarowany.

opinia

janusz dnia 13.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac w pełni spełnia swoje zadanie.Przebieg zakupu i dostawy bez zarzutu

Multipocket memory Perseusz

Hanna dnia 12.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po 1 miesiącu użytkowania mogę śmiało napisać, że materac się sprawdził.Jak najbardziej polecam jest bardzo wygodny i miękki. Materac jest dość wysoki,a komfort snu jest naprawdę rewelacyjny.

Materac Krasnoludek

Ewa dnia 11.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny materac i ekspresowe zamówienie. Polecam!

Multipocket memory z kokosem Laila

Ewa dnia 11.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo jestem zadowolona. Śpi się idealnie.Polecam

Materac pocket z kokosem i lateksem Nemezis Plus

Edyta dnia 11.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny, dwustronny, super jakość i wykonanie. Doradztwo na stronie i kontakt z mailowy super. Bardzo polecam!!!

Materac

Jarek dnia 07.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo dobry i wygodny, wszystko w porządku.

materac

joanna dnia 07.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem zadowolona

materac

olga dnia 07.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super materac

Materac

Grażyna dnia 07.12.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Na chwilę obecną jestem zadowolona z materaca. W pierwszych dniach użytkowania wydawał się za twardy, ale teraz jestem bardzo zadowolona.

123...301 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.