Opinie o naszych produktach

Materac
5/5
Bardzo dobra jakość i szybka realizacja zamówienia.
26.07.2021 ,
Materac porto allegre
5/5
Polecam w 100%, mam od dawna problemy z kręgosłupem a ten materac jest jednym z najwygodniejszych na jakich śpię.
25.07.2021 ,
Polecam sprzedawcę.
5/5
Towar zgodny z opisem. Przesyłka została dostarczona w określony dzień. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.
24.07.2021 ,
Materac Morfeusz pocket z kokosem
5/5
Materac spełnia oczekiwania, lokatorzy zadowoleni, dobry stosunek ceny do jakości. Polecam
24.07.2021 ,
Materac bonellowy z kokosem Artemida
5/5
Bardzo dobry dwustronny (o różnej twardości) i przewiewny materac, polecam dla osób mających problemy z kręgosłupem
23.07.2021 ,
Materac termoaktywny z pamięcią
5/5
Super wygodny,znacznie lepsze poranki.polecam
22.07.2021 ,
Materac
5/5
Materac rewelacyjny. Polecam!!!!
22.07.2021 ,
Materac
5/5
Materac super śpi się bardzo wygodnie rano nic nie boli bardzo polecam materac i ta firmę jakość najlepsza
22.07.2021 ,
Super
5/5
Marerac super
21.07.2021 ,
Opinia o materacu
5/5
Materac bardzo się dobrze sprawdza. Ustały moje bóle pleców
21.07.2021 ,
Morfeusz plus
5/5
Jak narazie korzystamy miesiąc i jesteśmy zadowoleni. Strona twardsze dla mnie ok ale dla męża trochę za twarda więc zmieniliśmy strony. Dla mnie trochę za miękko Ale dla męża ok. Zobaczymy jak będzie dalej z użytkowaniem.
19.07.2021 ,
Posejdon
5/5
Bardzo dobry materac. Śpi się wygodnie, nie czuć wiercenia się drugiej osoby. Polecam
19.07.2021 ,
materac
5/5
Materac Orfeusz Plus z kokosem to świetny produkt, bardzo wygodny, jestem zadowolona z jego zakupu.
18.07.2021 ,
Opinia
5/5
Materac pocket z podwójnym kokosem Zeus to bardzo udany zakup. Twardy a zarazem bardzo wygodny. Bardzo polecam
18.07.2021 ,
opinia
5/5
Śpi się dobrze i o to chodziło :)
18.07.2021 ,
Doskonały materac dla wymagających .
5/5
Wyśmienity produkt . Bardzo wygodny dla kręgosłupa. Mega polecam !!!
17.07.2021 ,
Opinia - materac multipocket
5/5
Bardzo polecam. Materac spełnił wszystkie moje oczekiwania.
16.07.2021 ,
Color
5/5
Pierwszy mTerac przyjechał zrolowany i po rozpakowaniu okazało się, że się odksztŁcił. Firma bez problemu go wymieniła na inny egzemplarz. Materac bardzo wygodny. Polecam.
16.07.2021 ,
Materac Morfeusz to bardzo dobry wybór
5/5
Materac jest bardzo wygodny i pozwala wyspac sie i na srednio twardej i na twardej stronie:-). Ale wybieram twardą:-).
15.07.2021 ,
J
5/5
Polecam serdecznie
15.07.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo