Częstochowa Katowice Kraków Łódź Nowy Sącz Poznań Szczecin Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...254 Następna »

Materac Feniks

Piotr dnia 23.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Niestety nie miałem możliwości jeszcze spania na materacu, który kupiłem ponad 30 dni temu - bo dopiero wróciłem do Polski ale obiecuję , że za kilka dni dam rzetelną opinie dotyczącą produktu. Jeżeli chodzi o dostawę i obsługę - SZYBKO, SPRAWNIE i PROFESJONALNIE.

Materac

Ewa dnia 23.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super sklep! Ogromny wybór produktów. Doradcy profesjonalni!!! Dostawa szybka, kurier miły i uczynny, materac dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Sam materac bardzo wygodny. Starannie wykonany. Nic -tylko kupować!

Udany zakup

Małgorzata dnia 23.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super wygodny. Kupowałam go z łóżkiem Towa, które też jest bardzo ładne. Całe szczęście bo kupowane trochę "na ślepo". W salonie był jedynie stary model i na zdjęciu też. Poza tym kłopotliwa jest logistyka. Łózko i materac przywozi kurier, który nie wnosi a to są ciężkie rzeczy. Przydałaby się firma transportowa.

Materac- opinia

Martyna dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Dziękuję, za dostarczenie przesyłki w tak szybkim czasie oraz za produkt. Jestem zadowolona z kupna materaca, jest bardzo wygodny i spełnia moje oczekiwania. Polecam.

opinia

Tadeusz dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

ok

super materac

sylwek dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony z zakupionego materaca spełnia on moje oczekiwania.

Pozytyw

Piotr dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super obsługa wszystko w najlepszym porządku.

P.

Marta dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac. Twardy do siedzenia lecz miękki do leżenia. Profesjonalnie zapakowany, czysty.

pozytywne

anna dnia 22.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

pozytywna

aterac piankowy Klio

Zofia dnia 21.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo wygodny. Jestem bardzo zadowolona. Poleam

Opinia o kupionym materacu

Ewa dnia 21.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super !

Materac brizo

Staszek dnia 21.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry materac, bardzo wygodny. Kark nie boli, jak się na nim śpi. Bardzo dobrze można się na nim wyspać.

SUper materac

Agnieszka dnia 20.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo solidny materac, wygodny i dziecko dobrze sie na nim czuje!

Poduszka dla alergików

Anna dnia 20.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Poduszka suer, miekka i miła w dotyku. Pełen komfort spania.

Materac piankowy memory Erato

Gosia dnia 20.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, pracownicy kompetentni, ekspresowa przesyłka. Materac kupiłam dla córki - jest zachwycona! Dlatego - Polecam !!!

materac

Małgosia dnia 19.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wspaniały ! Dostawa szybka a obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Już poleciłam Państwa sklep znajomym -warto.

Materac Temida

Marcin dnia 18.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony. Wszystko w porządku i na czas.

Opinia.

Jan dnia 18.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko Teneryfa 120x200 w konfiguracji ze stelażem Prot oraz z materacem lateksowym 100%Li średniotwardym jest bardzo dobre - stwierdzam po miesiącu użytkowania. Bardzo polecam.

Łóżko tapicerowane Lille

Beata dnia 16.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

łóżko super, wygląd mega nowoczesny! łatwy w montażu. Ocena 10 na 10. Naprawdę polecam.

Super Wygodny

Przemek dnia 16.08.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestesmy zadowoleni ::)))Polecamy

123...254 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.