10% rabatu na wszystko
z kodem RABAT10

Opinie o naszych produktach

Opinia materac Morfeusz
5/5
Materac rewelacja, bardzo wygodny. Polecam, szybka dostawa ( prosiłam aby nie był rolowany i tak został dostarczony). Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
18.10.2021 ,
Wielki plus
5/5
Co może być innego, jak znowu wszystko na wielki plus.
18.10.2021 ,
Erato plus
5/5
Jestem zadowolona z zakupionego materaca. Opis adekwatny. Do tego szybka realizacha zamówienia i szybka przesyłka. Polecam!
17.10.2021 ,
materac tyche
5/5
Jestem zadowolony ,nic zlego się nie dzieje.
17.10.2021 ,
Materac doskonały.
5/5
Po 5 latach materac nie uległ żadnej eksploatacji. Problemy z bólem kręgosłupa u osoby starszej zniknęły. Świetna jakość.
17.10.2021 ,
opinia
5/5
POLECAM REWELACJA ! Wysypiamy się wreszcie ,wstajemy rano z uśmiechem na twarzach :) Bez dwóch zdań polecamy :)
16.10.2021 ,
Teneryfa
5/5
suer tanie i bardzo dobre polecam
16.10.2021 ,
Opinia materaca
5/5
Materac średniej twardości, bardzo wygodny, spanie na nim jest mega. Polecam.
15.10.2021 ,
Materac
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam firmę i jej produkty:)
15.10.2021 ,
Materac odyseusz
5/5
Materac bardzo wygodny i godny polecenia. Jednwk, jeżeli szukacie twardszego materaca to przy wadze 56 kg I 107 kg spokojnie może być twardszy.
15.10.2021 ,
Fantastyczny
5/5
Materac jaki wybrałam z firmy materace dla ciebie okazał się strzałem w 10 córką w końcu się wysypia i nic ja nie boli wybór materaca okazał się banalnie prosty jestem mega zadowolona
14.10.2021 ,
Materac Sensit H3
5/5
Po miesiącu użytkowania , pomimo początkowych obaw, bo zakup przez internet, bo brak możliwości bezpośredniego sprawdzenia, mogę uznać zakup za udany i trafiony. Materac się sprawdza. Po nocy wstaję bez bólu pleców, chociaż wcześniej zdarzało się to dosyć często. Górna warstwa miękka dostosowuje się do kształtu ciała. Jedyny znak zapytania, to okres przez jaki materiał - pianki utrzymają swoje właściwości. Mam nadzieję, że co najmniej przez okres gwarancji, czyli 5 lat.
12.10.2021 ,
Materac Piankowy
5/5
Bardzo udany zakup, córka zadowolona, a ja jak ja usypiam nie narzekam na materac.
10.10.2021 ,
materac 140/200
5/5
to byla super transakcja;najpierw zamowilismy za duzy materac/160/200/,poprosilismy o wvmiane na taki jak w tytule,obeszlo sie bez zadnych ,ale ,tylko po prostu,zapakowac zly,a kurier za darmo zamieni,oby tak dalej,a materac jest super,noc jak marzenie
10.10.2021 ,
ocena materaca Pocket z kokosem obustronnym ATLAS
5/5
Od dwóch miesięcy korzystamy z nowych materacy ATLAS. Komfort spania poprawił nam się o 300%. Materace są twarde i sprężyste. Ustąpiły bóle kręgosłupów, bioder, ale również drętwienie kończyn, skurcze mięśni. Aż trudno mi uwierzyć, że nowe materace tak nam poprawiły jakość snu. Warto rozważyć wymianę materacy na nowe zanim zaczniemy garściami połykać środki farmakologiczne.
10.10.2021 ,
Materac
5/5
Bardzo wygodny materac ! Wysoka jakość pokrowca!
09.10.2021 ,
Materac morfeusz
5/5
Materac wygodny. Na razie uzytkuje strone z mniejsza twardoscia i prze wadze do 60 jest ok. Polecam
07.10.2021 ,
Gitara
5/5
Bardzo komfortowy. Dobrze dostosowuje się do ciała
07.10.2021 ,
Zakup materaca
5/5
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Materac wg specyfikacji. Polecam!
07.10.2021 ,
Opinia materaca Lalita
5/5
Jakiś czas temu kupiłem materac , super opcja materac dwustronny , dwa rodzaje twardości , bardzo dobra pomoc w wyborze materaca , przesyłka ok zrealizowana ,wg mnie materac godny polecenia
06.10.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo