Zadzwoń Rozpocznij czat
Promocja do 18.04
-30% na wszystkie materace!

Opinie o naszych produktach

Materac nawierzchniowy Leto
5/5
Witam, po kilku próbach dobrania odpowiedniego rodzaju materaca nawierzchniowego - miękki był za miękki, twardy za twardy - zdecydowałam się na materac LETO i to był bardzo dobry pomysł. Ból bioder i odcinka lędźwiowego znacząco się zmniejszył, praktycznie nieodczuwalny, ramiona przy pozycji snu bocznej przestały boleć, a palce dłoni drętwieć. Jakość snu bardzo się poprawiła. Polecam
16.04.2024 ,
Materac
5/5
Rewelacja! Polecam materac, w końcu się wysypiam. Polecam firmę, wszystko poszło bardzo sprawnie, bezproblemowo, super kontakt. Jeszcze tu wrócę:)
16.04.2024 ,
Materace
5/5
Lepiej być nie mogło. Naprawdę super materace. Pozdrawiam.
13.04.2024 ,
Twardy materac
5/5
To juz moj drugi materac z tej firmy. Ze względu na problemy z kręgosłupem szukałam materaca twardego który bedzie dostosowany do moich potrzeb. Wykonanie, komfort i przede wszystkim cena adekwatna. Jestem bardzo zadowolona ☺️☺️
13.04.2024 ,
Hefajstos
5/5
Materac spełnia wymagania. Użytkownik zadowolony. Obsługa i realizacja bez zarzutu. Polecam zakupy.
12.04.2024 ,
Łozko
5/5
Polecam , jestem zadowolona, łóżko i materac świetny
08.04.2024 ,
Materac Hyperion
5/5
Bardzo dobry materac. Tacie śpi się doskonale. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia łącznie z dostawą i odbiorem starego materaca. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem i firmą transportową.
08.04.2024 ,
Przyjemnie mi się śpi.
5/5
Materac spełnia moje oczekiwania. Strona bardziej miękka a mi pasuje.
08.04.2024 ,
Pokrowiec na materac
5/5
Super, polecam!
08.04.2024 ,
Materac Apollo
5/5
Materac super, spełnia moje oczekiwania
08.04.2024 ,
Opinia
5/5
Jestem zadowolona z produktu, odpowiada mi twardość i faktura oraz rozmiar materaca. Polecam
08.04.2024 ,
Super materac
5/5
Ja i mój mąż jesteśmy zachwyceni wygodą użytkowania materaca luxpocket z lateksem Ksena. Codziennie jak idę spać mam wrażenie że kładę się na łóżku jak w luksusowym hotelu. Wszystkim gorąco polecam.
08.04.2024 ,
materac 200/200
5/5
bardzo wygody, polecam!
08.04.2024 ,
Materac
5/5
Super, wygodny!. Zgodny z opisem.
07.04.2024 ,
Magister
5/5
Materac spełnił moje oczekiwania na 12z10. Przestały mi boleć plecy i w końcu porządnie wysypiam się.
07.04.2024 ,
Opinia
5/5
Super materac. Gorąco polecam
04.04.2024 ,
opinia na temat zakupionego materaca
5/5
Materac wygodny od strony kokosa bardziej twardy , czas pokaże czy długo będzie taki wygodny , myślę , że nie zdeformuje się. POLECIŁAM RÓWNIEŻ MATERAC MOIM TEŚCIOM
04.04.2024 ,
Materac Morfeusz
5/5
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, materac godny polecenia
04.04.2024 ,
Bardzo wygodny materac
5/5
Po miesiącu użytkowania mogę powiedzieć, że materac jest bardzo wygodny, ma odpowiednią grubość i ma świetną jakość. Mam nadzieję, że posłuży na długo :)
04.04.2024 ,
Materac pocket z HR Penelopa
5/5
Materac ten spełnił moje oczekiwania, jest mega wygodny. Nie jest ani za twardy a nie za miękki. Śpi się super. Serdecznie polecam zakup.
31.03.2024 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2024 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo