Opinie o naszych produktach

Materac Hebe
5/5
Materac spełnienia moje oczekiwania, jest wystarczająco twardy i nie daje uczucia "pływania"
17.11.2018 , Mariusz
Materac Morfeusz
5/5
Materac zdecydowanie, wart swojej ceny, twardy, ale wygodny. To drugi taki materac, który zakupiłem, więc myślę, że mówi to samo za siebie.
16.11.2018 , Tomek
Materac nawierzchniowy z kokosu i memory Arles
5/5
Bardzo udany produkt, spełnia wszystkie zakładane wymagania.
16.11.2018 , Wojciech
Godny polecenia
5/5
Materac bardzo wygodny, jakość bardzo dobra
15.11.2018 , Anna
materac
5/5
Wszystko ok. Materac zgodny z opisem POLECAM
13.11.2018 , Beti
Opinia nt. materaca Agnus po kilkutygodniowym okresie eksploatacji
5/5
Z materaca jestem zadowolony. Długo czekałem na dostarczenie przez kuriera
12.11.2018 , Ryszard
Pokrowiec na materac
5/5
Zadowolona. Wszystko idealnie
11.11.2018 , Danuta
materac-polecam
5/5
Polecam materac, jest twardy, ładnie wykonany, spi się na nim wygodnie
10.11.2018 , Martyna
Op
5/5
Bardzo dobry materac. Kolejny dla następnego dzieciaka. Ps sam tez dobrze sie na nim wysypiam. Polecam
10.11.2018 , Adam
Opinia o materacu Hyperion
5/5
Witam Dopiero otrzymałem drugi materac (wymieniłem Porto Alegro na Hyperion) i po pierwszym dniu jestem zadowolony. Przetestuję ten materac jeszcze przez kilka dni a potem zadecyduję ostatecznie. Wstępna moja opinia jest pozytywna. pozdrawiam
10.11.2018 , NIKOLAOS PAPADOPOULOS
Materac
5/5
Materac super mam już kolejny córka lepiej sypia i jest wypoczęta tylko wysyłka 24 h trwała 10 dni! Reszta super
09.11.2018 , Helena
Materac pocket z kokosem i owczą wełną Hebe
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu materaca dostarczony w terminie i śpi się bardzo dobrze.
08.11.2018 , Bożena
materac
5/5
Przed zakupem materaca Hyperion spaliśmy na materacu piankowym który układał się do ciała, a mimo to rano wstawaliśmy z bólami pleców. Zmiana na Hyperion to strzał w dziesiątkę. Dodatkowo kupiliśmy poduszki żelowe. Teraz to prawdziwy komfort. Mocno polecamy i producenta za fachowość w obsłudze i jakość produktów.
08.11.2018 , Kazimierz
Zakup materaca
5/5
Dziękuję za materac jest świetny taki jaki potrzebowałam. Śpi mi się bardzo dobrze w końcu wstaję i nie mam spiętego kręgosłupa. Dziękuję bardzo za pomoc w zakupach.
08.11.2018 , Janina
Opinia
5/5
Świetny materac o dwóch stopniach twardości. Dokładne wykonanie.
04.11.2018 , Agnieszka
materac 180 x200
5/5
Materac rewelacyjny! Mega wygodny! 100% zadowolenia, Polecam!
29.10.2018 , Dorota
Opinia
5/5
Materac ok. Wszystko w porządku w sklepie. Dostawa i kontakt też w porządku.
29.10.2018 , Monika
super materac
5/5
Produkt bardzo dobry, wysokiej klasy, a zarazem niedrogi, bardzo wygodny do spania, polecam
29.10.2018 , Agata
Materac
5/5
idealny zakup , materac sprawdzam z jego twardej strony i jest ok :)
29.10.2018 , Dawid
Materac na miarę
5/5
Bardzo dobra obsługa i super jakość w stosunku do ceny. Szybka realizacja.
29.10.2018 , Maciej
123...327 Następna »
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2018 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo