Outlet
103 sklepy w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...316 Następna »

Spelnia oczekiwania

Grzegorz dnia 24.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Nie sadzilem ze te kilka cm zrobi az taka roznice w komforcie spania na dosc starej wersalce.

materac

barbara dnia 23.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

jestem bardzo zadowolona

materac 5 cm

Arek dnia 23.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Kupiłem dwa, z różnymi pokrowcami. Dzieci są bardzo zadowolone, więc i ja też. Faktycznie są bezzapachowe. Polecam

Materac

Renata dnia 23.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wygodny, nie zapada się, a dzięki temu, że ma pokrowiec z bambusa jest miękki i przyjemny w dotyku. Polecam

Dobry materac w dobrej cenie

Daniel dnia 20.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac mamy od miesiąca - już po tym okresie widać różnicę w porównaniu do poprzedniego materaca. Wcześniej przez ok 3 lata mieliśmy materac z allegro firmy FDM. Na starym materacu już od samego początku ruch drugiej osoby na materacu był wyczuwalny - niby był tam system kieszeniowy, ale miał być tam filc, kokos, włókno klimatyzujące i 2 różne warstwy pianki. Przed wyrzuceniem rozprułem go i okazało się, że były tam tylko wkład pocket i pianka 2cm z każdej strony. W tym materacu czuć, że jest inaczej. Materac jest wygodny - może nie jest z górnej półki, ale komfort w stosunku do poprzednika - bez porównania. Polecam go dla szukających niedrogiego, ale w miarę wygodnego materaca.

Materac - firma transportowa

Michał dnia 20.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  3/5

Witam, Firma jako taka - profesjonalizm - złożyliśmy reklamację na materac - została rozpatrzona błyskawicznie, niestety firma transportowa - miała urlop przez cały weekend majowy - 5dni... i sumarycznie dziecko przez 2 tygodnie spało na za małym tymczasowym materacu.... Podsumowując firma ok, transport porażka

+

Marcin dnia 20.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac idealny dla osób o wadze 70-90kg. Twardość idealna żeby zapomnieć o bólu pleców.

Materac

Aleksandar dnia 20.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo dobra jakość ! Polecam

Polecam

Kasia dnia 20.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Partner 90 kg, ja 60 kg, z początku wydawało nam się, że materac jest za twardy ale po tygodniu ułożył się i śpi nam się rewelacyjne. Po raz pierwszy przesypiam noce bez obudzenia się, jestem wypoczęta a mój kręgosłup jest jak nowy :) Polecam sklep - dobra obsługa, zawsze pomocni i chętni odpowiedzieć na wszystkie pytania.

super!

Magdalena dnia 18.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo wygodny

Polecam

Monika dnia 17.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac możemy w 100% polecić, idealna twardość, przynosi ulgę na końcu ciąży, kiedy ciężko znaleźć wygodną pozycję do spania. Mam porównanie do poprzedniej ciąży na miękkim materacu, niebo a ziemia. Mąż ma problem z bólem pleców i również materac w pełni spełnia jego oczekiwania.

Opinia materac Morfeusz z kokosem

Tomasz dnia 17.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny. Polecam

opinia

grażyna dnia 17.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac

pozytyw

Andrzej dnia 17.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, twardość jak przewidywałem, wreszcie się wysypiam bez bólów kręgosłupa. Polecam!!

Całkiem fajny materac w dobrej cenie

Magda dnia 16.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac sprawuje się dobrze, widać że dziecku odpowiada. Mi również leży się przyjemnie gdy wieczorem chwilę towarzyszę przy zasypianiu. Cena jest całkiem przystępna.

materac

kasia dnia 15.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, dostawa bardzo sprawnie, jestem bardzo zadowolona

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Agnieszka dnia 14.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo polecam ten materac, ale w droższym pokrowcu. Jest milszy w dotyku i super izoluje od maty kokosowej. W podstawowym pokrowcu mata jest wyczuwalna, a niekiedy włókna przebijają się przez niego.

Materac pocket z kokosem Morfeusz

Bernard dnia 14.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wart każdej złotówki która na niego wydałem, już samo leżenie jest przyjemnością, a wysypiam się w pełni i przede wszystkim wstaję wypoczęty dużo wcześniej.

MATERAC NAWIERZCHNIOWY ADOS

Przemek dnia 13.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac, który szczerze polecam.

Dobry sen :)

Lidia dnia 13.05.2018 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wygodny - twardszy niż średniotwardy, ale nie bardzo twardy. Dla nas idealny. Pokrowiec z bambusem przez dwa tygodnie pięknie pachniał. Polecam!

123...316 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.