Częstochowa Katowice Kraków Łódź Nowy Sącz Poznań Szczecin Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...258 Następna »

zadowolony klient

Ewa dnia 23.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny i niedrogi materac - z niego 100% zadowolenia. Jednak czas oczekiwania mógłby być krótszy - w moim przypadku ponad 2 tygodnie

Matetace

Katarzyna dnia 23.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materace sa super .Nie zawiodlam sie na fachowym doradztwie ze sklepu

Ocena bardzo dobra

Emilia dnia 23.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super produkt

Opinia

Anna dnia 23.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super, jestem bardzo zadowolona polecam innym.

Super

Ania dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Pierwsze wrażenie... dość twardy! Jednak Córce zadowolona, śpi jej się wygodnie, nie poci się i to najważniejsze. Sklep i obsługa rewelacja, szybka dostawa, atrakcyjne ceny! Polecam

Super

Piotr dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Łóżko kupiłem dla syna. Bardzo szybko się je montuje. Jest stabilne i wygodne. Polecam!!!

Materace

Anna dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Witam jestem zadowolona z materacoe śpi się wygodnie obsługa też miła i sprawna. Polecam

znakomity

Kuba dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystkie oczekiwania spełnione.

lozko amida

elwira dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

lozko piekne perfekcyjnie wykonane drzewo pachnie jeszcze dzisiaj warto bylo czekac polecam

Tkacz

Marta dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super twardy. Taki jakiego potrzebowalam na moje chore plecy. Cala rodzina jest bardzo zadowolona. Szybka dostawa, kurier caly czas informowal kiedy bedzie, ustalal godzine i termin dostawy.

Opinia

Joanna dnia 22.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  3/5

Materac jak za swoją cenę spełnia moje oczekiwania, choć po tygodniu użytkowania zrobił się miększy niż chwile po zakupie.

wielki pozytyw

Agnieszka dnia 20.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybka i miła obsługa materac rewelacja po miesiącu użytkowania polecam

Galatea

Robert dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po kilku tygodniach mogę powiedzieć że materac wart tych pieniędzy. W życiu mój kręgosłup nie był taki wypoczęty rano. Z początku wydaje się twardawy, ale wystarczą 2-3 noce i wszystko się zmienia. Dobra jakość wykonania, dobrze zapakowany, kurier pomocny. Można by w przypadku kontynentalnych materacy prowadzić ofertę na całość akcesoriów które do nich pasują. Dlatego że nie są popularne w Polsce i szukanie bywa uciążliwe. Polecam

Materac pocket z lateksem i owczą wełną Euros

Ewa dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac bardzo wygodny, dla dwojga również. Dobra jakość w stosunku do ceny. Natomiast drobna uwaga odnośnie transportu - realizacja od momentu przekazania do przewoźnika trwa ok. tygodnia, a to dosyć długi czas oczekiwania. Poza tym wszystko OK.

Wstępna opinia

Marek dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Spaliśmy z żoną dwa razy, wybraliśmy bardzo twardy materac. pierwsza noc przespana na twardszej stronie, było to baaaardzo twarde spanie, tydzień później na stronie twardej, ale miększej niz poprzednia:)Było lepiej, musimy się przyzwyczaić, materaca zaczniemy używac tak naprawdę dopiero za tydzień, więc opinia będzie bardziej rzetelna nastepnym razem. Na dzień dzisiejszy mogę tylko napisać ze jest wystarczająco duży bo ma 200x220 :) o więcej proszę nas poprosić za dwa-trzy tygodnie, jak się przeprowadzimy w nowe miejsce na nowy materac. Pozdrawiam Marek

Materac

Łukasz dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetne produkty, polecam

Materac dziecinny

Renata Jablonska dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z kupna i miłej i szybkiej realizacji mojego zamówienia napewno jak będę potrzebować jeszcze zgłosze się do państwa ponownie. Dziękuję. Pozdrawiam.

Materac

Magdalena dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Znakomity produkt, profesjonalna obsługa. Polecam!

Materac

Magdalena dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Znakomity produkt, profesjonalna obsługa. Polecam!

Materac

Kuba dnia 19.09.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po zmianie kanapy na materac, brak mi słów na opisanie jego wygody. Na pewno jest warty swojej zakupu i ma bardzo korzystny stosunek ceny do jakości.

123...258 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.