Opinie o naszych produktach

materac
5/5
Materac jest wspaniały .
19.01.2019 , henryka
Materac
5/5
Materac spelnia wszystkie oczekiwania
19.01.2019 , Roman
Dostawa materaca
5/5
Materac był dostarczony pod dom ale z wniesieniem był problem, ponieważ pan który przyjechał był sam. Dostawa bez wniesienia jest bardzo słabym rozwiązaniem. Materac musiała z panem (który chciał pomóc) dźwigać moja żona, ponieważ ja byłem wtedy w pracy.
19.01.2019 , Kamil
Materac binellowy Hestia
5/5
Produkt super w dobrej cenie. Polecam bardzo.
18.01.2019 , Tomek
Materac
5/5
Materac bardzo wygodny. Dostosowuje się do ciała.
17.01.2019 , Beata
materac
5/5
Polecam
17.01.2019 , Anna
Opinia materaca Morfeusz
5/5
Materac bardzo wygodny (po obu stronach).Wykonanie bardzo dobre.Przesyłka natychmiastowa.Polecam materac i sklep.
14.01.2019 , Dariusz
Godne polecenia
5/5
Nie pierwszy i nie ostatni zakup... Jeszcze raz polecam sprzedawcę !!!
14.01.2019 , Jarosław
opinia
5/5
jestem zadowolony spełnia moje wymagania ioczekiwania
13.01.2019 , Staniaław
opinia
5/5
produkt bardzo dobry, polecam
12.01.2019 , natalia
PLĄDER
5/5
WITAM. TAK JESTEM BARDZO ZADOWOLONY (A WŁAŚCIWIE MOJA ŻONA) Z ZAKUPIONEGO U PAŃSTWA MATERACA. TO DOSKONAŁY ZAKUP, KTÓRY ZDECYDOWANIE POPRAWIŁ KOMFORT SPANIA NA BARDZO TWARDEJ WERSALCE. KŁANIAM SIĘ JANUSZ PLĄDER
12.01.2019 , JANUSZ
opinia
5/5
Zamówienie realizacja szypko bez problemu,materace twarde ale wygodne polecam.
11.01.2019 , anna
Polecam
5/5
Super wybór dla osób,które lubią twarde materace.
09.01.2019 , Anna
Polecam
5/5
Bardzo szybka realizacja i dostawa. Doskonała jakość. Komfort snu - niepowtarzalny. Jestem zadowolony. Polecam.
09.01.2019 , Stanisław
Materac Posejdon Plus oraz stelaż Orion
5/5
Materac bardzo wygodny i wytrzymały. Na początku myślałem, że jest trochę za twardy ale po tygodniu jest idealnie. Polecam z czystym sumieniem. Stelaż również bardzo dobry: bardzo dobrze wykonany i bardzo wytrzymały. W połączeniu taki zestaw daję idealne miejsce do spania. Polecam też sklep: bardzo dobry kontakt z obsługa i bardzo szybka dostawa.
09.01.2019 , Michał
Materac
5/5
Materac fajny , dobrze się śpi . Ale myślałam ze w miarę szybko dojdzie a doczekałam się go do tygodnia ;)
07.01.2019 , Gosia
Karasziewicz
5/5
Materace są dobre. Spełniaja nasze oczekiwania. Ważna była możliwość przetestowania ich przez 30 dni i ew możliwośż zwrotu ! Realizacja zamówienia i dostawa zgodna z ustlanieniami. Firma Wasza jest godna polecenia
07.01.2019 , Małgorzata
Materace
5/5
Profesjonalnie zapakowane, szybko do nas dotarły. Teraz sobie zdrowo i dobrze śpimy. Polecam.
06.01.2019 , BOGDAN
Spełnia wymagania. Uwagi do transportu i wniesienia.
5/5
Materac bardzo dobry, dość miękki (H1), akurat dla mnie (poniżej 50 kg wagi), miło się zapada, ale też nie za bardzo. Żałuję, że nie ma modeli z większą liczbą sprężyn dla tej miękkości (np. jak model Perseusz, który nie występuje niestety w H1), wtedy wybrałabym ten z liczbą kieszeni x 2 (ponad 500). Ale jak na swoją cenę, spełnia oczekiwania. W sklepie, mimo takiej informacji, brakuje opcji dodatkowej wniesienia materaca za dodatkowe 50 zł. Dla kogoś, kto mieszka sam i/lub nie ma możliwości wniesienia sobie samemu, kurier ma prawo zostawić materac przed bramą i sobie odjechać. Przyznam, że była to dla mnie stresująca sytuacja, bo nie byłam pewna, czy będę miała jak wnieść materac. Na szczęście, miły pracownik firmy Artagus pomógł mi z wniesieniem. Nie było to łatwe na 1 piętro, ktoś może nie być w stanie po prostu nawet z pracownikiem wnieść, materac jest bowiem nielekki. Więc tutaj dobrze by było, żeby dodatkowa opcja wniesienie była jednak możliwa do zakupienia. Poza tym, obsługa bez zarzutu, dostawa w terminie, dobrze zapakowane do tego 2 poduszki gratis.
06.01.2019 , Joanna
Opinia
5/5
Super materac, gorąca polecam.
05.01.2019 , Elżbieta
123...331 Następna »
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2019 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo