Materace Wrocław Materace Katowice Materace Warszawa

Opinie o naszych produktach


123...208 Następna »

Materac Hefajstos

Mirek dnia 03.08.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Znakomity materac,wygodny i pięknie wykonany.Życzę wszystkim tak wygodnego spania.Polecam sklep,szybka i sprawna realizacja zamówienia.

Dobry wybór

Monika dnia 01.08.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny materac, polecam.

materac kontynentalny

JOANNA dnia 01.08.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Po miesięcznym testowaniu stwierdzam, że nareszcie jestem wyspana i mogę swobodnie rano wstać bo nic nie boli. Jestem bardzo zadowolona i polecam

Bardzo wygodny

Monika dnia 31.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac został kupiony dla 3 letniego dziecka.Sprawdza się doskonale. Dodatkowo z jednej strony jest warstwa termo pianki. Warto dodać, że pokrowiec jest również wysokiej jakości. Produkt godny polecenia.

Materac piankowy memory z lateksem

Katarzyna dnia 31.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest bardzo wygodny. Moje dziecko wstaje wypoczęte.Polecam.

materaz

Agata dnia 30.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelka

Stelaż

Krzysztof dnia 30.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Stelaż bez zarzutu. Szybka dostawa.Polecam

opinia dot. materaca

Danuta dnia 30.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Śpiąc na takim materacu mogę powiedzieć, że czuję się jak prawdziwa królowa. Super.

materac nawierzchniowy z kokosu Iaso

Halina dnia 29.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac superasty, nareszcie wygodnie i zdrowo , szybciutka realizacja zamówienia pomimo ze był robiony na wymiar, swietny pokrowiec poprostu rewelacja!!! Polecam serdecznie. Firmie zyczę sukcesów i dużo klientów. Pozdrawiam Halina

Materac dla dwojga

Mateusz dnia 29.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Posiadamy ten materac tak od miesiąca i sprawdza się świetnie.Śpi się bardzo wygodnie, dopasowuje się do ciała w sam raz dla dwóch osób.Budzimy się wypoczęci i zrelaksowani. Polecamy :-)

Lepszy sen z Morfeuszem

Joanna dnia 27.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z mojego Morfeusza.Wygodny i teraz już niezbędny :)

Perkowski

Krzysztof dnia 27.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super czas oczekiwania i jakość mocno mnie zaskoczyła a w stosunku do ceny to rewelacja

Wspaniały

Ola dnia 26.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Posiadamy ten materac od 3 tygodni i sprawdza sie wspaniale. Jest bardzo wygodny, dopasowuje się do ciała i nie czuje się ucisku sprężyn. Świetna jakość w dobrej cenie. Wreszcie dobrze śpimi i budzimy się wypoczęci:) polecam poszycie materaca Medicott, które jest antyalergiczne i bardzo dobrej jakości.

Materac nawierzchniowy z kokosu Iaso

Leszek dnia 26.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Ja, akurat użyłem go pod istniejący materac, aby lepiej rozłożyć nacisk na stelażu drewnianym - efeky jak najbardziej pozytywny.

materac

Iza dnia 26.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

fajny, miękki

materac

dania dnia 25.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac jest super.bardzo dobrze się na nim śpi.Szkoda tylko,że nie ma do nich zagłóweczków. Dla osób, które lubią wyżej spać byłoby to idealne rozwiązanie.

Materac pocket Posejdon

Wiola dnia 24.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wygodny dla osób preferujących raczej twarde podłoże. Sprawdza się w 100%. Polecam.

Polecam

Marlena dnia 24.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac rewelacyjny,właśnie takiego szukałam od dawana nie jest ani za twardy ani za miękki w sam raz rano już nie budzę się obolała tylko wypoczęta i uśmiechnięta :)

Opinia

Marek dnia 22.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił moje oczekiwanie. Polecam, szczególnie dla osób z problemami ruchowymi.

Polecam

Marzena dnia 20.07.2015 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Stelaż bardzo fajny, łatwy w montażu. Przystępna cena, polecam.

123...208 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja wróci do oferty już w marcu.
Przepraszamy za utrudnienia.