Promocja do 31.01
do -30% rabatu na wszystko!

Opinie o naszych produktach

Bardzo dobry zakup
5/5
wszystko okey, jakość produktów ( poduszki, materac, poduszka "memory") zgodnie z oczekiwaniami. Kontakt z obsługą bezkonfliktowy. Podziękowania dla kuriera, który bezinteresownie pomógł przy wniesieniu.
24.01.2022 ,
Super materac!
4/5
Materac jest wspaniały, pianka idealnie ugina sie pod ciałem i mozna w każdej pozycji mieć wygodnie. Produkt tak dobry, że pozostaje tylko żałować, że wbrew informacji na stronie produktu czekałam na dostawę nie 24, a 240 h, za odpada jedna gwiazdka.
24.01.2022 ,
opinia po 2 miesiącach użytkowania
5/5
Po ok 2 miesiącach używania jestem zadowolony z wybranego materaca. Jest on dla osób które bardziej preferują lekkie zapadanie i otulanie przez materac. Spanie na boku jest przyjemne, co dla mnie przy twardszych materacach nie jest oczywiste (dziwne uczucie zgniatania). Ważę ok 80kg. Nie mogłem się zdecydować czy wybrać klasyczną czy "samomasujaca" wercje. Wybrałem samomasujaca, ze względu na pozytywne opinie o "lepszym dokrwieniu" ciała, czy działa nie wiem, ale psychicznie jakoś lepiej;) Poruszam się na wózku inwalidzkim - przez pierwszy tydzień przesiadanie się łóżko <-> wózek było trochę niewygodne (ze względu na dość miękki materac), ale można się szybko przyzwyczaić.
22.01.2022 ,
Materac
5/5
Mr, bardzo wygodny.
21.01.2022 ,
Super materac
5/5
Perfekt materac oraz dostarczenie
21.01.2022 ,
Super materac
5/5
Perfekt materac oraz dostarczenie
21.01.2022 ,
Ok!
5/5
Łóżko super - stabilne, dość solidne, jak na taką cenę, a montaż trwał krócej niż rozpakowanie paczek. Prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu (zagłówek nie jest aż tak widoczny po ułożeniu poduszek, co znacznie wysmukla to łózko - dla mnie na plus).
20.01.2022 ,
Nemezis
5/5
Materac używam prawie rok czasu, jestem zadowolona nie odczuwamy bólu pleców, jest wygodny :). Dziękuję również za dobre doradztwo . Pozdrawiam :)
19.01.2022 ,
Msterac
5/5
Zgodnie z zamówieniem ok
19.01.2022 ,
Materac posejdon
5/5
Polecam
19.01.2022 ,
Stelaż Argea
5/5
Polecam
19.01.2022 ,
Bardzo dobry wybór
5/5
Materac wyborny, śpi się idealnie. Przesyłka dotarła z małym poślizgiem jednak warto było czekać. Polecam
17.01.2022 ,
Materac
5/5
Materac spełnia moje oczekiwania . Jestem zadowolona.
16.01.2022 ,
rewelacja
5/5
bardzo wygodny nic ująć nareszcie budzę się naprawdę wypoczęty
15.01.2022 ,
Polecam
5/5
To już moje kolejne zakupy tutaj, super obsługa szybka dostawa, materac bardzo wygodny. Polecam.
15.01.2022 ,
Dobry produkt
5/5
Wreszcie wstaje bez bólów kręgosłupa. Stona h2 stosunkowo mieka, na paczatku wydawało mi się ze zbyt mięka, a druga h3 dość twarda, ale moj kręgosłup odpoczywa. Sli się dobrze na jeden i drugiej stronie Zakup udany
15.01.2022 ,
opinia
5/5
Córce ,materac bardzo się podoba.
13.01.2022 ,
Materac Morfeusz
5/5
Plecy i korzonki wołały o pomstę do nieba zapadając się na starym materacu, a na tym lężą tak dobrze i delikatnie jak Jezusek gołą stópką po gardełku. Polecam!
12.01.2022 ,
Asklepios
5/5
Materaca Asklepios używam od miesiąca. Dzięki poradom Pani z BOK (dziękuję!) udało się dobrze dobrać twardość materaca i śpi się na nim bardzo wygodnie. Polecam.
10.01.2022 ,
Materac pocket z HR Penelopa
5/5
Jest to mój drugi materac. Wcześniej kupiłam go w pakiecie z Odyseuszem. Spełnia moje wszystkie oczekiwania. Serdecznie polecam.
10.01.2022 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2022 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo