Opinie o naszych produktach

Materac antyalergiczny
5/5
Fajny materac za całkiem przystępną cenę. Kupiłem dla dzieciaka ze skłonnością do alergii na roztocza kurzu. Poprawa komfortu spania niesamowita. Polecam.
19.11.2019 , Szymon
Kopociński
5/5
Materac jest ok.Zapakowanie produktu też właściwe. Dostawa byle jaka, ale to tylko przez DPD w Szczecinie,tacy tam kurierzy pracują.
18.11.2019 , Tomasz
Super
5/5
Wszystko zgodnie z zamówieniem, świetna jakość i wykonanie.
18.11.2019 , Małgorzata
Super materac
5/5
Materac jest naprawdę bardzo dobry i wygodny. Używam go w celu zmniejszenia nierówności na tapczanie i świetnie się w tej roli spisuje. Polecam gorąco.
17.11.2019 , Ania
Super materac
5/5
Materac super przyjemny w pełni zaspokaja moje oczekiwania. Prześcieradła ochronne są tylko na górę materaca z małymi gumeczkami na rogach. Szukam prześcieradła ochronnego w formie tradycyjnego prześcieradła z gumką do okoła
17.11.2019 , Aleksandra
Polecam
5/5
Syn bardzo zadowolony.
16.11.2019 , Kasia
Materac
5/5
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego materaca. Spełnia moje oczekiwania.
16.11.2019 , Radosław
Polecam
5/5
Materac bardzo wygodny.
15.11.2019 , Justyna
Jestem bardzo zadowolony
5/5
Materac za połowę ceny tzw. "firmowego" niczym mu nie ustępuje. Ktoś napisał w opinii że po tygodniu pianka się spłaszczyła, bardzo dziwne i nieprawdopodobne, ważę 120kg a po miesiącu materac jest dalej idealny w każdym miejscu i nie ma powodu podejrzewać że szybko się to zmieni. Szczególnie że ma normalną gwarancję.
15.11.2019 , Piotr
Materac pocket z kokosem Morfeusz
5/5
Użytkuję go już prawie 5 lat. Więc moja opinia będzie dla innych pomocna. Powiem tylko tyle że gdy do mnie dotarł ,i gdy położyłem się na nim na próbę pierwszy raz ( w ciągu dnia ) to od razu zasnąłem ,i gdyby nie obudziła mnie moja żona za godzinę to pewnie bym sobie dalej smacznie spał :) Świetny materac szczególnie strona z kokosem działa kojąco na kręgosłup . Gdy na nim śpię to się wysypiam ,i nic mnie nie boli. Mam porównanie z łóżkiem na którym też czasami śpię więc wiem co piszę. Z minusów to trochę zrobił się mały dołeczek w jednym miejscu wyczuwalny ręką, a tak poza tym to dalej jest taki wygodny jak w dniu zakupu. Jeżeli kiedyś będę kupował materac to na pewno kupię u was bo macie konkurencyjne ceny i fajne promocje. Innym polecam a wam dziękuję. Pozdrawiam Mateusz
15.11.2019 ,
Ramm
5/5
wszystko ok
15.11.2019 , Klara
Super!
5/5
Materac jest na naszym dzieckiem odkąd skończyło kilka miesięcy. Wygląda na to, że śpi jej się na nim bardzo dobrze :) Teraz zmieniliśmy tylko rozmiar na większy i przy kolejnej zmianie łóżka pewnie będzie tak samo. Sprawna realizacja to bardzo duży plus.
12.11.2019 , Kasia
Morfeusz
5/5
Materac wygodny. Spełnia nasze oczekiwania.
11.11.2019 , Krzych
Ksena z lateksem
5/5
Materac posiadamy już ponad trzy lata i cały czas jest bardzo wygodny. Cenowo produkt jest dość drogi, ale przecież jedną trzecią życia spędzamy w sypialni, tak więc nie warto oszczędzać. Materac będzie bardzo dobry dla osób o wadze w przedziale 60 - 80 kg, tak więc warto wziąć to pod uwagę przy wyborze produktu. Polecam i życzę kolorowych snów!
10.11.2019 , LONGINA
Super wygoda!
5/5
Super wygoda i komfort dla kręgosłupa
10.11.2019 , Sylwia
Opinia
5/5
Gorąco polecam , pełen profesjonalizm.
09.11.2019 , Agnieszka
Super
5/5
Zaryzykowałam i kupiłam nakładkę. Stary materac był zbyt miękki, walczyłam z okropnym boleściami kręgosłupa lędźwiowo-krzyżowego, z którymi nawet mocne prochy już sobie nie radziły. Nakładka jest rewelacyjna. Komfort snu doskonały. Bóle pleców odeszły w zapomnienie. Wysypiam się i co ciekawe wróciła również pamięć snów
09.11.2019 , Ilona
Materac bardzo fajny
5/5
A pan co przywiózł materac to anioł bo mi go wtaszczył do góry. Jeszcze raz dziękuję
09.11.2019 , Maja
Materac bardzo fajny
5/5
Szybko sprawnie i wygodnie
09.11.2019 , Maja
Ocena produktu
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego materaca. Jest wygodny, odpowiednia twardy i śpi się na nim wspaniale.
08.11.2019 , Pierette
123...347 Następna »
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2019 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo