108 sklepów w całej Polsce. Znajdź sklep

Opinie o naszych produktach


123...286 Następna »

Świetny materac w dobrej cenie

Karol dnia 25.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Zakup materaca Waszej firmy był strzałem w 10! Za niecałe 600 zł dostałem wspaniały, twardy materac, na którym spanie to czysta przyjemność :) Polecam gorąco !

Zadowolona

Sylwia dnia 24.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona z łóżka i materaca, są wygodne, solidna konstrukcja łóżka, a co najważniejsze szeroka gama produktów. Przesyłka dotarła przed czasem

Duda

Krzysztof dnia 23.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Profesjonalna obsługa, punktualny kurier. Bardzo wygodny materac

opinia

Alicja dnia 22.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo świetny produkt, polecam wszystkim - zamiast kupować nowe łóżko nakryłam materacem i mam łóżko wyższe - lepiej się wstaje i jest bardzo wygodnie, bo materac jest bez sprężyn- można kręcić się do woli nie przeszkadzając drugiej osobie. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, dostawca miły - kurier OKI. POLECAM ALICJA

.

Adam dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac mega wygodny, jestem bardzo zadowolony, polecam.

Materac wysokoelastyczny

Danka dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

I to był trafiony zakup...teraz wiem,że śpię.Towar dotarł do mnie po 3 dniach od wpłaty,bardzo dobry kontakt z kurierem.Towar zgodny z zamówieniem,dobrze zapakowany. I to co najważniejsze...do zakupu w tym sklepie przekonała mnie możliwość zwrotu lub wymiany materaca do 30 dni czyli czas na testowanie bez żadnych kosztów...oczywiście nie będzie zwrotu. :) Polecam ten sklep

Bardzo dobry materac

Eryk dnia 21.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Materac jest bardzo fajny, przyjemnie się na nim śpi. Ma sporą "pamięć" jeśli chodzi o kształt ciała - niektórym może się to spodobać, innym nie. Materac jest dosyć ciężki. Ogólnie idealnie nadaje się na kanapę jako materac nawierzchni.

opinia

Asia dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, szynka wysylka. Polecam

Wygodny materac

Jolanta dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił nasze oczekiwania , o wiele lepiej sie wysypiamy .Najpierw kupiliśmy materac o dwóch twardosciach - zgodnie z różnicą wagi..ale jednak przy schorzeniach kręgosłupa nawet przy wadze pow.90 kg H3 okazal się za twardy.Materac Eris pogodził nasze potrzeby..jesteśmy zadowoleni.Wymiana odbyla się szybko i bezproblemowo.polecam

Super materac

anna dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super materac! bardzo dobrej jakosci. bardzo dobrze sie na nim spi.twardy tak jak w opisie produktu.dobre wykonczenia.na prawde dobra jakoc. dodatkowo bardzo szybka wysylka i dostawa na bardzo wysokim poziomie. super obsluga klienta dyspozycyjna i kompetenta! Polecam

naukowy???

Mirosława dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego materaca - wygodny, estetyczny (może trochę za ciężki).

materac

ANNA dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Rewelacja

materac

michał dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny i odpowiednio twardy. Przyjemny w dotyku.

Pozytywnie

Zbigniew dnia 20.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spisuje się świetnie. Po kilku tyg. użytkowania mogę powiedzieć że jest ciut ciut za twardy. Może centymetr więcej pianki Hr załatwiłby problem ale nie narzekam. Oboje z żoną się wysypiamy więc ogólnie jest ok.

matarac

pati dnia 19.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Polecam

Materace na stelażu

Jerzy dnia 18.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

Przy zamawianiu udzielono mi wszechstronnej informacji na temat rodzajów i przeznaczenia oferowanych materacy co ułatwiło mi właściwy wybór.Dostarczono mi zamówione materace nawet przed uzgodnionym terminem, jednakże nie przywieziono do jednego nóżek.Otrzymałem je za tydzień. Uzyskałem 3% obzniżkę ceny na materace,jestem zadowolony z zakupu ☺

Materac bonelowy Artemida

Renata dnia 18.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Skorzystałam z rady Doradcy Klienta i od kiedy kupiłam ten materac Syn w końcu się wysypia...jest super!!! POLECAM!!!

Materace sensit

Laura dnia 18.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, dobra obsługa i porada. Wszystko bez problemowo, jedynie z dostawą musiałam kilka razy zadzwonić bo podobno firma transportowa nie miała zlecenia o dostawę...

Materac pocket Posejdon

Klaudia dnia 18.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Towar spełniający oczekiwania, zgodny z opisem. Obsługa miła, sprawna i rzeczowa. Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie.

Materac pocket z kokosem i owczą wełną Hebe

Bartek dnia 17.04.2017 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

super materac i rewelacyjny sklep, szybka wysyłka, bardzo dobrze towar zabezpieczony, bezproblemowa pomoc z wniesieniem materaca do domu. Polecam

123...286 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

facebook
Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.