Opinie o naszych produktach

materac
5/5
bardzo dobry kontakt, produkt spełniający moje wymagania,szybka realizacja.
22.03.2019 , marek
materaz
5/5
Witam, Skoro mam możliwość pozostawienia opinii a ona ma choć trochę zmienić Państwa proces, to chętnie podzielę się uwagami. Do momentu złożenia zamówienia jak i doboru odpowiedniego materaca wszystko przebiegało sprawnie. Schody zaczęły się jak nieświadoma tego, że transport nie jest Państwa, nie mogłam się na niego doczekać. Komunikat, który dajecie klientowi, to że w 24h wysyłacie przesyłkę ale kiedy ona dotrze nikt nie wie... Zalecam popracowanie nad tym procesem, daje wiele do życzenia. Pozdrawiam, Małgorzata
22.03.2019 , Małgorzata
MATERAC
5/5
Materac doskonały, spełnia wszystkie wymagania, wart swojej ceny ale długo czekałem na przesyłkę, ( 9 dni roboczych).
21.03.2019 , Marian Radzimierski
materac
5/5
gorąco polecam sklep jak i produkty
21.03.2019 , artur
Opinia materac piankowy memory Erato
5/5
Materac zakupiony jako dodatkowe nakrycie na zbyt twardą kanapę. Strona o twardości H1 używana od początku okazała się zbyt miękka. Po miesiącu użytkowania materac został przewrócony na drugą stronę - H2, która zarówno dla mnie (waga ok. 65 jestem w ciąży) jak i Męża (75 kg) okazała się idealna. Materac przyjechał zrolowany, w niewielkim opakowaniu - powietrze odessane próżniowo. Po jego otwarciu warto go powietrzyć kilkanaście godzin w celu pozbycia się specyficznego zapachu, który na szczęście szybko się ulatnia. Reasumując, polecam produkt jak również sprzedawcę.
21.03.2019 , Małgorzata
Ocena
5/5
Batdzo dobry produkt
19.03.2019 , A
Jestem zadowolony
5/5
Dostawa, materac wszystko przebiegło sprawnie.
15.03.2019 , Michał
super sklep
5/5
Bardzo dobry materac, spełnia oczekiwania, szybka realizacja. Polecam
15.03.2019 , EVE
Bardzo wygodny materac
5/5
Materac jest niezwykle wygodny, do tego stopnia, że aż ciężko z niego rano wstać, a po położeniu się wieczorem od razu się zasypia :) Jest wysoki, w związku z czym bardzo łatwo się z niego wstaje. Rano wstaje bez bólu kręgosłupa, a to już duży wyczyn. Do materaca dołączone są nóżki, dzięki czemu jest już kompletnym łóżkiem. Fajnie by było, gdyby można było dokupić w sklepie tył tzw. wezgłowie oraz pokrowiec na dolne materace (przy materacu o szer. 160 cm dół stanowią dwa oddzielne materace na stelażu o szer. 80cm, coś jak niskie tapczaniki, natomiast górne materace są już o szerokości 160cm).
15.03.2019 , Hania
Polecam:)
5/5
Polecam materac w 100% Bardzo dobrze się śpi, jest wygodny.Spełnia moje oczekiwania
15.03.2019 , Elżbieta
materace sensit
5/5
Polecam ta firme . Zostalem bardzo sprawnie obsluzony i na biezaco informowany o realizacji mojego zamowienia .Bardzo istotna byla tez fachowa pomoc przy wyborze materaca zwlaszcza ,iz szukalem materaca twardego,ktory nie bedzie sie zapadal jak aktualnie uzytkowany materac firmy dormire . Piotr Jarosz
12.03.2019 , piotr
OPINIA PRODUKTU
5/5
TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. JAKOŚCIOWO TEŻ JEST DOBRZE
12.03.2019 , GRZESIEK
materac piankowy klio
5/5
Super mięciutki materac, dopasowuje się do ciała ,kupiłam córce ,a teraz zazdroszczę jej wygody...
12.03.2019 , Dorota
Pokrowiec na materac
5/5
Zamówiony pokrowiec idealnie pasuje na materac i jakościowo jest bardzo dobry. Produkt szczerze polecam. Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie a przesyłka błyskawiczna.
12.03.2019 , Leszek
Krasnoludek - najlepszy dla małego dziecka
5/5
Doradca sklepu polecił mi zakup materaca Krasnoludek dla 2,5 rocznego dziecka. Okazał się on strzałem w dziesiątkę! Dziecko zaczęło przesypiać noce i budzi się wypoczęte. Bardzo wszystkim polecam.
11.03.2019 , Aleksandra
Pozytywnie
5/5
Dziękuję za materac. Wszystko zgodnie z opisem... Śpi się wygodnie.
11.03.2019 , Maciej
bardzo dobry materac
5/5
jestem bardzo zadowolona, materac jest bardzo wygodny
11.03.2019 , Anna
Materac
5/5
Materac jest naprawdę wygodny, zgodny z podanym opisem i należy nim się kierować przy dokonywaniu zakupu.
10.03.2019 , Sylwia
Materac
5/5
Kontakt ze sprzedawcą o.k. Kontakt z kurjerem o.k. Produkt zgodny z zamówieniem. Dziękuję
10.03.2019 , Stanisław
Materac nawierzchniowy z łuską gryki Roni
5/5
Użytkuję materac z łuską gryki Roni od miesiąca i jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu . Jest bardzo wygodny, dostosowuje się do kształtu ciała, zdecydowanie lepiej mi się teraz śpi, tak na wznak, jak i na boku . Poduszka przyjemnie szeleści, pokochałam ją od pierwszego przyłożenia głowy. Produkt polecam każdemu z problemami kręgosłupa. Materac dobrze wyrównuje powierzchnię mojego starego, trzyczęściowego, składanego fotela. Zrolowanie go i zapakowanie do worka przed złożeniem fotela na dzień zabiera mi niecałą minutę i nie jest jakąś czynnością wysiłkową.
09.03.2019 , Beata
123...335 Następna »
ponad
000
sprzedanych materacy
blisko
000
punktów
sprzedaży
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru
Copyright © 2019 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo
 
Wiosenna promocja! -
wszystkie materace -10% Kod: wiosna10
materace multipocket -20% Kod: wiosna20
materace luxpocket -30% Kod: wiosna30