Częstochowa Katowice Kraków Łódź Poznań Warszawa Wrocław

Opinie o naszych produktach


123...231 Następna »

opinia

Natalia dnia 05.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Szybka wysylka,dobra jakośc jestem zadowolona z materacu

Zakup materaca

Małgosia dnia 05.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolona zarówno z obsługi i realizacji zamówienia, jak również z jakości samego produktu. Dziękuję i pozdrawiam

Materac

Wojtek dnia 05.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Bardzo wygodny . Fajna cena .polecam

OPINIA

Tadeusz dnia 05.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnia swoją funkcję, mam założoną stabilizacje na 4 kręgach, jak długo się nie odkształci na stałe to kwestia czasu. Jestem zadowolony. Dobra cena.

Materac

Mirosława dnia 04.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu materacu z owczą wełną Aries. Spi się bardzo wygodnie, jest ani za twardy ,ani za miękki.Takiego właśnie szukałam. Bardzo dziękuję za szybką dostawę i dwie poduszki ,które służą jako dekoracja do łóżka.

polecam

arek dnia 04.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

materac super dla osob z chorym kregoslupem w koncu zaczelem sie wysypiac polecam

Polecam

Karol dnia 02.02.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Gorąco polecam ten materac, wersja 160x200 jest świetna.

Materac Multipocket z pianką HR Minos

Paulina dnia 30.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac kupiłam niedawno, ale jest bardzo wygodny, dopasowuje się do ciała, rano wstaję bez żadnych bóli pleców i wyspana. Nie czuć jak śpiąca osoba obok się kręci. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu na chwilę obecną.

Godne polecenia

Roman dnia 29.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super produkt, 5/5

Polcecam

Paulina Czarnota dnia 28.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Super sklep super produkty!

materac piankowy memory Erato

teresa dnia 26.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

bardzo fajny materac w rozsadnej cenie- kupilam jeden a jak sie okazalo ze spelnia moje oczekiwania, to kupilam drugi w prezencie dla syna

Materac Multipocket Lalita

Michal dnia 25.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Jestem zadowolony z jakosci i wygody materaca + cały przebieg transakcji oceniam b. pozytwnie. Firma i jej produkty warte polecenia.

opinia o materacu

Maria dnia 25.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac super, bardzo wygodnie się na nim śpi.Zniwelował wszystkie nierówności na niewygodnej wersalce. Polecam

Polecam

Beata dnia 25.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac wygodny. Zgodny opisem. Polecam !

koc

Jadzia dnia 24.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetnie się sprawuje. Przytulny i zbytnio się nie kosmaci.

materac Eris

Katarzyna dnia 24.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wymieniłam memory Perseusz na ten model. Poprzedni był bardziej komfortowy w samym spaniu, jednak zdecydowanie za miękki i bolały mnie plecy. Ten jest ok, bardziej sprężysty, plecy nie bolą, także ogólnie polecam. Jeden minus dla pokrowca, poprzednią wersję Silveractive dostałam piękny, miękki biały pokrowiec w delikatne fale - srebrna nitka bardzo dyskretnie przeszyta (jak na zdjęciach). Po wymianie dostałam cały usiany w jakieś srebrne gwiazdeczki, całość wygląda dość tandetnie i dużo gorzej, ma się niestety takie odczucie, że dostałam jakiś stary, przedpotopowy model. Ale cóż... zakrywam szczelnie prześcieradłem, żeby na niego nie patrzeć.

Materac

Aleksander dnia 24.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Wszystko o czasie i w porządku.

nawierzchowny

laetitia linard dnia 23.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  4/5

pierwszy dni były trudny, kark bolała ale po 7 dni miło wszystko wracała w porządku i biodra lepie mam problem od urodzenia z skoliozę i rotacji biodra. Ok kręgosłupa jest lepie teras. pozdrawiam i przepraszam za mój Polskiego jestem francuską

10/10

Julia dnia 23.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Świetny materac. W pokrowcu z aloesem ma bardzo delikatny, subtelny miły zapach. Twardość dla osoby ważącej powyżej 80 kg idealna. polecam!

Materac poczet

Krzysztof dnia 23.01.2016 r. napisał:
Ocena:  
  5/5

Materac spełnił oczekiwania. Jakość adekwatna do ceny. Polecam

123...231 Następna »

Technologie i certyfikaty, atesty materacy

Bądźmy w kontakcie

Newsletter
Bądź na bieżąco z promocjami,
nowościami, rabatami.
Zapisz się już teraz!
Materace dla Ciebie - dbamy o Twój komfort

Materace Dla Ciebie - Współpraca i Płatność

Łóżko Teja jest w tej chwili niedostępne.
Przepraszamy za utrudnienia.