Opinie o naszych produktach

Materac piankowy z kokosem Kalliope
5/5
świetny, bardzo wygodny. Potrzebowałam materaca o małej wysokości i obawiałam się że taki cienki może być niestety słabej jakości. Na szczęście tak nie jest. Jeśli się ktoś waha z tego powodu - to nie ma obaw. Bardzo dobry materac.
06.09.2021 ,
Materac
5/5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. To kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam
05.09.2021 ,
Polecam
5/5
Polecam bardzo ten materac :) jest bardzo wygodny. Sklep również polecam bardzo szybka wysyłka :)
05.09.2021 ,
Hebe
5/5
Super wygodny materac. Szczególnie teraz, kiedy jestem po operacji kręgosłupa. Żonie też odpowiada. Bardzo dobra jakość. Polecam każdemu.
05.09.2021 ,
Opina
5/5
Materac jest taki jak chciałem . Bardzo dobry produkt, polecam .
05.09.2021 ,
Opinia
5/5
Materac jest super, polecam.
05.09.2021 ,
Multipocet z kokosem Lalita
6/5
Jak na razie sprawdza się znakomicie. Oby było tak dalej.
04.09.2021 ,
Materac pocket kokos z lateksem Ares Plus
5/5
Fantastyczny materac. Od czasu, kiedy zaczęłam na nim spać budzę się bez bólów pleców oraz dużych stawów. Budzę się zastanawiając, gdzie jestem, czyli sen mam głęboki i wstaję wypoczęta. POLECAM.
29.08.2021 ,
Łóżko Tapi Granat
5/5
Bardzo dobre i estetycznie wykonane łóżko. Kolor bardzo ładny, nie odbiega od fotografii. Nie spodziewałam się, tak dobrej jakości w stosunku do ceny. Bez trudu można je złożyć samodzielnie, oczywiście z osobą pomagająca. POLECAM.
29.08.2021 ,
Materac pocket z lateksem obustronny Eris
5/5
Bardzo dobry materac. Wygodny. Kręgosłup już mnie nie boli id kąt na nim śpię. Warty swojej ceny
29.08.2021 ,
tylko z Morfeuszem!
5/5
To już kolejny materac jaki kupiłam w tej firmie. Następny też w niej zamówię.
29.08.2021 ,
Kanapą narożna
5/5
W wynajętym mieszkaniu śpię na miękkiej kanapie narożnej. Ten cienki materac zapewnił mi komfort snu. Dzięki niemu spanie na tym meblu jest w ogóle możliwe.
28.08.2021 ,
Materac piankowy z kokosem Kalliope
5/5
Bardzo dobry materac-wygodny az sie nie chce z niego wstawac.
28.08.2021 ,
Odyseusz
5/5
Super materac. W końcu wstaje wtspana
27.08.2021 ,
ok
5/5
Szybka realizacja! Jestem zadowolony, fajne łóżko.
27.08.2021 ,
Polecam firmę Materace dla Ciebie
5/5
Jestem bardzo zadowolony z zakupionego u Państwa materaca Materac bonellowy kokos z lateksem Hekate (200x90). Polecam innym.
26.08.2021 ,
Materac
5/5
Bardzo dobrze się na nim spi
26.08.2021 ,
materac posejon
4/5
Materac super polecam
24.08.2021 ,
Opinia.
5/5
Materace bardzo wygodne. Polecam.
23.08.2021 ,
Erato Plus
5/5
Materac bardzo wygodny. Spełnił moje oczekiwania.
23.08.2021 ,
Sprzedane materace
ponad
000
sprzedanych materacy
Punkty sprzedaży
blisko
000
punktów
sprzedaży
Ilość produktów
ponad
000
materacy i łóżek
do Twojego wyboru

» przeczytaj wszystkie opinie
Copyright © 2021 materace-dla-ciebie.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone

Logo